X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 20 września 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia Oskar śliczny. Ma wydatne usta;) co do wagi to ja w sumie przytyłam 16 kg, tylam od 6go tygodnia powolutku ale do samego końca... Aktualnie zostało mi 5 kg, emek się śmieje że nimi wykarmie Szkraba, czyli będę karmić do 9kg :)
    Lunaris gratulacje wyników!!!

Lunaris, Achia lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 20 września 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia Oskar śliczny. Ma wydatne usta;) co do wagi to ja w sumie przytyłam 16 kg, tylam od 6go tygodnia powolutku ale do samego końca... Aktualnie zostało mi 5 kg, emek się śmieje że nimi wykarmie Szkraba, czyli będę karmić do 9kg :)
    Lunaris gratulacje wyników!!!

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 20 września 2018, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lewcio jak król leży :D prawdziwy Lew z niego! <3

Siwulec hahahaha- wybacz śmiech ale oni w tej Twojej pracy to już na prawdę chyba w desperację popadli! a co za różnica czy jesteś na L4 czy urlopie. KTO w URLOPIE DO PRACY PRZYCHODZI? no debile normalnie że hej! ja też przerywałam L4 żeby wziąć urlop i "gruszkowe" za rok też zamierzam je przytulić jak skończy mi się macierzyński. No powiem Ci pomysły to oni mają od czapy!

Siwulec, Rucola lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 20 września 2018, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia super, ze wszystko ok i Oskar cuuuuuudo <3
    Rucola Lewcio to mały przystojniak ! <3
    Lunaris fajnie ze wyniki dobre :*

Lunaris, Rucola lubią tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2018, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola a pan doktor powiedział że optymalnie jest przytyć 12 kg- na pewno to przeskocze bo przecież sam Oskar ze 2kg jeszcze przybierze :p
    No ale w końcu to ja będę to zrzucać a nie lekarz :p znów mam mdłości, to zaraz odechce mi się jedzenia;)
    Te usta Kokoska to nie wiem po kim-po mnie na pewno nie, po mężu w sumie też nie bardzo. Jeszcze zechce zrobić test na ojcostwo :p ;)

• Siwulec Autorytet

Wysłany: 20 września 2018, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia, może po listonoszu ;) ;)

Achia lubi tę wiadomość

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2018, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja22 wrote:
    Nenusia szkoła ręce umywa, ale ogólnego zakazu noszenia i używania telefonów nie ma? No i kurde ile on ma lat, że ze sobą telefon nosi do szkoły? Że rodzice pozwalają to druga sprawa ;)

Achia ja też czasem gadam jakieś głupoty, ale dzisiaj to miałam super akcję. Od wtorku dzwonię do firmy z allegro, bo kupiliśmy u nich tydzień temu parę rzeczy i do dzisiaj ich nie mam. Dzwonię dzisiaj znowu do nich, a w głowie miałam męża, że go coś wczoraj przeziębienie brało i nagle odbiera i zaczyna mówić, a ja "A co Ty masz katar?" Koleś na to "Eee nie, to chyba pomyłka", ja dalej "Nie żartuj sobie ze mnie" :D No i w końcu facet znowu powiedział pomyłka i dopiero zczaiłam, że faktycznie nie rozmawiam z mężem :)

Cieszę się, że u Oskara wszystko ok, a jaki on piękny <3 Siostra ładnie sobie z Tobą pogrywa, ale nie przejmuj się tym aż tak. W końcu niedługo poznasz Waszego synka i to jest teraz najważniejsze :)

U hematologa bez zmian, w sensie białko s dalej 54%, niestety anty xa nie było jeszcze wyniku, ale mam dzwonić do labo i pytać, a jak już będzie to podejść w któryś czwartek. Następna kontrola za 2 miesiące.
    W statusie szkoły jest napisane, że szkoła nie odpowiada za rzeczy które się zgubiła itp. Czyli np jak zgubi kurtkę czy zepsuje telefon kolegi to szkole nic do tego.
    A rodzice tego chłopaka, któremu zepsuł podobno chcą się dogadać, czyli mam odkupić. Tamten chłopak jest z 6 klasyk, a mój Wiktor do 4 chodzi..

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 20 września 2018, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...o matko a ja mam takiego starego listonosza przed emeryturą... fujć!

Aga a ja się zastanawiałam co ja bym zrobiła. Ciekawe co by powiedzieli rodzice tego chłopaka jak bym im walnęła że skoro zabronione jest przynoszenie do szkoły telefonu to nie biorę za to odpowiedzialności. Co mogą zrobić? na policje będą zgłaszać? to ich syn nie zastosował się do regulaminu szkoły.

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 20 września 2018, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm, zainteresował mnie temat wczasów pod gruszą. Czy mi też się będzie należeć? Macierzyński kończy mi się 14.10. Później biorę urlop, który kończy mi się 27.12. I po tym zaczynam wychowawczy.

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2018, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    ...o matko a ja mam takiego starego listonosza przed emeryturą... fujć!

