Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój 7 miesięczny synio tak się zabawiał z kocicą - ja za coś takiego była bym podrapana do krwi zapewne. Potem nauczył się podnosić kota do góry za ogon
na co kocica reagowała ucieczką i przez te 5 lat tylko raz drapnęła w czasie zabawy. Mnie natomiast potrafi walnąć kilka razy w tygodniu :]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 21:43
Flowwer, Malgonia, Bajkaaa, summer86, Luna1993, pilik, Yoselyn82, ibishka, Jeżowa, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lunaris wrote:Mój 7 miesięczny synio tak się zabawiał z kocicą - ja za coś takiego była bym podrapana do krwi zapewne. Potem nauczył się podnosić kota do góry za ogon
na co kocica reagowała ucieczką i przez te 5 lat tylko raz drapnęła w czasie zabawy. Mnie natomiast potrafi walnąć kilka razy w tygodniu :]
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4cad72330d5b.jpglamka, blue00, Lunaris, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Mój kot, z natury agresor-predator, na dzieci tylko syczy i umyka
Ciekawe jak zareaguje na dziecko. Póki co, zaanektowała przewijak, ale moja kotek darzy sympatatią określone legowiska tylko fazowo, więc może nam go odda do grudnia.
Melduję, że padam - pół dnia z 7 i 9-latkiem, a potem zakupy i już jestem wykończona!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 20:43
-
Lunaris - po minie kota wnioskuję, że ona po prostu zamiast na dziecku, to na Tobie odreagowuje do teraz :p
Moja bidula (Alicja) już pierwszą pobudkę z płaczem zaliczyła, bo nosek zapchany.. szkoda mi jej. A tu jeszcze pewnie ze 3 dni trzeba będzie tak pocierpieć zanim się poprawi..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 20:50
Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaczorka -to jest myśl, nie wpadłam na to że małpa na mnie się odgrywa
Dużo dużo zdrówka dla Ali. Próbowałaś Aromactiv w żelu lub plasterkach? strasznie lubię stosować przy katarkach. Zawsze cos tam pomaga.Kaczorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaczorka, polubiłam za piłeczkę nie za katar
dużo zdrówka dla Aluśki!
Chyba musze kupic ten nebulizator w końcu, bo sezon przeziębieniowy nadchodzi..Kaczorka lubi tę wiadomość
-
Luna pięknie wyglądasz!
Kaczorka zdrowia dla Aluśki!
Lamka skoro jednego zagryzła to dla równowagi drugiego też musiała podobnie ozdobić :p...
Achia nasz się boi Ninkiw ciąży przestał się do mnie tuli, siadał obok, tolerował, ale tak jak wcześniej świata piza mną nie widział to jak miał do wyboru mnie albo męża to szedł się do niego tulić. U nas jeszcze była gorsza sytuacja bo przez to że Ninka była w szpitalu, Grido był trzy tygodnie u mojego taty, wrócił w ten dzień w który mysmy przyjechały do domu, był bardzo rozczarowany że jakaś istotka ciagle u mnie na rękach. Pierwsze tygodnie nawet w jednym pokoju nie chciał z nami być, teraz już zawsze w jednym pokoju a zdarza mu się na kanapie z nami usiąść, ale w bezpiecznej odległości
A ja mam pytanie medyczne, może ktoś się orientuje. Czy po ciąży z jakiegoś powodu można mieć podwyższone ob i próby wątrobowe? Byłam dzisiaj na badaniach i mnie wyniki zastanawiają...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2018, 08:28
Nadzieja22, Yoselyn82, Rucola, Emiilka, Flowwer, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
Melduję sie ze żyje. I wszystko dobrze jest. Dzisiaj był kolejny upalny dzień ze hoho
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 21:27
pilik, Achia, summer86, Nadzieja22, Lunaris, Rucola, Emiilka, JustynaG, KateHawke, Flowwer, emi2016 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyYosel super to słyszeć
A ja musiałam odlajkować na ig mamęginekolog, bo już nie mogę znieść jej narzekania co chwilę na hejterów... Jakaś kobieta zapytała pod zdjęciem do jakiego wieku można się kąpać z dzieckiem i ta od razu też uznała to za jakiś zarzut. No nie mogę już, szkoda że na mamaginekolog medycznie prawie nic nie wrzuca.Luna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam do Was pytanie, otóż jestem teraz w 30tc, mała jest ułożona miednicowo. Czy któraś z Was również miała miednicowo ułożone dziecko i w późniejszym okresie się odwróciło? Dzisiaj w szkole rodzenia lekarz mi powiedział, że jeśli do 34tc się nie odwróci, to czeka nas planowa cesarka. Trochę mnie to przeraża.
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
nick nieaktualnyWpadamy z naszym Kluskiem na dobranoc. Z wagi 2690g zrobiło się już 4800g w 2 miesiące.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2018, 14:12
Jeżowa, Nadzieja22, JustynaG, summer86, Flowwer, Achia, Bajkaaa, Emiilka, Karma88, 91Ewela09, Morusek, Rucola, pilik, moniśka..., lamka, Patrycja20, blue00, Kaczorka, Tosia2323, Aga9090, JuicyB, malka, Lunaris, KateHawke, Yoselyn82, Phnappy, emi2016 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie albo mała coś strasznie uciska albo coś się dzieje, biegam co chwilę do łazienki, mdłości, zgaga, paraliżujący ból pleców (po środku i u góry) tak, że nie mogę ani siedzieć ani się położyć. Skurcz był jeden więc sama nie wiem, co to. Te plecy bolą tak że chce mi się płakać
ostatnio mi wątrobę strasznie ucisnela, więc nie wiem czy to nie powtórka z rozrywki
-
Luna
jak nie urok to sraczka...
Dla mnie to wygląda, jakby Zuzia znowu gdzieś się wyjątkowo źle ułożyła, współczuję kochana... Może do wanny i ciepłej wody? Na plecy troszkę by mogło pomóc.
Ania śliczny Klusekładnie przybrał
Na weselu jest zajebiście, muzyka idealna dla mnie, mąż wypił odpowiednią ilość i nie mogę do ściągnąć z parkietu... Szkoda, że ja już nie mam tak siły na tańce całą nocbrzuszek jednak całkiem duży i nacisk Małej na dół jest też już dość mocny... Ale tyle ile mogę, to tańczę, nie ma co nadmiernie narzekać, kto wie, kiedy taka okazja mi się trafi znowu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2018, 01:47
Rucola, pilik, lamka, Kaczorka, KateHawke, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna - pamiętaj że jak poczujesz się naprawdę źle to jedź do szpitala. Ale mam nadzieję że to złe ułożenie Małej i zaraz minie, a Ty sobie już smacznie śpisz.
Jeżowa- super że się dobrze bawisz;) i że w ogóle masz siłę tańczyć
Ania- myślałam dziś o Tobie i chciałam Cię wywoływać- chyba zrobiłam to myślamiOskar śliczny
a jak Ty się czujesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2018, 03:03
-
Dzień dobry w porze na siczku
Lunka, jak sytuacja? Przeszło?
Aniu, super zdjęcia OskarkaMega przystojny chłopczyk
Uderzyło mnie, że ma już całe dwa miesiące! Jak ten czas szybko leci! Buziaki dla Was
Jeżowa, cieszę się, że dobrze się bawisz
No nic, czekam na info od Lunki i lecę dalej spać... Ciekawe ile jeszcze cichych nocy przede mną - 5 dni do donoszonej!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2018, 04:22
Bajkaaa lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc.