Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny przepraszam że tak znowu wpadam ni z gruchy ni z pietruchy.
Zacznę może od przyjemnych rzeczy.
Od niedzieli jesteśmy w Polanicy. Młody daje radę chociaż więcej siedzimy w mieszkaniu niż na powietrzu. Wyszliśmy wczoraj AŻ na 15min spacer...
Dzisiaj cud. Pojechaliśmy do Kudowy i praktycznie przespał 4h + przebieranie kupy po pachy w pijalni na stole...
Zaliczył nawet Czechy
Opatulony jak eskimos.
A z pytań to:
Czy po ciąży miała któraś @ 'normalnie' i potem znowu zanikła? Wiem że po porodzie różne rzeczy się dzieją ale... myślałam że będzie już normalnie bo przyszła zaraz po połogu. Nigdy mi się tydzień czasu nie spóźniała a teraz ani widu ani słychu... do tego mega boli mnie brzuch (macica/ jajniki) od kilku dni.
Można chociaż wziąć nospę przy kp?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2018, 21:26
Lusesita, Lunaris, Emiilka, summer86, Madzik34, KateHawke, Bocianiątko, JustynaG, Nadzieja22, Rucola, Flowwer, Aga9090, blue00, Kaczorka, Lena21, pilik, Yoselyn82, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Patrycja cudowna twarzyczka
zazdroszczę takich ślicznych zdjęć z USG, u nas jakoś się nie udawało uchwycić zbyt dobrze
Ania super, że Oskarek daje rodzicom pourlopowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 20:43
Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
Fozzie ja w ramach diety poliżę monitor
Patrycja zazdroszczę foteczki, piękna księżniczkaja nie mam żadnej i już mieć nie będę
Ania Oskar wygląda cudnie taki opatulonyudanego wyjazdy życzę! a w sprawie @ nic nie pomogę bo jak mnie dopadło zaraz po połogu to regularnie do teraz trzymało.
Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
Luna
Emilka dziękuję! Mam nadzieję, że któryś zwolniony przez Was brzuch przeniesie się na mnie
Patrycja słodka dziewuszka
Fozzie nie zeżryj wszystkiego, jadę!
reset wspólne spotkanie w Krakowie? Kiedy? Gdzie? Jak? Kto?!
EDIT: no tak, na pytanie „gdzie?” już znam odpowiedźWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 20:48
Patrycja20, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Witam się po wspaniałej drzemeczce
Dziewczyny, a pamiętacie jak nam JustynaG wrzuciła raz zdjęcie swojej Anusi? No to w rzeczywistości Ania jest jeszcze cudowniejsza
Założyłam dziś fanklub Ani - brak opłaty członkowskiej, przyjmujemy bez ograniczeń wiekowych
A jeszcze muszę koniecznie wypisać peany odnośnie JustynyG - nie dość że z natury przepiękna kobieta, to jeszcze w życiu byście nie powiedziały że to niewyspana mama miesięcznego brzdąca i to walcząca dzielnie o KPI - zadbana babka, uśmiechnięta, energiczna... a ja już myślałam że z tym promienieniem to jakaś ściema
Jak znam życie to ja będę wyglądać na tym etapie jak zombie
Achia, Justyna i Anulka - dzięki za miło spędzony dzień!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 20:49
Bajkaaa, Emiilka, KateHawke, Achia, Bocianiątko, Karma88, Jeżowa, Nadzieja22, JustynaG, Lusesita, JuicyB, summer86, Rucola, Patrycja20, lamka, Aga9090, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
I tak nie chciała za bardzo się pokazać
ale pamiątka super
jestem zadowolona
Starszak był z nami. Nie spodziewałam się ale był zachwycony baaaardzoDoktorek mu wszystko tłumaczył )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 20:50
KateHawke, Achia, Lunaris, Aga9090, emi2016 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:Fozzie ja w ramach diety poliżę monitor
Patrycja zazdroszczę foteczki, piękna księżniczkaja nie mam żadnej i już mieć nie będę
Ania Oskar wygląda cudnie taki opatulonyudanego wyjazdy życzę! a w sprawie @ nic nie pomogę bo jak mnie dopadło zaraz po połogu to regularnie do teraz trzymało.
Już chodzę jak bomba bo ja od zawsze cykle 27d a teraz 33dc i nic... nawet na wizycie w 5 tyg połogu był pęcherzyk na usg i cisza do tej pory. A termin do ginki najszybciej 11go gdzie będziemy w Gdyni jeszcze.
Marzę tylko żeby sobie ulżyć a od tygodnia ciągle czuję się jak na @... -
Melevis, jak Bociek ustali termin badania w klinice w Krakowie!
