Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lamka podeślij tych "niektórych" do mnie
-
nick nieaktualnyIle Wy macie ubranek
nas ta mała zołza tak straszyła przedwczesnym porodem, że mamy tylko na 50-56, dosłownie kilka po Tosi na 62. Jak w czwartek się okaże że dobija normalnej wagi to będą zakupy
Fozzie ano mam Lunkęi jeszcze takiego cudaka (to jedyny facet w domu oprócz emka)
]Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2018, 17:23
blue00, Achia, Emiilka, Lunaris, Jeżowa, Fozzie Bear, KateHawke, Lusesita, Karma88, Nadzieja22, KateKum, Kaczorka, Lena21, pilik, Yoselyn82, emi2016 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam dużo ubranek bo jestem wygodnicka
i mam manie szaleństwa po szmatexach
Duża ilość pozwala mi potem włączyć pralkę raz na 3-4 tyg (o ile dziecko nie ulewa i nie fajda non stop bokami bo wtedy i duża ilość wystarczy na tydzień).
Szczuruś cudnyale wygląda jak by mu sie prysznic nie podobał- może woli kąpiele w bąbelkach?
-
Głównym powodem dla którego odpuściłam prasowanie rzeczy był właśnie fakt, że i tak za cholerę tego prasowania na tych ubrankach nie widać
Luna cudny szczurekmojemu jeżowi by się kąpiel przydała, ale on tak się boi wody, że zawsze odkładam to w nieskończoność
dobrze, że sam na co dzień kąpie się w piasku
Dziewczyny, powiem Wam, że co prawda jeszcze na dzisiaj nie skończyłam z pakowaniem, ale jest ZAJEBIŚCIE DOBRZE. Jestem bardzo zadowolona z efektu mojej pracy dzisiajjutro będzie po sprawie na pewno
Lunaris, Rucola, Emiilka, Luna1993, lamka, KateHawke, Bajkaaa, Lusesita, Karma88, Nadzieja22, Aga9090, olik321, pilik lubią tę wiadomość
-
Problem z pokojem dla drugiego dziecka chyba mi się sam rozwiązał
hahah
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ebd70f93625.jpgEmiilka, Lunaris, summer86, Luna1993, -Mamunia-, KateHawke, moniśka..., Patrycja20, Lusesita, JustynaG, Bocianiątko, Nadzieja22, Kaczorka, pilik, Morusek, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór Dziewczyny
Lameczko, bardzo się cieszę z dobrych wyników Domisia! Świetnie, że usłyszałaś same dobre wiadomości. Waga super, a zdjęcie, tak jak mówi Rucolka, do albumuBo Dominiki, to kochane chłopaki są, no!
Rucolka, rozpływam się nad LewciemRośnie jak na drożdżach - w końcu na Twojej mlecznej krainie
- a jaki z niego model! Cieszę się, że ładnie się chowa synuś.
Lunaris, mocne kciuki za jutrzejsze wyniki. Oby to nie była ta cholestaza. Ale „w razie w”, to tak jak Nenusia wspomniała - Frez, będzie dobrym źródłem informacji. Szukaj jej na DinusiachNo i gratuluje wspaniałych wyników Stasia!
Summer, Resecik udzieliła już wyczerpującej wypowiedzi, więc ze swojej strony polecę tylko niezawodny sposób ze zmniejszeniem wymiaru etatu. 7/8 i masz spokój na rok. My tak zwykle radzimy.
Jeżowa, cieszę się, że pakowanie poszło sprawnieJuż niedługo będziecie w nowym gniazdku i wreszcie sobie odsapniesz!
Pięknie macie ułożone te ciuszki DziewczynyUświadomiłam sobie właśnie, jak bardzo się cieszę, że mam już wszystko poprane i poprasowane. A ja prasować nienawidzę z całego serca.
