Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Fozzie Bear wrote:Rucola, ja nie pamiętam jak to było za szkraba, ale na mojego Staska to w drugą stronę działa
bo później idzie spać i.... Wcześniej wstaje
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyKochane dziewczyny - jest ok?
glukoza na czczo 87
glukoza po 1 h - 138
glukoza po 2 h- 122
mocz ok, bez białka, ketonów, erytrcytów itp. nadal pH 7 :p
a morfologia wygląda tak- normalne ciązowe odchyły? hemoglobina na granicy,ale nie dam się jej!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe8fba7bb3c9.png
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 17:24
-
nick nieaktualnyAchia glukoza bardzo ładna.
Morfo będzie trzeba pewnie ciut podkoksować.
Wysłałam właśnie mężowi mmsem gołą fotę. Ciężko pracuje w pracy, a niech ma. Tylko zaczęłam się zastanawiać czy madce to tak wypada? Jeszcze olaboga w szpilkach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 17:27
Achia, Fozzie Bear, Aga9090, Emiilka, olik321, Jeżowa, Lusesita, Lena21, malka, pilik, Karma88, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylamka wrote:Achia glukoza bardzo ładna.
Morfo będzie trzeba pewnie ciut podkoksować.
Wysłałam właśnie mężowi mmsem gołą fotę. Ciężko pracuje w pracy, a niech ma. Tylko zaczęłam się zastanawiać czy madce to tak wypada? Jeszcze olaboga w szpilkach.
wypada! pewnie ze wypada! co mąż na to?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 19:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNasz kącik- zdjęcie robione z perspektywy naszego łóżka, na razie jest to "wersja robocza"- bo kolejność ułożenia mebli troche zmienię- mąż pojechał na masaż, a ja nie mogłam wytrzymać i złożyłam łóżeczko
komody przestawiać sama nie będę..fotel(fotel-krzeslo-?) W rogu to dzisiejszy zakup z Ikei, będzie do karmienia ,wygodny i trochę się można pobujać na nim
Ściana w rzeczywistości nie jest taka ognista :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0dc101b17cb5.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 18:08
Jeżowa, Morusek, Fozzie Bear, summer86, Emiilka, Kaczorka, olik321, KateHawke, Bajkaaa, Luna1993, Rucola, Lena21, Lusesita, pilik, Patrycja20, Karma88, Lunaris, emi2016, Yoselyn82, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFozzie Bear wrote:Achia ja z perspektywy wygody zamieniłam łóżeczko i komoda miejscem
Malevis, współczuję, mój Staszek generalnie był śpiochem i ciągle łudze się nadzieją, że Klarkson podzieli jego miłość do spaniatylko sama nie chciałam przeusuwać, bo mąż by mnie udusił!
no i nie ma jeszcze porządku na regale :p a tam będą m.in różne kosmetyczne rzeczy ,które dobrze będzie mieć blisko łóżeczka właśnieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 18:15
Fozzie Bear lubi tę wiadomość
-
No i ja nie trawie regałów - dla mnie zbierają tylko kurz
mam uraz z domu rodzinnego gdzie było pełno szafek, szafeczek, regalikow, szybek itp. Oczywiście wszystko zastawione pierdylionem śmieci. W moim domu kurze mogę wycierać tylko z parapetów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 18:19
-
Melevis, wiem co czujesz.. nasza też wstaje w okolicach 5. Jak się zdarzy że pośpi do 6 to jest szaleństwo.
-
nick nieaktualnyFozzie Bear wrote:No i ja nie trawie regałów - dla mnie zbierają tylko kurz
mam uraz z domu rodzinnego gdzie było pełno szafek, szafeczek, regalikow, szybek itp. Oczywiście wszystko zastawione pierdylionem śmieci. W moim domu kurze mogę wycierać tylko z parapetów
u mnie dla równwagi nie ma parapetów - okna skośne, jest tylko jeden malutki parapecik w sypialni więc jeden regał do starcia kurzu będzie okale ogólnie to się zgadzam-u mnie w domu też tyle tego było że masakra.
no i jeszcze jakąś lampeczkę na scianie zamontujem delikatną pewnie. coby był przytulniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 18:30
-
Kurczę, to gdzie ja bym moją bibliotekę dała, jakbym nie miała regału?
Ale swoją drogą to ciekawe podejście Fozzie, czyli mam rozumieć, że masz same zamykane szafki w domu po prostu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 18:32