X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 1 października 2018, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okadz troche dymem Grazyne i styknie. :-P

Luna1993, JustynaG, Patrycja20, Fozzie Bear, Kaczorka, Bajkaaa, Lena21, summer86, Siwulec, pilik, Kotowa, Emiilka, KateHawke, Lunaris, Jeżowa, Lusesita, Nadzieja22, olik321, Rucola, malka lubią tę wiadomość

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 1 października 2018, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie kciuki za wizytę . :)
    Ja tez dziś noc z przebojami mój starszak 2 razy siku sobie postanowił zrobić w łóżku :/

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2018, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma kocham Twoje poczucie humoru tak samo jak naszej Niki <3

To ja jestem jakaś dziwna, kaloryfery skręcone i śpię przy uchylonym oknie :D

Wiecie, że moja Zuzinka będzie już październikowym dzieckiem? Strasznie mnie to cieszy ;)
    Nie pamiętam czy Wam pisałam, ale na piątek mam umówione w szpitalu ktg, jestem ciekawa czy mnie już zostawia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 07:37

Bajkaaa, lamka, Achia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2018, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie, Emilka przyjemnych wizyt. ;-)

Fozzie po coś są te bidety w luxmedzie, nie? :-D

Luna gratulacje dotrwania do października :-)

Jeżowa jak tam sytuacja? Nie odzywałam się już wieczorem, ale też z drżeniem rąk rano nadrabiałam.

U mnie na śniadanie dzisiaj racuchy z jabłkami, bo musiałam wymyślić coś miękkiego do pracy dla Tarzana :-D
    I dzisiaj mija rok od kiedy mamy Runę <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 07:54

Luna1993, summer86, Siwulec, pilik, Emiilka, KateHawke, Lena21, Lunaris, Lusesita, Karma88, Nadzieja22, Rucola, Achia lubią tę wiadomość

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 1 października 2018, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane :)

U nas wszystko w porządku, odczuwam znajome swędzenie Gertrudy, więc obawiam się, że to kolejna infekcja... Dobrze, że w środę wizyta. Agatka aktywna, więc myślę, że może faktycznie wczoraj to, co poleciało to jakieś połączenie kawałka czopa z infekcją.

Współczuję kolejnych ciężkich nocy. U nas pierwsza w nowym mieszkaniu, Boże, ale mam wygodne łóżko <3 i jest tam cieplutko, brat chyba nie żartował mówiąc, że nigdy nie odkręcał kaloryferów. Szkoda, że od rana boli mnie głowa!

Kciuki za Emilkę i Fozzie na wizytach <3 ktoś jeszcze dzisiaj wizytuje? Bo nie pamiętam :(

Siwulec, Emiilka, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2018, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka wszystkiego najlepszego dla Runy <3 a powiedz kochana jak się ona czuje?

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 1 października 2018, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka sto lat dla Runy! Znaczy nie ma dziś urodzin, ale chyba można śpiewać sto lat w rocznicę dnia "przysposobienia"? :)?

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 1 października 2018, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka za Ciebie także trzymam kciuki kochana :*

Emiilka lubi tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2018, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękujemy za życzenia dla piesia, to wyjątkowy dzień dla nas więc będziemy świętować. :-) Runka czuje się dobrze, jest normalnie radosna jak zwykle, więc chyba to była jakaś chwilowa zniżka formy.
    Runcia pozdrawia <3

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/144b9457cc85.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 08:32

summer86, Luna1993, Fozzie Bear, Siwulec, pilik, Jeżowa, Emiilka, KateHawke, Lena21, Lunaris, Lusesita, Izape_91, Aga9090, Karma88, Nadzieja22, Yoselyn82, Rucola, Achia, Patrycja20 lubią tę wiadomość

• Siwulec Autorytet

Wysłany: 1 października 2018, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Fozzie i Emilka - życzę wspaniałości na wizytach :)

