Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLena myślę że najlepiej chirurg i usunięcie. Ja miałam też właśnie w okolicy linii majtek i usunęłam dla spokoju- mimo że nie zmieniało się ale bałam się,że w końcu zahacze. A chirurg usunie i wyśle do badania, więc będziesz spokojniejsza wiedząc że to nic takiego:)
-
Dziewczyny ja ledwo żyje ale muszę jakoś dożyć jutra bo jutro przyjdą moje majtki wyszczuplające i stanik medeli w rozmiarze M. Jak Panicz pozwoli to pomaluje jutro paznokcie u stóp a u rąk obetnie bo robią się przydlugawe (nie znoszę długich bo mam wrażenie że pod spodem jest cały czas brud) i będę boginią seksu :p
Lena21, Jeżowa, Izape_91, Nadzieja22, Lusesita lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola koniecznie pochwal się majtami
intensywnie nad nimi myśle
To chyba o mnie w październikuod sierpnia nic nie zamówiłam i mam w koszyku 56 rzeczy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c9e4ad2bfa5.jpgpilik, Luna1993, Jeżowa, Nadzieja22, Patrycja20, malka, veritaserum, Rucola, Kaczorka, lamka, Lusesita, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Rucola dla takich powodów musisz dożyć jutra!
Lena od sierpnia? To już odwyk masz, dostajesz ode mnie monetę "30 dni trzeźwości" (albo 60, nie wiem ile minęło) i śmiało zamawiaj
Też muszę pomalować paznokcie u stóp... I pięty ogarnąć, bo aż wstyd!
Oprócz kuchni, mamy wszystko spakowane, niewiele dzisiaj było na szczęście do dokończeniateraz świętujemy donoszoną ciążę piwkiem bezalkoholowym i czekamy aż o 23 wskoczy na Player Ameryka Express
cieszę się tymi wieczorami jeszcze we dwójkę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2018, 22:00
pilik, Achia, Bocianiątko, Rucola, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Lena dziękujemy! Ja właśnie zamówiłam lusterko i mam nadzieję że chociaż trochę mnie uspokoi... Ninka w aucie prawie zawsze płacze/krzyczy (jakby z niej skore zdzierali...), raz zdarzyło jej się zasnąć z tego krzyku. Jak z tylu siedzę jeszcze czasami jestem w stanie na chwile ją zabawić, ale zwykle i ja szybko przestaje działać
...
Veritaserum, pomyśl że Ania nie jest niegrzeczna, ona jest po prostu niespokojna bo potrzebuje przytulenia/spania/jedzenia/zmiany pieluszki. Nie robi Ci nic na złość ani nie płacze świadomie. Opisujesz pierwsze tygodnie życia matki, będzie lepiej, ja w najgorszych momentach wieczorem robiłam sobie kanapki na śniadanie i dawałam do lodówki, żeby rano zjeść kanapkę a nie ciastko. Kup sobie orzechy, jakieś suszone owoce, ciastka pełnoziarniste i przetrwasz
A ja się muszę podzieli radością. Mój pies bardzo boi się Ninki. Jest trochę lepiej już bo nie ucieka do drugiego pokoju na całe dnie, ale nadal ucieka, wystarczy że Ninka na niego spojrzy z daleka..! Ale wiecie co jest niesamowite? Od kilku dni jak Ninka na noc zasypia w łóżeczku i zostaje sama w pokoju, on się kładzie na łóżku nie daleko. A wczoraj przełamał jakąś swiją barierę chyba
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/de51e23acb04.jpgAchia, Nadzieja22, StaraczkaNika, Jeżowa, Lunaris, Patrycja20, KateHawke, JustynaG, Aga9090, malka, summer86, olik321, veritaserum, Karma88, Morusek, Bajkaaa, Yoselyn82, Kaczorka, Lena21, Rucola, lamka, Lusesita, emi2016, JuicyB, blue00 lubią tę wiadomość
-
Morusek gratuluję
Lunaris, bardzo się cieszę, że wyniki są ok. Może nie będzie potrzeby iść do szpitala przed czasem.
