Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
lamka wrote:A ja się zastanawiam czy w ogóle brać ubranka dla dziecka, bo w szpitalach mają przecież tego mnóstwo. Czy któraś z Was korzystała ze szpitalnych ubranek?
Musisz się dowiedzieć jak to jest u Was w szpitalu, u nas były szpitalne ubranka, dopiero na wyjście mąż przywiózł nasze. -
nick nieaktualny
-
Flowwer odezwij się tu, martwimy się
Malka, jesteśmy po wizycie u pediatry, zielonymi kupkami mamy się nie przejmować, bo nie towarzyszą temu inne niepokojące objawy. Mała dobrze przybiera na wadze, więc jedynie nadal podawać probiotyk. Mam stopniowo wprowadzać nabiał (co kilka dni temu już zaczęłam robić).malka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Pilik Ninka jest przeurocza! Ale rzeczywiście, zadzior w oku jest!
Karma na samą myśl o glukozie jest mi słabo
Co do torby, miałam jak Kaczorka jedną walizkę. Ma dwie „komory”, w jednej miałam rzeczy swoje, w drugiej Leny. Tylko u mnie miala być cesarka, także ubrań, przekąsek itd do porodu nie przygotowałam.
U nas zęby w natarciu, pół nocy nieprzespane, standardowo 5:30 pobudka, młoda się wozi jak na koniu a ja czuję się jakby ktoś mnie przegryzł i wypluł. Kocham chusty!
summer86, Patrycja20, lamka, Jeżowa, reset, Luna1993, Achia, Morusek, Nadzieja22, Karma88, KateHawke, olik321, JuicyB, pilik, Phnappy, Bobisia, malka, Rucola, Lunaris, Emiilka, Yoselyn82, ibishka lubią tę wiadomość
-
Melevis- jak patrzę na Twoje zdjęcie to się czuje strasznie staro... Przy Tobie w przedszkolu bym wyglądała jak babcia, co przyszła po malucha. Dobrze, że wczoraj zamówiłam masę różnych składników do zrobienia idealnego kremu p/zmarszczkowego, na pewno pomoże i będę jeszcze piękna i młoda, sesesese
lamka, pilik, ibishka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyLuna- dopiero przeczytałam Twoją wiadomość i łzy mi stanęły w oczach. Dziękuję
Napisałam do siostry o której mogę zadzwonić do młodego a ona mi odp że nie wie czy on będzie chciał gadać(to u niego standard) ale dodała że on ma focha na mnie ostatnio. ???7 lat nie miał focha i nagle ma? Ktoś coś musiał powiedzieć co on pewnie źle zinterpretował. Bo jak to inaczej wyjaśnić?
Zapytałam ją czemu ale jeszcze mi nie odp.
W lumpkach oczywiście kupiłam coś dla Oskara a nie dla mnie :p dla mnie albo coś za duże, albo za małe. Wrócę do domciu i pokaże oczywiście :p -
Melevis współczuje nieprzespanej nocki, ale wyglądacie przepięknie obie!
Napadłam na Pepco.
A niedawno byli kurierzy i przyszła paczka z pieluchami tetrowymi i druga z łóżeczkiem. Czekam na M aż przyjedzie i wciągnie do nas na piętro.Nadzieja22, Achia, Luna1993, pilik, Phnappy, Patrycja20, reset, Bocianiątko, Kaczorka, KateHawke, Rucola, Lunaris, Emiilka, Yoselyn82, ibishka lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyKarma a jak byłam w swoim Pepco to jakoś nic fajnego nie widziałam...
A to z dzisiejszego lumpka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e472ec04b808.jpgKarma88, Luna1993, Nadzieja22, pilik, Patrycja20, Kaczorka, KateHawke, Rucola, Lunaris, Emiilka, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Achia jakie piękności! Napad na ciuchland robię we wtorek i nie ma zmiłuj.
Wiesz co w Pepco długo łaziłam, bo na pierwszy rzut oka nic fajnego nie widziałam. A w części dla dziewczynek tym bardziej, sam róż. To z chłopięcego działu.
No a kaftanik i te półśpiochy to też były gdzieś skitrane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 14:10
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Piękne zakupy
nigdy dość małych ciuszków!
Melevis wyglądacie cudnie
A mnie znowu do szału doprowadziła uczelnia i sprawa akademika. Nagle okazało się, że jeśli nie chcemy płacić za październik (nie chcemy, bo nie będziemy tu mieszkać), to musimy się wyprowadzić już 21 września, bo teraz są nowe umowy na rok akademicki i nie można do 30 września posiedzieć na starej umowie, tylko u licha 9 dni wcześniej wywalają. Mój brat nie zwolni nam mieszkania do tego czasu, bo i tak dwoi się i troi,by wyrobić się do końca września... Do tego jeszcze mi tu coś srają, że nam kaucji nie oddadzą (nie wiem niby za co)... Wiadomo, że rozchodzi nam się o to, że ciężko będzie nam z dwoma czynszami i za akademik, i za mieszkaniejakbym nie była w ciąży to byśmy pokoczowali gdzieś u znajomych, ale boję się, jakby coś się zaczęło jeszcze we wrześniu, to gdzie ja tą biedną córeczkę bym potem zabrała? Nie będzie miała domu... Więc zbytnio nie mamy wyjścia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeżowa nie ma opcji żeby zapłacić za tą część nowego okresu rozliczeniowego, która bedziecoe faktycznie zajmować, a nie za cały październik? W najgorszym wypadku chyba będziesz musiała zapłacić
może spróbuj z bratem porozmawiać? Nie wiem co innego radzić kochana
-
Karma uczelnia ewidentnie nie chce się z nami dogadać...
Luna taką mieliśmy nadzieję, że zapłacimy za dosłownie 1 dzień października czy coś, ale tak to niestety nie działa. Umowę najwcześniej podpiszemy 25 września, więc jeśli od razu złożymy wypowiedzenie, to powiedzmy oficjalnie przestajemy tu mieszkać 25 października i wtedy może (nie wiem, mam taką nadzieję) oddadzą nam za te ostatnie 6 dni października po prostu. Z bratem rozmawiałam, ale też rozłożył ręce, bo oni dopiero ostatni tydzień września będą przenosić swoje rzeczy do nowego mieszkania. A o czynsz nie śmiem nawet jego pytać, bo i tak będziemy mu płacić połowę tego, co powinniśmy...
Ale dobra, nie smęcę, są większe problemy na świecie niż posiadanie przez miesiąc dwóch mieszkań do opłaty. To nawet brzmi absurdalnie, że narzekam. Damy radę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 14:47
-
nick nieaktualnyJeżowa a może uczelnia Ci powiedzieć czy jest ktoś w kolejce do modułu i np umowa będzie na Was skoro musi, ale będzie tam już mieszkać ( jak się dogadacie terminowo) kolejna para i ona by przejęła koszty?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 14:50