Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Luna, kciuki za Zuzie!
Ja od rana w podłym humorze, małża bym najchętniej Przez okno wyrzuciła, ale parter, to szkoda sił marnować.
Mamusie - info z pierwszej ręki - w biedrze są lampki owieczki, z dwupunktową regulacją światła, ruchomą głową, które mogą dać albo tyle światła co zapałka, albo mocna lampka nocka - idealna wg mnie przy maluchu! Dodatkowo ładowana ładowarką!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6e05d461fca7.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2018, 08:21
Karma88, Rucola, Lunaris, pilik, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Fozzie odnośnie lampek, wyobraźcie sobie, ze nie miałam pojęcia, ze dziecko musi mieć światło do spania. Zorientowałam się jakieś 2 tygodnie temu, gdy Mały zaczynam się wiercić i popłakiwac jak gasiłam lampkę.. Wszystkie dzieci tak mają?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Luna jest ok. Małą ślicznie się rusza. Dwa dni temu mnie nastraszyła, bo dostałam kilka naprawdę mocnych kopniaków i już zaczęłam wariować, no ale jest ok wszystko.
Rucola, Luna1993, pilik, emi2016 lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Rucola, ja tego nie zauważyłam, ale pamiętam, że sama z siebie chciałam mieć delikatną lampkę żeby "w razie co" w nocy dogladac malucha i zawsze kończylo się nakrywaniem abażuru tetrą.
Moc lampek w nocy odkryłam tak na prawdę, jak Stasiek zaczął wędrować w nocy ze swojego pokoju do nas i zaliczył raz ścianęWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2018, 08:28
-
Hej, jestem po wczorajszej wizycie, wszystko w porządku
Wczoraj już nic nie pisałam, bo byłam mega padnięta, ogólnie jakiś spadek energii miałam, myślałam, że zasnę na stojąco. Z tego co widziałam to chyba nie tylko ja tak miałam wczoraj.
Szyjka krótsza, ale nadal dłuuuga, bo 4,2 cm. Miałam tez wczoraj pierwsze KTG. Zapis idealny jak to powiedział lekarzSerduszko, przepływy, ilość wód w normie. No i wg usg waży już 2014 g - ponoć idealnie z wiekiem ciążowym
Fozzie Bear, Luna1993, Lunaris, Aga9090, Patrycja20, JustynaG, Jeżowa, Lusesita, KateHawke, blue00, Rucola, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnyKarma to dopiero początek mocnych kopniaków, uwierz mi
czasami jak coś robię a mała kopnie to aż mi łzy naplywaja do oczu tak boli, a ona się denerwuje na brak miejsca w brzuchu
ale to takie cudowne uczucie i wiem, że będzie mi tego brakować
Rucola oczywiście, że niech sobie rośnie ile chce, ale 1200 gram w dwa tygodnie?! To w terminie by miała z 5 kga tak serio to będę szczęśliwa jak dobiła do 2900 jak Tosia
to by wyszło pół kg w dwa tygodnie, chyba realne
Karma88, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgulineczka, Morusek - bardzo się cieszę
Morusek od początku miałam dobre przeczucia co do Twojej dzidzi.
Luna kciuki za Zuzinkaniech rośnie zdrowo
a niebawem będziesz się mogła rozpakować, odliczamy dni do "po egzaminie".
Idę robić kawkę i mam do niej tort Sachera, a coWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2018, 08:36
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Luna kciuki za wizytę
to pewnie już ostatnia przed spotkaniem z Zuzia
Fozzie ja chyba się skuszę na taką lampkę mimo iż mam już 2 to żadna nie daje takiego światła jak chce...
Ja dziś spałam u mamy i nie dość że uspila Zosie o 21.30 i spała do 3... To ja ją karmilam do 4 bo nie chciała spać to potem ja wzięła i do 6 mogłam spać i potem lekkie karmienie i znowu ja wzięła i spałam do 8... Ale żeby nie było obudziłam się i o północy i o 2 w nocy bo jakoś tak organizm przyzwyczajony...
A wiecie co jest najgorsze? Że ja nie jestem wcale wyspana i nie mam więcej sił... Masakra -
Bajka, ja przerobiłam pierdylion lampek i ta serio wg mnie ma potencjał, więc polecam, bo jak się zegnie maksymalnie głowę i włączy na mniejszy poziom diód to jest lekkie i przyjemne światło, a że u mnie za oknem szaro, a wypali zamieniająca roleta to już mogłam sprawdzić jak to będzie wyglądało nocą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2018, 08:46
-
Dzień dobry!
Czy te moje młodsze w końcu zacznie wstawać później niż 5:30? Przy porodzie musieli jej włożyć budzik w dupsko, no innej opcji nie widzę. Dzień w dzień punkt 5:30 „papapapappap” na zmianę z „bababababa”
Fozzie biegnę do Biedry! Teraz mam założoną koszulkę na lampkę, taka owca to chyba lepszy pomysłtylko u mnie w Biedrach zawsze problem z dostępnością produktów, mogłaby któraś poratować w razie wu?
JustynaG lubi tę wiadomość
-
U Melevis, nie ma problemu, u mnie jest na pewno jeszcze czarna, różowa i niebieska. Ja wzięłam szarą!
Real foto
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c1f16ae30930.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2018, 08:52
Lunaris, JustynaG, Karma88, Rucola, pilik lubią tę wiadomość
-
Fozzie dzięki za info! Bardzo mi się podoba- u nas lampko fobia : mamy już 3 rodzaje girland z kulek, wszelkie diodowe szklane kulki, lampkę solną, kilka breloczków z diodami. Franek zasypia przy lampce a potem w nocy jak się obudzi to włącza sobie diodę zmieniającą kolory w kuli szklanej i zasypia dalej za chwilę. Owieczka dołączy do naszej kolekcji
Luna kciuki za piękny przyrost wagi u Zuzinka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2018, 09:09
Luna1993, Fozzie Bear lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie dzisiaj całkiem fajna noc, a poranek cudowny
Fela zasnęła z małymi problemami po 20. Pierwsza pobudka 2:30, później 4:50 i 7. Myślałam, że o 7 będzie koniec spania a ona dalej zasnęła i spala do 8:40. Zjadła i śpi dalej! Ja piję kawkę w łóżku
Zbieramy się zaraz na kontrolę bioderek.
My mamy lampkę jeżyka z Ikei. Sprawdza się bo nie jest to takie ostre światło jak normalna lampka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2018, 09:14
Rucola, pilik lubią tę wiadomość
-
Melevis- jak nie kupisz lampki, daj znać, poszukam Ci w Krakowie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2018, 09:15
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.