Lena ja właśnie dwa tygodnie temu usówałam znamiona. Musisz iść do dermatologa, a jak chcesz je usunąć niezależnie od decyzji dermatologa to wystarczy iść do rodzinnego po skierowanie do chirurga.Lunaris lubi tę wiadomość
-
Lunaris, przykro mi, że mama tak się zachowała. Mam nadzieję, że wyniki jak najdłużej pozostaną dobre.
Morusku cudne informacje
Aga, dobrze, że sytuacja z telefonem rozwiązana. Co do tej 100% kobiety, to absolutnie tak nie myśl, nawet jeśli faktycznie trzeba będzie wyciąć macicę. To nie narządy kobiece nas definiują. Co ma np. powiedzieć kobieta, która nie ma macicy/przydatków w ogóle, bo taka się urodziła albo dużo wcześniej trzeba było je usunąć? Dasz radę kochana :*
Lena, to ja pisałam o promocji w next. Tak podejrzewałam, że szybko się wszystko rozejdzie, bo jak dałam rzeczy do koszyka, to chwilkę później 3 pozycje były już wyprzedane z tego rozmiaru.Lunaris lubi tę wiadomość
-
Ale tu cisza, czyzby wszystkie dzieciaczki dzisial ładnie spaly? My po karmieniu a Leos od kilku dni zamiast od razu zasypiac to sobie spiewa... Wczoraj tak półtorej godziny, mam nadzieje ze dzisiaj szybciej padnie, z checia bym zasnela bo jakies grypsko mnie lamie. Dobrej reszty nocki mamuski
-
Ja odpłynęłam wieczorem, za dużo emocji. Za to teraz będę kukać do rana pewnie. Komu dziecko uśpić ?
-
nick nieaktualnyA u nas po moim wczorajszym narzekaniu jakaś spokojna noc... Wczoraj Ania o 21.30 została nakarmiona i przejęta przez tatusia do usypiania . Tatuś walczył do 23 w koncu usnęła i spala do 3.30 !!! Nie zdarzyło jej się to jeszcze taka długa przerwa a mi tyle snu ciągiem. Teraz się karmimy i zobaczymy co dalej. Ale nie spała cały dzień więc chyba dlatwgo ta noc taka piękna.
pilik lubi tę wiadomość
-
Veritaserum bardzo się cieszę, że Ania dała Ci szansę troszkę dłużej pospać. Mam nadzieję, że po karmieniu pięknie zaśnie, żebyście obie mogły jeszcze odpocząć.
Moniśka śpiewający Leoś brzmi słodko, ale rozumiem, że nie tego oczekujesz po dziecku w środku nocy. Dużo zdrowia dla Ciebie, nie daj się grypie!
Ja na nocnej warcie, bo po wstaniu na siku zaczęłam dumać, gdzie wsadziłam złote kolczyki, gdy je zdjęłam kilka dni temuna szczęście były w pierwszym miejscu w którym sprawdziłam, ale zdążyłam się już rozbudzić... I teraz naprawdę bym chciała spać, ale nie mogę sobie miejsca znaleźć. Chyba spróbuję usnąć na półsiedząco, leżąc mam wrażenie, że strasznie ściskam Agatkę, obojętnie jakbym się nie ułożyła.
Mam nadzieję, że reszta dzieciaczków jest supergrzeczna dzisiaj, a Wy mamusie słodko śpicie -
Hehe Veritaserum tak jak pisałam to sinusoida. Nie zawsze jest źle ale wiecznie nie będzie dobrze. Mój Młody nakarmiony okupuje moje miejsce w łóżku. Muszę Go delikatnie odłożyć i komnacie się jeszcze z godzinkę, dwie...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Witam się mocno niewyspana. Dziś chyba zrobimy sobie dzień lenia z Marcelkiem.
Chyba że kawa mnie obudzi jakoś
Kto dzis wizytuje?
Veritaserum super ze w końcu chwile się wyspałaśWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2018, 07:05
-
Dzień dobry!!!! Dziś mam przesrane :p paranne przewijanie spowodowało że będąc bez pieluszki Lewcio uwalił takiego kupiszona a raczej pod takim ciśnieniem że wylądował na mojej poduszce do spania ponad metr dalej
zahaczył o szafkę, kaloryfer, zasłonę, podłogę... Sama słodycz z rana
ale noc była ok, 2 pobudki ale po nakarmieniu sam zasnął w łóżeczku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2018, 07:48
Bajkaaa lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Widzicie do czego to wszystko się sprowadza ostatecznie dziewczyny?