Ale to po jej urlopie, więc pewnie za miesiąc... Fozzie i Lamka się piszą!Bocianiątko lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa chciałam się podpisać pod słowami Niki- Justyna promienieje, a Anulka jest tak słodka, że można ją schrupać!
Nika pospałaś? Ja chyba już idę się kłaść powoli,bo oczy mi się zamykają..
ale proszę Was jutro o kciuki dla mojego męża - jedzie na badania kontrolne,ale zgodził się zabrać mnie ze sobą.
Gratuluje dzisiejszych udanych wizyt!
Fozzie- - wyników nadal nie ma?
Luna jak najbardziej zapraszamy do Trójmiasta na spotkanie!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 21:04
Luna1993, summer86, KateHawke, JustynaG, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA i jeszcze jedno.
Od wczoraj młody przewraca się z brzucha na plecy. Czy nie za szybko? Na razie na jedną stronę.
Z pleców na brzuch idzie gorzej ale już niewiele brakuje do pełnego obrotu.
Po tych fikołkach dotarło do mnie że już nigdy nie będzie taki mini jak się urodził... -
Dziewczyny wiecie moze, kiedy mogłabym zacząć coś ćwiczyć? pasuje mi trochę zgubić z brzucha, nie potrzebuję dużo, ale troszeczkę na poczatek. No i jakie ćwiczenia można wykonywac... z tego co czytałam to brzuszki czy podnoszenia nóg zakazane ze względu na krese białą...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Nadrobiłam jakoś...
Nika, Lamka, ale Wasz dzieciaczki już duże!
Lamka, piękny Domiś!
Nika, skoro lekarka mówi, że dasz radę z tą szyjka to dasz
Summer, 8h snu, zazdro! Ale współczuję problemów z pracą.
Lena, u nas do przedwczoraj pobudki były tak jak u Was. Fela zasypiała o 20, pobudka o 3 i 6. A od dwóch dni coś się zepsuło20-1-4-5:30-7… mam nadzieję, że to chwilowe.
Melevis, będę trzymać kciuki za Twoje testowaniepodziwiam, odważna decyzja
Flo, skąd Ty bierzesz na to wszytsko czas!
U mnie tylko 14 okien. Ostatnio byłam dumna z siebie, że umyłam dwa i to tylko szyby
Wszytskie nasze forumowe dzieciaczki są boskie
Dziewczyny z Pomorza, zazdroszczę spotkania! Jak macie ochotę na kawkę na początku października to dajcie znać, bo będę w okolicy
Więcej nie pamiętam co miałam napisać
Edit: jeszcze miałam napisać Pilik, że u nas chyba jest ten sam problem, że Feli zimno w buzię i rączki. W śpiworku jest jej na pewno ciepło, ale śpi niespokojnie a jak ją rano wzięłam do łóżka i się bardziej przy mnie zagrzała to spała spokojnie jeszcze dwie godziny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 21:46
StaraczkaNika, JustynaG, lamka lubią tę wiadomość
-
Aniu to jak najbardziej normalne ze @moze sie teraz spozniac, bardzo czesto po porodzie cykle sa nieregularne. Ja po pierwszym mialam masakre przez pol roku przychodzil z nienacka bez zadnych objawow i regularnosci, teraz o dziwo mialam co do dnia regularnie.
Jesli chodzi o obracanie sie Oskarka to nic sie nie martw, pomalu przychodzi nq to czas. Leos tez jak mial ok 2 miesiecy zaczal sie obracac a pozniej przez jakies 2-3tygodnie nic.
Rucola na necie jest duzo cwiczen w pologu, ja zaczelam cwiczyc 5 tyg po porodzie, ale delikatnie, jakies wykroki, wymachy nog itpAnia1003, Rucola lubią tę wiadomość
-
Lusesita wrote:Buuuu a o mnie zapomnialy trójmiejskie mamuśki
Najważniejsze że się dobrze bawilyscie
A najciekawsze że dzisiejsze spotkanie wyszło dlatego żeśmy sobie wyliczyły że Ania i Oskar będą w GdyniBrawo my!
Co ta ciąża robi z mózgiem, heh.
Achia, ja chyba się zainspirowałam dzisiaj - Anusia przypomniała mi co się w zyciu liczy i odkąd wrócilam było tylko: jeść, spać, jeść, jeść, a jak się rozprawię z kolacją nr 2 to będzie znowu spać
JustynaG, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:Achia napewno po nowym roku wyskoczymy na weekend nad morze, więc jeśli będziecie chciały poznać Tosie i Zuzię to byłoby mi bardzo miło
No pewnie! Powiem więcej- Ciebie też bardzo chętnie poznamyLuna1993, Bajkaaa lubią tę wiadomość