Lamka - najlepszego dla czworonożnego przyjaciela

Jeżowa - polubiłam za to ze masz ciepło i wygodne łóżko :) pamiętasz co Ci się śniło? Ponoć pierwszy sen na nowym miejscu się spełnia ;)

Miłego dzionka :) a tym co nie przespały nocki życzę chwili drzemki dla regeneracji organizmu :*

Emiilka lubi tę wiadomość

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 1 października 2018, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Fozzie poskacz nad ogniskiem to jeszcze depilacja będzie gratis :D a do tego wędzone długo się trzyma ;) powodzenia na wizycie!

Emilka trzymam kciuki za same dobre wiadomości &&&

Jeżowa to wszystkiego najlepszego na nowym mieszkanku :) już rozdziewiczone snem (może coś fajnego ci się śniło?) :)

Dziewczyny nieśpiące nocą - łączę się w bólu, mam tak średnio co drugą noc. Dziś jeda z niewielu w których spałam z tylko 3 pobudkami. Życzę regeneracji w dzień :)

Lamka buziaczki dla Runki <3 u mnie 6 lat odkąd wzięłam Lenę ze schroniska. I patrzy na mnie teraz dokładnie jak Runa z legowiska :D

Jest październik!!! Natala możesz wyskakiwać, ja też nie lubię września ale październik już jest ok :) Mamusia czeka <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 09:09

Emiilka, pilik, Bajkaaa lubią tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2018, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze coś musi się dziać jak mam dzień dla siebie. Moja mała dawno nie była u babci na noc- była ta rodzina dziadka, a ostatnio była chora. Dzwonię jak się czują, a babcia do mnie z jękami, że od wczoraj walczy z Tosia, bo wymiotuje. Wściekłam się, że do nas nie zadzwoniła, a ta na to, że przecież nie będzie do nas dzwonić o 23 i nas budzic. A jakby mała miała gorączkę 40 stopni, albo by się połamała? Też by nie zadzwoniła. Nie wiem czy przesadzam, może mi hormony na łeb siadają, ale chyba to ja jestem matką i powinnam wiedzieć, że mojemu dziecku coś dolega :/ doceniam, że babcia się nią zajmuje, ale tracę w takich chwilach zaufanie do niej. Jak mną się opiekowała i złamałam u niej rękę, to moich rodziców poinformowała jak już zagipsowana wróciłam ze szpitala. Rozumiem, że nie chce nas martwic, ale bez przesady

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 1 października 2018, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku Lamka to już rok ? Pamietam jak nam ją pokazywałaś :) sto lat Runa !

• Emiilka Autorytet

Wysłany: 1 października 2018, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Fozzie, kciuki za wizytę Kochana :)

Hihi, u mnie też zimno za oknem i też okno całą noc otwarte ;) Nie potrafimy spać inaczej. Będę musiała pilnować tych 22 stopni, gdy się Domiś urodzi. A teraz moczę się w wannie - kolejna moja miłość ;) Wizytujemy o 10:20. Dziękuje za kciukasy, zdam relację, jak wyjdę, ale jak wiecie może być opóźnienie.

Miłego dnia <3

Izape_91, Lena21 lubią tę wiadomość

12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2018, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna,ja myślę,że nie powinnaś aż tak mocno się tym przejmować.Być może babcia,miała nadzieję,że to jednorazowe zajście i sobie z tym poradzą.Wymioty mogą zdarzyć się jeszcze nie raz.Babcia chciała dobrze.

