X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 19 września 2018, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Admiralka całe szczęście, że wszystko w porządku. Z córki faktycznie uparciuszek. Jestem ciekawa jak wygląda sytuacja u mnie. Wizyta juz za tydzień.

No i witam się w rozpoczętym 32 tygodniu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 10:15

Jeżowa, Aga9090, KateHawke, ibishka, Lunaris, Patrycja20, Lusesita, Karma88, Emiilka, Yoselyn82, Lena21, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 19 września 2018, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej, a u mnie tydzień do donoszonej ciąży! Olaboga! A ja wciąż taka niegotowa haha :D

ibishka, Rucola, Luna1993, olik321, lamka, Lunaris, Patrycja20, KateHawke, Lusesita, Karma88, Bajkaaa, Emiilka, Yoselyn82, Achia, Lena21, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • ibishka Autorytet

Wysłany: 19 września 2018, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja tylko z doskoku. Kciuki za wszystkie!
    My po kolejnym szczepieniu, ostatnie stany podgorsczkowe to idą zeby ale Pediatra kazała mi się zazbroic psychicznie w co się da bo wg niej jeszcze z tydzień do przebicia i że po prostu moje dziecię będzie gorączkowac od początku wędrówki zęba aż do przebicia.. Eh to było do przewidzenia :) no ale damy radę :)

Staram się nadrobić ale kiepsko mi idzie więc tylko wszystkim życzę udanego milego i spokojnego dnia :)

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 19 września 2018, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezowa cudne jest mybasic ale kurcze ceny tez powalaja... 40 zł za pajaca :P OMG

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 19 września 2018, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA też polecam F&F -ceny dobre w stosunku do jakości.

I popieram Lamkę z biodrami. Męczę się już kilka dni bo tak strasznie bolą w nocy przy leżeniu na boku że muszę pozycje zmieniać często a to mnie wybudza. Wczoraj zrobiłam sobie z poduszki ciążowej supełek i tak a grubo włożyłam pod kolano-wreszcie się wyspałam jak człowiek! I nie musiałam tak często zmieniać boków.

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 19 września 2018, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Ja wczoraj miałam jakiś dzień do doopy. A do tego przysnęła na godzinkę o 18-tej i potem do 1-szej w nocy nie szło spać. Jak zasnęłam to co godzinę pobudka na siku a co pół godziny pobudka na zmianę pozycji bo coś mnie boki pośladków bolą przy spaniu na boku. Na wznak już nie mogę spać bo brak powietrza od razu. I się wiercę jak głupia na tym łóżku. A do tego o 4-tej koty zaczęły się drżeć pod oknem... No nie była to przespana noc...

Rucola a może w Smyku jakaś fajna promocja? Jakosciowo są dobre te pajace. A stacjonarnie to tak jak dziewczyny mówią Tesco - mam używane i są w super stanie.

Admiralka dobrze że sytuacja opanowana. A córcia uparciuch ale może jednak się przemebluje jeszcze :)

Jeżowa torba do szpitala spakowana? ;)

Patrycja współczuję przeżyć w labie... Baby to jednak są wredne. A facet chciał być miły. Pewnie jego też zjechały stare prukwy.

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 19 września 2018, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate to był starszy Pan i powiem Ci ze twardo stał za nami ! Co ich bardziej wkurzyło chyba :)

pilik lubi tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 19 września 2018, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja20 wrote:
    Kate to był starszy Pan i powiem Ci ze twardo stał za nami ! Co ich bardziej wkurzyło chyba :)
    I takich ludzi więcej! Co to za czasy żeby kobieta kobiecie tak życie uprzykrzała. A żeby im się za karę na doopach pryszcze porobiły za każdy taki głupi tekst :P

Patrycja20, Karma88 lubią tę wiadomość

f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 19 września 2018, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola właśnie wiem, drogo bardzo :( dlatego ja odroczyłam kupowanie tam ciuszków na czas, jak rozmiary będą się wolniej zmieniać :) ale chciałam tylko dać znać, że istnieje taka firma, bo ja osobiście to najchętniej bym dziecię ubierała właśnie w takie nudne ciuchy :D sama od lat jestem fanką "szafy kapsułowej", gdy chodzi o ciuchy dla mnie i marzy mi się stworzyć taką dla Agatki :)

Kate torba niespakowana, ale już wyciągnięta, dzisiaj spakuję, bo już nawet mąż mnie popędza! :D i nie wiem czy nas nie boli to samo przy spaniu! Może to jednak nie biodra i dlatego poduchy nie pomagają... No nie wiem, leżę na boku i budzę się z takim rwącym bólem, koniecznie muszę zmienić pozycję, tak jak piszesz - po drodze na wznak brakuje już tchu, a potem trzeba jeszcze przekroczyć "punkt krytyczny" i brzuchol sam ciągnie na drugą stronę :D zabawne jest życie ciężarnej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 10:42

KateHawke lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 19 września 2018, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś miałam jeszcze dziś pisać... Już wiem :)
    Luna jak się dziś czujesz?

f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 19 września 2018, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, jak u Was z wielkoscią gondoli? Myslisz, że Franio da radę przejeździć w niej zimę? U nas się coraz ciaśniej robi, mam nadzieję, że jakoś damy radę chociaż do lutego.

Rucola, mi się w Smyku jedynie te trójpaki podobają z tym że może dla dziewczynek mają lepsze wzory. Jakościowo sa bardzo fajne. Tak jak dziewczyny pisały, dobre opinie o Pepco słyszałam.

W 5.10.15 jest dzis promo -50% na nową kolekcję.

Rucola lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 19 września 2018, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola ewa klucze ma bardzo dobra jakość i można przez neta zamówić, to polska marka zresztą robią to koło mnie, na outlecie można kupić w miarę ok i mają na pewno w lwy coś :)

Jeżowa, Rucola, pilik lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 19 września 2018, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.lidl.pl/pl/Asortyment.htm?id=921&week=1
    A tu w Lidlu w sobotę promo na ciuszki niemowlęce jak co :)

Jeżowa to pewnie o tym samym mówimy :D tak dokładnie wygląda moje obracanie się z boku na bok :P a jak już się przekręcę w końcu to nagle w pęcherz zakłuje i trzeba wstać...

Jeżowa lubi tę wiadomość

f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 19 września 2018, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja, przykro mi, że musiałaś byś świadkiem takiej sytuacji. Całe szczęście, że pielęgniarka również przyjęła Waszą stronę bo różnie z tym bywa.

Admiralka, dobrze, że u Ciebie sytuacja opanowana. Jeszcze troszkę pobądź w dwupaku :)

Phnappy, dobrze, że masz zgrabny brzusio. Nie musi być ogromny, nawet jeśli skrywa bliźniaki! :) Choć musisz się liczyć z tym, że teraz będzie znacznie przybierał bo dzieciaczki spore a coraz szybciej będą rosły.

Lunka, jeszcze 10 dni i Twój egzamin. Zaczęłaś odliczać? :)

Ibishka, wspólczuję bóli maluszka. Jedyny plus, że wiesz co jest przyczyną i czego się spodziewać. Bo najgorsza jest niewiadoma, gdy dziecię płaczę a Ty za nic nie wiesz co mu dolega i jak mu pomóc.

Achia, wiesz jaka jest Twoja siostra i czego się spodziewać po niej. Nie miej wyrzutów sumienia gdy staniesz się egoistką i to TWOJE POTRZEBY I TWOJEGO MALUSZKA będą ważniejsze niż kolejny "problem" siostry. i nie przejmuj się co, kto pomyśli... bo czy ktoś się zastanawiał jak robił Tobie przykrość?

Achia lubi tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 19 września 2018, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke wrote:
    I takich ludzi więcej! Co to za czasy żeby kobieta kobiecie tak życie uprzykrzała. A żeby im się za karę na doopach pryszcze porobiły za każdy taki głupi tekst :P
    Łaskawa jesteś. Nie lepiej na twarzy? i niech żaden make up tego nie ukryje.

KateHawke lubi tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 19 września 2018, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ibishka, przykro mi, że Gabi się tak męczy :( oby ząbek się szybko przebił. Możecie podawać jej coś przeciwbólowego?

Admirałka, dobrze że sytuacja już opanowana. Życzę żeby końcówka ciąży była juź nudna i spokojna.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2018, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justynka spowodowałaś u mnie ten dziwny ucisk w żołądku ze stresu :D jeszcze mam dwa kodeksy przed sobą, a cały przyszły tydzień powtarzam, więc niech te dni lecą powoli ;) choć z drugiej strony nie mogę się doczekać aż wyjdę z sali i poczuje ulgę, że już po wszystkim i będę mogła się skupić tylko na dziewczynkach

Kate dziękuję że pytasz, wszystko bez zmian :) do południa czuję się dobrze, później cała moc opada i pojawiają się bóle. Pewnie tak już będzie do końca

• olik321 Autorytet

Wysłany: 19 września 2018, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola my mamy dwa pajace w Pepco i jakoś naprawdę dobra, a do tego są z cienkiej bawełny, więc na te pogodę co teraz idealne !

Rucola lubi tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2018, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam z mężem w lumpeksie. Coś tam sobie wybrałam ale samopoczucie po zakupach spada na łeb. Mąż wybrał rampersa z trupią czaszką dla Oskara- musiał bo by się udusił :p teraz jedziemy do teściowej, później Wam wyśle zdjęcie :p ale mam fajny szlafroczek do szpitala :?

JustynaG, Emiilka, Karma88, Lunaris, Aga9090, lamka, KateHawke, Lusesita, Rucola, Nadzieja22, pilik lubią tę wiadomość

• Emiilka Autorytet

Wysłany: 19 września 2018, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)

Phnappy, gratuluję super nowin z wizyty :) Bąbelki pięknie ważą, a szyjka cud, malina i to przy dwójce!
    Karma, mocne kciuki za serduszko Emilki <3
    Admiralka, super, że udało się wyciszyć skurcze. Mam nadzieję, że była to jednorazowa sytuacja.
    KateKum, udanej wizyty Kochana. Samych dobrych wiadomości!
    Jeżowa, pakuj Myszko torbę szybciutko! ;) Dzisiaj tydzień do donoszonej, a za chwileczkę, za momencik, jeden dzień ;)

Kate, Lunka, przygotowane do godziny zero? Zostały nam dwa dni do donoszonej ciąży! <3 Szok i niedowierzanie, że dałyśmy radę i że tak szybko to zleciało...

Uwaga, chwalę się: gbs ujemny :D

Miłego dnia dla wszystkich Mamuś i dla dzieciaczków po obu stronach brzuszka ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 11:33

summer86, Achia, Jeżowa, Kaczorka, Karma88, JustynaG, KateHawke, lamka, Lusesita, Rucola, Lena21, Nadzieja22, pilik lubią tę wiadomość

12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
‹‹ 1870 1871 1872 1873 1874 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