Do kupów i cycków/butelków i nocnych płaczówtakie nasze życiowe marzenie -kobiety są dziwne
he he he ale wierzcie mi że potem człowiekowi tak tego brakuje.... a jak w tym tkwi to myśli sobie: "kiedy to się wreszcie skończy!". Skończy się. Szybciej niż myślicie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b1b753fa62c.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2018, 07:47
pilik, Rucola, lamka, summer86, Bajkaaa, Jeżowa, emi2016, KateHawke, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Jeżowa ja też juz śpię na polsiedzaco, bo jak leżę na płasko to mała i robi sajgon z żebrami i zoladkiem. Da się przyzwyczaićdziś wstałam na siku tylko 3 razy! Tego dawno nie było
Veritaserum cieszę się, że mała dała Ci trochę odetchnąć, mam nadzieję, że dzisiaj również ładnie pośpi
Moniśka zdrówka dla Was, bo to grypsko co panuje jest potworne, moja mala nadal chora
Rucola przepraszam, ale się uśmiałamuwielbiam jak piszesz o Lewku i Waszych przygodach
My dziś podglądamy Zuzę, śniło mi się że ważyła 3,5 kg! Chce żeby trochę przybrała ale nie aż tyledo terminu jeszcze dwa tygodnie
-
Rucola wrote:Dzień dobry!!!! Dziś mam przestanę :p paranne przewijanie spowodowało że będąc bez pieluszki Lewcio uwalił takiego kupiszona a raczej pod takim ciśnieniem że wylądował na mojej poduszce do spania ponad metr dalej
zahaczył o szafkę, kaloryfer, zasłonę, podłogę... Sama słodycz z rana
ale noc była ok, 2 pobudki ale po nakarmieniu dam zasnął w łóżeczku
Wow
Franio tworzył coś już od 5, zrobił przed chwila i zasnął na szczęście, ale u nas bez ostrzału
Pilik moja Masza też się okropnie bała Frania a teraz już przychodzi do łóżka do nasale niestety zauważyłam, że odkąd Franio ma zabawki i ja z nim leżę i podaję mu misia, grzechotkę lub inne piszczące coś to zrobiła się trochę zazdrosna. Przybiega ze swoją zabawką w pysku i patrzy na mnie z wyrzutem. Staramy się z mężem poświęcać jej też uwagę i bawić się z nią, ale przyznaję, że to czasem trudne jak jestem sama. Przez oststnie 4 lata to ona była gwiazdą w naszym domu
Dzięki za rady odnośnie znamion, teraz się zastanawiam czy nie umówić się do enel medu, może będzie szybciej
Rucola lubi tę wiadomość
-
U nas dziś 29+0 dzień ciąży, czyli wg ostatnich pomiarów młoda jest w 30+2.
I ponieważ wczoraj jechałam na SR z całkiem widocznym brzuniem dwoma autobusami i dwoma tramwajami i nikt nie odstąpił mi miejsca (nie to że bym skorzystała, bo jechałam po kilka minut... ale byłoby jakoś miło, gdyby ktoś odświeżył moją wiarę w męską galanterię), to przypomniał mi się taki dżołk:
Wraca koleś autobusem, okropnie zmęczony po ciężkim dniu pracy. Siedzi, a nad nim dwa mohery obrabiają mu dupę, bo im miejsca nie ustąpił:
- Ja wychowałam 5 dzieci i każde by ustąpiło!
- Ja wychowałam 10 dzieci i każde by ustąpiło! itd.
Na co koleś, gdy już nie wytrzymał:
- Jak żeście przez taką rozwiązłość tłoku narobiły to teraz stójcie!
Miłego dnia, dziewczyny i dziecinkipilik, Karma88, lamka, Rucola, agulineczka, Patrycja20, Kaczorka, Lunaris, Aga9090, Jeżowa, Lusesita, emi2016, KateHawke, olik321, Nadzieja22, Flowwer lubią tę wiadomość