Emilka,powodzenia na wizycie :)

• reset Autorytet

Wysłany: 1 października 2018, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna- też uważam, że babcia chciała dobrze. My to samo mieliśmy już z Młodą, gdy nam choruje podczas pobytów u nas- i często nie dzwonimy w trakcie choroby (chyba, że musimy np. skonsultować kwestię uczulenia na leki itp.), tylko dopiero po mówimy, że Młoda miała zatrucie/ chore gardło/ wszy ;)
    No dobra, z tym ostatnim to było inaczej: my ją dostaliśmy na tydzień po ich wakacjach rodzinnych, oddaliśmy po tygodniu z nami we wtorek, a w czwartek był telefon: "Słuchajcie, Młoda ma wszy - przywiezione przez nas z naszych wakacji, bo cała trójka złapała (tj. jej rodzeństwo). Sprawdźcie sobie głowy, a najlepiej od razu umyjcie szamponem na wszy, bo pewnie też już macie" :D

Btw. M. był tak spanikowany, że szamponem na wszy mył każdą (!) owłosioną część ciała, łącznie z nogami :D

Jeżowa, Lusesita, KateHawke, lamka, blue00, Karma88, Kaczorka, Nadzieja22, JustynaG lubią tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2018, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset tylko jest taka różnica, że emek jest ojcem. A nie 70 letnia babcia, która może nie ogarnąć sytuacji. Wiedząc że mieszkamy dosłownie parę bloków dalej powinna zadzwonić i chociaż powiedzieć, że mała wymiotuje pół wieczoru

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 1 października 2018, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna wiesz, myślę, że babcia chciała dobrze... dopiero co zdałaś super ciężki egzamin, jesteś na końcówce ciąży, miałaś "wolną noc" bez Tosi, mogłaś lepiej wypocząć etc. Naprawdę sądzę, że kierowała się Twoim dobrem. Rozumiem, że Ty jako mama chcesz wiedzieć co się dzieje z dzieckiem! Ale powiedzmy sobie szczerze, jeśli do Tosi przypałętał się na przykład jakiś rotawirus, to Ty też jesteś ostatnią osobą, dla której wskazane byłoby się zarazić! Nie gniewaj się na babcię <3

Siwulec i Kate śniły mi się straszne pierdoły, ale pamiętam taki fragment, że wsiadłam na parterze do windy, wciskam 2 piętro, a ktoś inny wcisnął 10. No i winda minęła 2 piętro i jedzie wyżej, to się pytam tego kogoś, czemu tak się stało. A on "a bo widzi pani, to trzeba mieć specjalną przepustkę, żeby winda się zatrzymała na niższych piętrach" :P

Lamka świętujcie, świętujcie <3 pies (czy każdy inny zwierzak) to członek rodziny. Super, że uratowaliście psiaka ze schroniska, na pewno Runa będzie Wam wdzięczna do końca swojego psiego życia <3

W nowym mieszkaniu oprócz wygodnego łóżka jest też WANNA. Odmaczałam się wczoraj dobre pół godziny tylko potem jakoś tak ciężko było mi się wygramolić... :P no i jeż w końcu wyszedł pobiegać w kołowrotku! W akademiku było tak zimno, że biedak tylko na jedzonko i do kuwety wychodził z kocyka :(

EDIT: Reset polubiłam za wszy i męża myjącego każdą owłosioną część ciała tym szamponem :D moja bratanica kiedyś przyniosła owsiki do domu, to też była niezła kwarantanna dla całej rodziny...

EDIT 2: Luna a jak teraz się ma Tosia? I czy mąż wywalczył dla Ciebie torebkę? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 09:34

lamka, Rucola lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Izape_91 Autorytet

Wysłany: 1 października 2018, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2020, 20:08

Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2018, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Torebki mają być chyba od tej soboty dopiero ;) także emek szykuje plan działania i wymyśla strategie

Jak się czuje Tosia nie wiem, babcia się obraziła i nie odbiera telefonu ;) ja naprawdę wszystko rozumiem, ale pod względem zdrowia jestem przewrażliwiona i trudno. Może inaczej bym zareagowała, gdyby mi normalnie o tym powiedziała, a nie z jękami i robieniem z siebie męczennicy, że musi z nią 'walczyc'

‹‹ 1967 1968 1969 1970 1971 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