U mnie dzisiaj na obiad barszczyk - zawsze, gdy ugotowane buraki są na promo w biedrze - i naleśniki z powidłami śliwkowymi. Nikuś puszczam teraz oko w Twoją stronę
Miłego wieczorku najlepsze MamusieRucola, Lunaris, Jeżowa, summer86, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Fozzie. Drugie dziecko piętro wyżej. Tym sposobem możesz mieć tyle dzieci ile półek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 19:49
Emiilka, Lunaris, Fozzie Bear, Luna1993, summer86, KateHawke, Lusesita, JustynaG, Bocianiątko, Nadzieja22, Aga9090, olik321, Lena21, pilik, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Lunaris oby wyniki wyszły dobrze i żeby obyło się bez szpitali i innych niepotrzebnych rzeczy! Staszki to chłopy jak dąb, nic nie ruszy
Rucola dziękuję za odpowiedz odnośnie aspiratora - cieszy mnie, że to nie pic na wodęa desperacko potrzebuję alternatywy dla odkurzacza. Fozzie ja kupowałam z tego linku: https://s.click.aliexpress.com/e/bLFCANZI
Informuję, że Stanisław nie miał ani jednej wpadki w przedszkolu! No, nie licząc tego, że jakaś mądra babka do leżakowania założyła mu pampersa na majtki, więc jednak jedna para została zmoczona
Pozdrawiamy wieczornie z Leną!
Jeżowa, Rucola, Fozzie Bear, Luna1993, summer86, -Mamunia-, KateHawke, Emiilka, moniśka..., Bajkaaa, Patrycja20, Achia, Lusesita, Lunaris, JustynaG, Madzik34, Bocianiątko, Nadzieja22, KateKum, ibishka, blue00, E_w_c_i_a, Kaczorka, Lena21, pilik, Morusek, Yoselyn82, emi2016 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeżowa, przeczytałam, że Twojemu mężowi by się kąpiel przydała
Jeżowa, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
Melevis, jak zwykle obie kradniecie serca! Jako, że się wybieralas do Krakowa to metodykę, że tworzy się silna grupa wyjazdowa na dinusiach
Emilka, dzięki za poparcie. Ja zazwyczaj działam od drugiej strony i do tej pory zawsze reprezentowałam pracodawców, więc zawsze przed takimi poradami muszę przestawić mózg na myślenie odwrotne. Ale Summer- jak widzisz po opinii dwóch świeżo upieczonych prawników- nie bój się, co najmniej rok popracujesz
Emiilka lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Reset. Emiilka dziękuję za poradę prawną
Sposób z 7/8 etatów znałam, mam stanowisko kierownicze i na szkoleniach z bhp było trochę z prawa pracy, z tym że podobno jeśli chcą to i na to znajdą sposób. Będę miała jeszcze około 4 m-cu urlopu do wykorzystania, więc jeśli udałoby się ze zmniejszeniem etatu to jeszcze na 2 lata mam spokoj i może uda się coś innego znaleźć.
Szkoda tylko domu, bo u mnie zmiana pracy raczej będzie wymagać przeprowadzki do Wro.Emiilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja dziewczynka pozdrawia e-ciocie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/127d7e417fce.pngEmiilka, Fozzie Bear, Jeżowa, Luna1993, summer86, Achia, Lusesita, JustynaG, Lunaris, Madzik34, Bajkaaa, KateHawke, Bocianiątko, Nadzieja22, Rucola, KateKum, lamka, Flowwer, Aga9090, Siwulec, Bobisia, blue00, olik321, Kaczorka, Lena21, pilik, Yoselyn82, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Melevis, no piękne jesteście kobietki!
Z tego miejsca chciałabym Ci pogratulować decyzji o trzecim potomku i życzyć, by pojawił się w brzuszku jak najszybciej. Taki dobry materiał genetyczny, że nic, tylko dzieci planować
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Glukozy nie mam, ale mam szarlotke!
Zapraszam póki jest, bo mam zamiar zjeść całą zanim sprawdzę znów wyniki i się zalamie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/294daf2b5f85.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 20:26
Patrycja20, Emiilka, Jeżowa, summer86, Lusesita, JustynaG, Lunaris, Karma88, Bajkaaa, KateHawke, Bocianiątko, Nadzieja22, Rucola, KateKum, lamka, Flowwer, olik321, Kaczorka, pilik, emi2016 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny