Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunka nie daj się ranić gadaniem. Uwierz mocno i głęboko, że to co robisz jest słuszne i olej innych. Sama najlepiej wiesz co robić więc czyjeś dogaduchy jednym uchem wpuszczaj a drugim wypuszczaj....#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Luna wiem ze łatwo się mówi ale olej to !!! Nie ma kim się przejmować ... dziwna ta Twoja koleżanka to łagodne określenie . Głowa do góry kochana .
Melevis ale z Was piekne kobietki
Aga ja bym się wściekła na swoją mamę gdyby zapomniała o urodzinach wnuka ... nawet nie wyobrażam sobie takiej sytuacji ...
U mnie jakiś spadek formy spałam pół dnia .. teraz mąż mnie wyciągnął na miasto . Siedzkmy na marinie i pożeramy lody))
-
Mój torbo/plecak jest czaderski. Zrobię fotkę na spacerze i Wam pokażę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 16:35
Luna1993, Achia, summer86, lamka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyAguś tak jak Rucola pisze, poproś wprost o zdjęcie, ja tak robiłam
płacisz więc wymagasz i już
będziemy czekać na fotkę.
Fozzie wiem, dlatego Ty, bardziej mi smutno, że niby osoby mi bliskie a tak bardzo mają mnie w poważaniu, a od Was dostaje tyle wsparcia. Nie wyobrażam sobie dnia bez Was, nawet jak nie napiszę, to co chwilę czytam co u Was. Martwię się i cieszę razem z Wami. -
nick nieaktualnyRucola tego nie wiadomo jeszcze. Ale gin mi ostatnio powiedział, że jeśli łożysko się nie podniesie do 30 tc to mogą wystąpić krwawienia i będzie trzeba do szpitala się położyć. I Narazie mam o tym nie myśleć, być dobrej myśli i tyle
Taki mam plan aby na dzień dobry zaznaczyć, że chce zdjęcia.
No, a moja matka to dała popis nie ma co.. Nawet nie potrafi przyjechać nawet na kawę, a mieszka 10 km ode mnie. Także mam to w nosie, tylko żal mWiktora, bo całe urodziny był smutnyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 16:41
-
Aga9090 wrote:Rucola tego nie wiadomo jeszcze. Ale gin mi ostatnio powiedział, że jeśli łożysko się nie podniesie do 30 tc to mogą wystąpić krwawienia i będzie trzeba do szpitala się położyć. I Narazie mam o tym nie myśleć, być dobrej myśli i tyle
Aga9090 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny
-
Dziewczyny to znowu ja
Zosia dziś śpi po kilka min przy butli i jak ją utule na rękach a po odlozeniu bądź wyciągnięciu butli budzi się... Jestem mega zmęczona i jak tak na wyglądać noc to ja się zalame
jutro przyjęcie weselne siostry a ja będę wyglądać jak zombi oczywiście jak mi się będzie dało jakimś cudem wyszykowac...
Luna dziewczyny napisały już dużo, pamiętaj że my jesteśmy i nam tu pisz, ludzie z reala nie rozumieją nas,
Ehh kto mi uśpi dziecko? ;( -
nick nieaktualny
-
Luna, odnosnie koleżanki, pomyśl jak ja się czułam gdy przy skracajacej szyjce na usg III trymestru prosiłam o sprawdzenie długości a lekarz mówil, że 32 tc to już bezpiecznie, on się wtedy urodzil i wszystko z nim ok. Od tamtej pory mialam już dwóch lekarz do konca, bo takie podejście mi nie odpowiadało. Pisze to tylko po to, że niektorzy po prostu maja inne podejscie, bardziej na luzie, ale nie każdy tak potrafi.
Naturalnym powinno byc, że jesli jest możliwośc zawalczenia o to aby dziecko nie bylo wczesniakiem to matka zrobi wszystko. -
Bajeczko wymagająca ta Twoja Zosia. Ja od początku jak widziałam że mój Cypisek ma mętne oczka kładłam Go w łóżeczku i wychodziłam z pokoju. Podglądałam w kamerce co się dzieje i wchodziłam dopiero w ostateczności albo jak mu wypadł cumel i nie umiał sobie trafić do buzi. Teraz mi trochę łatwiej Go usypiać. Może Ty też spróbuj przestawić ja na usypianie nie n rękach...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Luna, Ty wiesz i my wiemy, że gdybyś nie polegiwała to pewnie też urodziłabyś już ładnych parę tyg temu kilogramowe dziecko, albo może nawet i mniejsze, a do tego takie, które wtedy borykało się z problemami z serduszkiem. Zadbałaś żeby szyjka wytrzymała i Zuzia miała czas nareperować swoje serduszko. To dzięki Tobie ona nie będzie musiała od początku walczyć o życie. No i pewnie że mamaginekolog przeszła coś strasznego, ale Ty oszczędziłaś podobnych przejsć sobie i córeczce tylko dzięki słusznej decyzji żeby oszczędzać szyjkę.
Więc żeby się wyrównało z przykrymi słowami koleżanki, my bijemy Ci brawo i rozumiemy
Nenusia, nosz co za baba z tej babci! Przed kolejnymi urodzinkami dzieci dzwoń i jej przypomnij, że to teraz - niech wie, że Cię zabolało i straciła w Twoich oczach (i że zakładasz że już całkiem jej w tej kwestii nie ufasz)
Może chociaż wynagrodzi Wiktorowi fajnym prezentem? -
Na poprawę humoru wrzucam wam walkę o darmowe parasole
https://m.youtube.com/watch?v=WNSM3pghiF0&feature=youtu.be#menu -
nick nieaktualnyFozzie Bear wrote:Luna a co brałas? Ja dostałam nasometin - w mojej kolekcji tego jeszcze nie miałam
Ale ja biorę to w zasadzie cały czas,wiec może dlatego ,a Ty masz tak tylko doraźnie brać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 17:13
-
Achia wrote:Fozzie- jak wiesz mam astmę i alergie i jeśli chodzi o krople do nosa to mi moja pani doktor kazała odstawić nasometin i dostałam w zamian tafen
Ale ja biorę to w zasadzie cały czas,wiec może dlatego ,a Ty masz tak tylko doraźnie brać? -
Rucola wrote:Bajeczko wymagająca ta Twoja Zosia. Ja od początku jak widziałam że mój Cypisek ma mętne oczka kładłam Go w łóżeczku i wychodziłam z pokoju. Podglądałam w kamerce co się dzieje i wchodziłam dopiero w ostateczności albo jak mu wypadł cumel i nie umiał sobie trafić do buzi. Teraz mi trochę łatwiej Go usypiać. Może Ty też spróbuj przestawić ja na usypianie nie n rękach...
-
Bajkaaa wrote:Ehh kto mi uśpi dziecko? ;(
ibishka lubi tę wiadomość
-
JustynaG wrote:Bajeczko, gdy moja jest niedkładalna to kładę sobie ją na klatce piersiowej, ona leży na brzuszku. Głaszczę ją po pleckach, całuję po główce i kładę się. już kilka razy mi w ten sposób zasnęła
Zgadza się co do słowaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 21:21
JustynaG, KateHawke lubią tę wiadomość