Aga a ja się zastanawiałam co ja bym zrobiła. Ciekawe co by powiedzieli rodzice tego chłopaka jak bym im walnęła że skoro zabronione jest przynoszenie do szkoły telefonu to nie biorę za to odpowiedzialności. Co mogą zrobić? na policje będą zgłaszać? to ich syn nie zastosował się do regulaminu szkoły.
    Emek już zapowiedział, że nie zapłaci ani grosza, bo do szkoły takich rzeczy się nie przynosi. Zobaczymy co jutro powiedzą ci rodzice, około 17 maja dzwonić do mnie..
    Z jednej strony jestem wściekła na syna, a z drugiej ni w cholere nie mam ochoty za to płacić skoro wyraźnie jest napisane, że przynoszą telefony na własną odpowiedzialność

Lunaris lubi tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 20 września 2018, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia Lewko też miał na zdjęciach wydatne i "na żywo" ma jeszcze wydatniejsze. Śliczny chłopak, zakochasz się zaraz po urodzeniu :)

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 20 września 2018, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec tak sobie dziś czytam co piszesz o pracy i wierzyć mi się nie chce... Ludzie totalnie nie mają godności, wyczucia, taktu i nie wiem czego jeszcze. Masakra...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 20:47

Achia lubi tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Siwulec Autorytet

Wysłany: 20 września 2018, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W temacie tel w szkole, u nas jest zakaz, nawet napisali regulamin ze jak ktoś przyniesie to na własna odpowiedzialność i jak będzie używał w szkole to nauczyciel ma prawo odebrać tel i przekazać dyrektorowi szkoły a do niego po tel musza się zgłosić rodzice.

Mój syn nosi telefon, chodzi do 6 klasy, melduje mi ze bezpiecznie dotarł do szkoły i wyłącza go na czas pobytu w szkole.

Mieliśmy w zeszłym roku taka akcje ze koleżanka zostawiła kolegom telefon do popilnowania i chłopcy powysyłali jakieś głupie smsy do jej znajomej. Chłopcy zostali ukarani a dziewczynka nie, zapytałam głośno dlaczego dziewczynka nie poniosła konsekwencji za to ze miała tel w szkole, ale skoro nie ona go używała tylko koledzy to oni byli winni - taka dostałam odpowiedz.
    To jest kolejny temat „rzeka” i ciężko znaleźć porozumienie w szczególności jak osoba poszkodowana jest faworyzowana przez nauczycieli.

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2018, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola Lewek cudownie wygląda :-)

Mam cichą nadzieję, że zrobi nam ginka na usg III trymestru chociaż jedno zdjęcie buzi w 3D, ale raczej marne szanse. :-( obu Domin miał usta po Tarzanie!

• Siwulec Autorytet

Wysłany: 20 września 2018, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Siwiec tak sobie dziś czytam co piszesz o pracy i wierzyć mi się nie chce... Ludzie totalnie nie mają godności, wyczucia, taktu i nie wiem czego jeszcze. Masakra...

Tez tego nie pojmuje i strasznie mi przykro ze to dorośli ludzie a bawią się ze mną w jakieś podchody i w sumie jestem w kropce bo chętnie pomogłabym tej nowej osobie bo wiem ze nikt inny do niej ręki nie wyciągnie, ale z drugiej strony ja ciagle byłam sama z każdym problemem i nikt mnie nie wspierał. Nie chce palić mostów, ale tez nie chce pozwolić sobą tak dyrygować.

relgwn15fhhth20g.png
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2018, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Siwiec tak sobie dziś czytam co piszesz o pracy i wierzyć mi się nie chce... Ludzie totalnie nie mają godności, wyczucia, taktu i nie wiem czego jeszcze. Masakra...

juz się zakochałam <3 ale nawet nie wiem jakiej eksplozji uczuć się spodziewać po porodzie ;)

Aga- no i Twój mąż ma racje moim zdaniem. skoro jest zakaz,no to trzeba się liczyć z konsekwencjami jak się go łamie.

• Siwulec Autorytet

Wysłany: 20 września 2018, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    Hmm, zainteresował mnie temat wczasów pod gruszą. Czy mi też się będzie należeć? Macierzyński kończy mi się 14.10. Później biorę urlop, który kończy mi się 27.12. I po tym zaczynam wychowawczy.

Nam przysługuje raz na dwa lata, nie wiem jak u Ciebie, ale jeśli przysługuje Ci w tym roku to nie ważny jest czas kiedy ten urlop weźmiesz, ważne abys miała ciągiem wybrane 10 dni. Z tego co piszesz 10 dni będziesz miała urlopu (a nawet dużo więcej) wiec powinnaś dostać

Edit - 10 dni roboczych oczywiście :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 20:40

relgwn15fhhth20g.png
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2018, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Rucola Lewek cudownie wygląda :-)

Mam cichą nadzieję, że zrobi nam ginka na usg III trymestru chociaż jedno zdjęcie buzi w 3D, ale raczej marne szanse. :-( obu Domin miał usta po Tarzanie!
    może zapytaj? my tu o dziwo dostajemy w luxmedzie na każdej wizycie-a prywatnie nawet nam nie zaproponował.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2018, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie tylko zastanawiam się czy nie zgłoszą tego na policję i jeszcze po sądach będę latać z powodu durnego telefonu.... Nie wiem co robić :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2018, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    No właśnie tylko zastanawiam się czy nie zgłoszą tego na policję i jeszcze po sądach będę latać z powodu durnego telefonu.... Nie wiem co robić :/
    no co Ty.. nie sądzę by się na to porwali. to by było bez sensu przecież

‹‹ 1885 1886 1887 1888 1889 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