Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Admiralka całe szczęście, że wszystko w porządku. Z córki faktycznie uparciuszek. Jestem ciekawa jak wygląda sytuacja u mnie. Wizyta juz za tydzień.
No i witam się w rozpoczętym 32 tygodniuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 10:15
Jeżowa, Aga9090, KateHawke, ibishka, Lunaris, Patrycja20, Lusesita, Karma88, Emiilka, Yoselyn82, Lena21, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Ojej, a u mnie tydzień do donoszonej ciąży! Olaboga! A ja wciąż taka niegotowa haha
ibishka, Rucola, Luna1993, olik321, lamka, Lunaris, Patrycja20, KateHawke, Lusesita, Karma88, Bajkaaa, Emiilka, Yoselyn82, Achia, Lena21, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Ja tylko z doskoku. Kciuki za wszystkie!
My po kolejnym szczepieniu, ostatnie stany podgorsczkowe to idą zeby ale Pediatra kazała mi się zazbroic psychicznie w co się da bo wg niej jeszcze z tydzień do przebicia i że po prostu moje dziecię będzie gorączkowac od początku wędrówki zęba aż do przebicia.. Eh to było do przewidzeniano ale damy radę
Staram się nadrobić ale kiepsko mi idzie więc tylko wszystkim życzę udanego milego i spokojnego dnia -
JA też polecam F&F -ceny dobre w stosunku do jakości.
I popieram Lamkę z biodrami. Męczę się już kilka dni bo tak strasznie bolą w nocy przy leżeniu na boku że muszę pozycje zmieniać często a to mnie wybudza. Wczoraj zrobiłam sobie z poduszki ciążowej supełek i tak a grubo włożyłam pod kolano-wreszcie się wyspałam jak człowiek! I nie musiałam tak często zmieniać boków. -
Cześć dziewczyny
Ja wczoraj miałam jakiś dzień do doopy. A do tego przysnęła na godzinkę o 18-tej i potem do 1-szej w nocy nie szło spać. Jak zasnęłam to co godzinę pobudka na siku a co pół godziny pobudka na zmianę pozycji bo coś mnie boki pośladków bolą przy spaniu na boku. Na wznak już nie mogę spać bo brak powietrza od razu. I się wiercę jak głupia na tym łóżku. A do tego o 4-tej koty zaczęły się drżeć pod oknem... No nie była to przespana noc...
Rucola a może w Smyku jakaś fajna promocja? Jakosciowo są dobre te pajace. A stacjonarnie to tak jak dziewczyny mówią Tesco - mam używane i są w super stanie.
Admiralka dobrze że sytuacja opanowana. A córcia uparciuch ale może jednak się przemebluje jeszcze
Jeżowa torba do szpitala spakowana?
Patrycja współczuję przeżyć w labie... Baby to jednak są wredne. A facet chciał być miły. Pewnie jego też zjechały stare prukwy. -
Patrycja20 wrote:Kate to był starszy Pan i powiem Ci ze twardo stał za nami ! Co ich bardziej wkurzyło chyba
Patrycja20, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Rucola właśnie wiem, drogo bardzo
dlatego ja odroczyłam kupowanie tam ciuszków na czas, jak rozmiary będą się wolniej zmieniać
ale chciałam tylko dać znać, że istnieje taka firma, bo ja osobiście to najchętniej bym dziecię ubierała właśnie w takie nudne ciuchy
sama od lat jestem fanką "szafy kapsułowej", gdy chodzi o ciuchy dla mnie i marzy mi się stworzyć taką dla Agatki
Kate torba niespakowana, ale już wyciągnięta, dzisiaj spakuję, bo już nawet mąż mnie popędza!i nie wiem czy nas nie boli to samo przy spaniu! Może to jednak nie biodra i dlatego poduchy nie pomagają... No nie wiem, leżę na boku i budzę się z takim rwącym bólem, koniecznie muszę zmienić pozycję, tak jak piszesz - po drodze na wznak brakuje już tchu, a potem trzeba jeszcze przekroczyć "punkt krytyczny" i brzuchol sam ciągnie na drugą stronę
zabawne jest życie ciężarnej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 10:42
KateHawke lubi tę wiadomość
-
Lena, jak u Was z wielkoscią gondoli? Myslisz, że Franio da radę przejeździć w niej zimę? U nas się coraz ciaśniej robi, mam nadzieję, że jakoś damy radę chociaż do lutego.
Rucola, mi się w Smyku jedynie te trójpaki podobają z tym że może dla dziewczynek mają lepsze wzory. Jakościowo sa bardzo fajne. Tak jak dziewczyny pisały, dobre opinie o Pepco słyszałam.
W 5.10.15 jest dzis promo -50% na nową kolekcję.Rucola lubi tę wiadomość
-
https://www.lidl.pl/pl/Asortyment.htm?id=921&week=1
A tu w Lidlu w sobotę promo na ciuszki niemowlęce jak co
Jeżowa to pewnie o tym samym mówimytak dokładnie wygląda moje obracanie się z boku na bok
a jak już się przekręcę w końcu to nagle w pęcherz zakłuje i trzeba wstać...
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
Patrycja, przykro mi, że musiałaś byś świadkiem takiej sytuacji. Całe szczęście, że pielęgniarka również przyjęła Waszą stronę bo różnie z tym bywa.
Admiralka, dobrze, że u Ciebie sytuacja opanowana. Jeszcze troszkę pobądź w dwupaku
Phnappy, dobrze, że masz zgrabny brzusio. Nie musi być ogromny, nawet jeśli skrywa bliźniaki!Choć musisz się liczyć z tym, że teraz będzie znacznie przybierał bo dzieciaczki spore a coraz szybciej będą rosły.
Lunka, jeszcze 10 dni i Twój egzamin. Zaczęłaś odliczać?
Ibishka, wspólczuję bóli maluszka. Jedyny plus, że wiesz co jest przyczyną i czego się spodziewać. Bo najgorsza jest niewiadoma, gdy dziecię płaczę a Ty za nic nie wiesz co mu dolega i jak mu pomóc.
Achia, wiesz jaka jest Twoja siostra i czego się spodziewać po niej. Nie miej wyrzutów sumienia gdy staniesz się egoistką i to TWOJE POTRZEBY I TWOJEGO MALUSZKA będą ważniejsze niż kolejny "problem" siostry. i nie przejmuj się co, kto pomyśli... bo czy ktoś się zastanawiał jak robił Tobie przykrość?Achia lubi tę wiadomość
-
KateHawke wrote:I takich ludzi więcej! Co to za czasy żeby kobieta kobiecie tak życie uprzykrzała. A żeby im się za karę na doopach pryszcze porobiły za każdy taki głupi tekst
KateHawke lubi tę wiadomość
-
Ibishka, przykro mi, że Gabi się tak męczy
oby ząbek się szybko przebił. Możecie podawać jej coś przeciwbólowego?
Admirałka, dobrze że sytuacja już opanowana. Życzę żeby końcówka ciąży była juź nudna i spokojna. -
nick nieaktualnyJustynka spowodowałaś u mnie ten dziwny ucisk w żołądku ze stresu
jeszcze mam dwa kodeksy przed sobą, a cały przyszły tydzień powtarzam, więc niech te dni lecą powoli
choć z drugiej strony nie mogę się doczekać aż wyjdę z sali i poczuje ulgę, że już po wszystkim i będę mogła się skupić tylko na dziewczynkach
Kate dziękuję że pytasz, wszystko bez zmiando południa czuję się dobrze, później cała moc opada i pojawiają się bóle. Pewnie tak już będzie do końca
-
nick nieaktualnyByłam z mężem w lumpeksie. Coś tam sobie wybrałam ale samopoczucie po zakupach spada na łeb. Mąż wybrał rampersa z trupią czaszką dla Oskara- musiał bo by się udusił :p teraz jedziemy do teściowej, później Wam wyśle zdjęcie :p ale mam fajny szlafroczek do szpitala
JustynaG, Emiilka, Karma88, Lunaris, Aga9090, lamka, KateHawke, Lusesita, Rucola, Nadzieja22, pilik lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Phnappy, gratuluję super nowin z wizytyBąbelki pięknie ważą, a szyjka cud, malina i to przy dwójce!
Karma, mocne kciuki za serduszko Emilki
Admiralka, super, że udało się wyciszyć skurcze. Mam nadzieję, że była to jednorazowa sytuacja.
KateKum, udanej wizyty Kochana. Samych dobrych wiadomości!
Jeżowa, pakuj Myszko torbę szybciutko!Dzisiaj tydzień do donoszonej, a za chwileczkę, za momencik, jeden dzień
Kate, Lunka, przygotowane do godziny zero? Zostały nam dwa dni do donoszonej ciąży!Szok i niedowierzanie, że dałyśmy radę i że tak szybko to zleciało...
Uwaga, chwalę się: gbs ujemny
Miłego dnia dla wszystkich Mamuś i dla dzieciaczków po obu stronach brzuszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 11:33
summer86, Achia, Jeżowa, Kaczorka, Karma88, JustynaG, KateHawke, lamka, Lusesita, Rucola, Lena21, Nadzieja22, pilik lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc.