Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
A propo grzybów,to mieszkam prawie w lesie. Chodziłam bardziej przy drodze,ale znalazłam wystarczająco dużo zeby zrobić sos do ziemniaków.
A mi dziecko zaczyna się buntować. Muszę ja pół dnia nosic. -
nick nieaktualnyEwela- a dziś spotkałam sąsiadkę, mówiła że wybrali się do lasu a grzybów brak, że za sucho.
Karma, Kaczorka- byłam w Pepco, zakupiłam też w tym kolorze ten grubszy kombinezon :pWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 16:36
Kaczorka, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Summer powiem Ci że jeśli cokolwiek mnie zaskoczyło w macierzyństwie, to własnie to, że dziecko może nie chcieć cycka
Ja najbardziej podziwiam te mamy, które mając bardzo mało mleczka potrafią ściągać i 2 lata 8 razy dziennie i mają na maks 2 porcje.
Moje dziecko dziś nam zrobiło super prezent. Sen od 22:00 do 09:30 z kilkoma drobnymi przerwami. Dawno tak dobrze nie spałamlamka, Rucola, summer86, Luna1993, Emiilka, Lunaris, pilik, Nadzieja22, ibishka, KateHawke, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, z zabawek do polecenia dodaję Oball z kuleczkami, fajnie pozwala ćwiczyć chwytanie rączkami:
https://www.smyk.com/oball-kuleczki-81031.html
A odkrycie ostatnich dni to króliczek z Ikei: https://m2.ikea.com/pl/pl/p/leka-przytulanka-krolik-00266575/
ibishka, malka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak tu dzisiaj tak cichutko to wrzucę wczorajsze zdjęcie brzuszkowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2018, 01:21
summer86, veritaserum, lamka, Aga9090, Achia, JustynaG, Lunaris, Fozzie Bear, Bobisia, Kaczorka, Patrycja20, 91Ewela09, Bajkaaa, Karma88, pilik, Yoselyn82, Nadzieja22, Jeżowa, Emiilka, Lusesita, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Chyba tylko ja dziś na posterunku jestem
eMek znów cały dzień na budowie, więc chociaż tyle rozrywki przy opiece nad małą.. a ma wyjątkowy dzień marudy dziś.
Oj zemszczę się po przeprowadzce.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lamka ja też pomyślałam że chce zwrócić na siebie uwagę z zazdrości ...albo poprostu ma dobry gust jeśli chodzi o buty
Blue dobrze że przeszło -
lamka wrote:Wiecie co, jest mi strasznie przykro. Wczoraj Runa zjadła mi buta, dostała karę, a dzisiaj co zrobiła? Zjadła drugiego z tej samej pary. Nie wiem co jej odbija.
Lunka ślicznie wyglądasz.Lunaris, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylamka wrote:Tak się obawiam, że skminiła sytuację i zazdrość ją wzięła. Wcześniej jej się zdarzyło odgryźć jakiś guzik z poduszki sporadycznie, ale butów sobie nie przypominam.
Blue dobrze, że już lepiej się czujesz.
ciekawe czy moja będzie miała jakies "akcje"= na razie mam wrażenie że wie że coś się święci, bo tak patrzy czasami jakby mówiła "ale nie oddajecie mnie prawda?" po złozeniu łózeczka jej posłanie nr 2 (bo ma dwa,jedno duże w salonie, drugie takie stare ze starego mieszkania w sypialni) po raz kolejny zmieniło miejsce- było chwilowe zdziwinie
i mam wrażenie że częściej w nim śpi- w porównaniu z tym co było do tej pory.
A wiesz jak Wasze reaguje na dzieci?
Fozzie- chyba złośliwa z Ciebie bestia :p ja tylko tak straszę mojego- jeszcze nic nie zrobiłam :pWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 19:58
-
nick nieaktualnyAchia może być tak, że psina zareaguje zupełnie neutralnie nawet jak się źle zapowiada w ciąży. Moja była bardzo zazdrosna, gryzła wyprane ciuszki dla Tosi, warczała jak chciałam się do męża przytulić, bałam się że nie będzie jej akceptować po porodzie. Urodziłam, emek przywiózł jej ubranko po Tosi ze szpitala żeby poznała zapach. Zero reakcji. Wróciliśmy do domu i tak samo, olała sytuację, znów kochany piesek wrócił
jak mała zaczęła chodzić to trochę przed nią uciekała, chowała się, bo wolała mieć spokój. A teraz to najlepsze psiapsiółki
Achia lubi tę wiadomość
-
Summer - ta piłeczka to była pierwsza rzecz, którą Aluśka nauczyła się chwytać
Achia - mam nadzieję, że będziesz zadowolona z wyboru
U nas niestety katar się szerzy.. ojciec przyniósł jak zwykle do domu. I teraz po kolei łapie mamę, mnie, małą..
Ale z dwojga złego lepiej teraz, niż za 3 tygodnie, kiedy będziemy mieć sesję zdjęciową.summer86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
My już po przyjęciu, Zosia grzeczna na tyle że pozwoliła się uśpić w sumie dziecka jakby nie byłoa teraz czekam aż się obudzi z fotelika... Wiem wiem nie wolno dziecka trzymać w nim ale jak będzie spała w sumie godzinę to nic się nie stanie a mój kręgosłup odpocznie
Ogólnie to cieszę się że chrzciny robię dopiero 1.12 bo chyba bym się zalamala jakbym robiła teraz... Po co robić mąkę UP skoro nie zdążę wyjść z domu a on już splynie? W zimę może będzie lepiej, no i ona będzie miała 4 miesiące
Luna pięknie wyglądasz w 9 miesiącu ciążyLuna1993, summer86 lubią tę wiadomość