Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
O jakiż spadek formy u mnie dzisiaj... Przyjechałam na uczelnię pozałatwiać już serio chyba ostatnie formalności, a teraz ledwo żyję i czekam aż mąż autkiem przyjedzie po mnie i mnie odwiezie. Dumę do kieszeni też schowałam i zadzwoniłam po mamę, żeby pomogła mi ogarnąć to nowe mieszkanie, bo chyba jednak już nie dam rady sama
Łeb to mi zaraz pęknie, wymiotować mi się chce okrutnie, ledwo mogę oddychać i nawet chodzi mi się jakoś mega ciężko (i mega wolno)... Marzę o herbatce i łóżku.
-
lamka wrote:KateHawke mi się już udzielają te Wasze emocje, Ty, Luna, Emilka, Jeżowa. Taki wysyp dzieciaczków będzie
Yosel dobra była? Pewnie na słono jadłaś.
Nadzieja chyba piąty, gratulacje!
Co do pieska jeszcze to fakt, my wzięliśmy Runę jak miała 3 miesiące i pierwszy tydzień-dwa co noc 3-4x zabieraliśmy ją na siku na dwór. Później jeszcze zdarzały jej się wpadki ale generalnie szybko załapała.
jadlam az mi sie uszy trzesly, tak na slono, tylko tak jembez owsianki to moj dzien stracony
nie wiem jak funkcjonowalam na wyjezdzie bez niej
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Achia mnie wczoraj wieczorem tez pobolewal, wzielam magnez i nospe i lezalam, ale dlugo nie chcialo mi przejsc, w nocy tez czulam brzuch, nie wiedziala, jak mam sie ulozyc zeby bylo mi dobrze ale w koncu zasnelam jakosMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ciężarówki, chciałam Wam napisac, zebyście korzystały z ogromu wolnego czasu, gdyż....
Emek przed pracą jada śniadania 6.45, wpadlismy z Młodym zobaczyć do emka jak sie ma przed pracą i mówie do niego, ze też zjadłabym juz śniadanie bo głodna jestem. To było kilka minut przed 7mą i co??? właśnie zasiadam do śniadania.... Jakieś 4 godziny później. A więc jak to gadają ludzie "wyśpijcie się na zapas" i dodaję od siebie "najedzcie sie na zapas" !!!
Lunka, masz pewna cechę, którą mam i ja, tylko że ja już wiem, ze ją mam i staram się jej wyzbyć. Za dużo oczekujesz od ludzi. Nie każdy myśli Twoimi kategoriami, jest dokładny, skrupulatny i empatyczny. kazdy człowiek jest inny a Ty wymagasz od ludzi więcej, niż oni są w stanie zrobić. Potem się na nich złościsz i jesteś niezadowolona. Kochana nie każdy myśli Twoimi kategoriami, czy to mama, czy teściowa czy babcia. Każdy postępuje zgodnie ze swoimi przekonaniami, a co do babci to na pewno działała w najlepszej wierze, może w Twoim odczuciu srednio jej to wyszło, ale jestem pewna, że ona chciała jak najlepiej. Więc się nie złość na nią...
Jeżowa super,że macie swój kącik. Agatce będzie tam cieplutko i przytulnie!!!
Emilka, Fozzie, kciukasy.
Ja idę się ogarniać, bo muszę Młodemu dziś przewietrzyć głowę na długim spacerze, co by wyleciały z niej pomysły na kilkugodzinne poranne marudzenia, bo inaczej matka z głodu umrze!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 10:48
Emiilka, KateHawke, JustynaG, veritaserum, pilik lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucola ale wiesz że nie da ani wyspać się na zapas ani tym bardziej najeść na zapas?:p
Korzystanie z czasu wolnego to też zależy od samopoczucia- jak czuje się ok to korzystam :p ale dziś po tej nocce wolę odpocząć...
Yos- lekarz mi którego razu powiedział,ze jak boli itp to właśnie nospa, magnez, kanapa. Jeśli przechodzi to jest ok,ale jeśli nie przechodzi to lepiej to sprawdzić. I to tak jakoś utknęło mi w głowie
Jeżowa to może jednak coś tam już się powoli rozkręca?
Co do piesków- Bajla już miała 7lat jak ją wzięliśmy więc jedyne zdjęcie ,"przed"i "po" jakie mogłabym wrzucić to Bajla szczuplejsza i Bajla a'la RubensWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 10:53
lamka, KateHawke, pilik, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja wbrew wszystkiemu Wam powiem, że nie każde dziecko jest bardzo wymagające. Wiem, że takich zupełnie bezproblemowych jest niewiele i nie mam tu nic złego na myśli
ale pamiętam, że jak urodziłam to pierwsze miesiące (lipiec i sierpień) ja dziecka w ogóle nie miałam, wstawała na jedzenie i to wszystko. Pamiętam, że do mamy dzwoniłam czy do mnie nie wpadnie, bo się strasznie nudziłam
i życzę Wam takich dzieciaczków. Chociaż pewnie Zuza będzie zupełnie inna i da nam popalić i za starszą siostrę, i za siebie
pewnie to też kwestia mm, którym Tosia się bardzo najadała i albo spala, albo się bawiłyśmy. Więc to tak jak poród, nie ma się co nastawiać, że będzie dobrze/źle. Lepiej mieć świadomość, że może być ciężko i później się miło zaskoczyć
Bajla ala Rubens mnie bardzo rozbawiła jako historyka sztukiwyobraziłam sobie ją jako Trzy Gracje
Rucola masz rację, jestem bardzo wymagająca i mam ciężki charakter. To wynika z tego, że ode mnie też się zawsze bardzo dużo wymagało. Dzięki temu w sumie jestem w tym miejscu gdzie jestem. Muszę się nauczyć nie podchodzić tak emocjonalnie do zachowań innych osóbWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 11:03
Achia, Rucola, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja sie zaraz ubieram i ide na spacer, taka piekna pogoda, trzeba to wykorzystac
KateHawke, Lena21 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Mam pytanie. Jako, że niedługo zostanę chrzestną, zastanawiam się nad prezentem. Czy lepiej coś kupić (co?) czy kasę dać (ile?). Pomóżcie
-
Nadzieja22 wrote:Mam pytanie. Jako, że niedługo zostanę chrzestną, zastanawiam się nad prezentem. Czy lepiej coś kupić (co?) czy kasę dać (ile?). Pomóżcie
mój emek swojemu chrześnaikowi kupił złota monetę o wartości około 800 zł i Młody ma ją dostać na 18 urodziny i za 18 lat ta moneta najprawdopodobniej będzie dużo więcej wartaNadzieja22 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Lunka ja Cię dokładnie rozumiem, też często złoszczę się na zachowanie innych ludzi. A czy ta cecha pochodzi stąd, ze dużo wymagano ode mnie? raczej nie. To jest moja wrodzona wrażliwość i wieczne działanie z zamysłem "nie czyń drugiemu co Tobie niemiłe". Ja to odbieram w ten sposób.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucola jak widać za dużo snu w moim wypadku to też nie za dobrze
Nadzieja- a pytałaś rodziców?moja koleanka wczoraj robiła chrzciny swoim córeczkom i od chrzestnych nie chciała nawet "normalnych"prezentów ale pomogła w wyborze złotych naszyjników z serduszkiem,czy z literką imienia- i to też nie jakichś szalenie drogich. a to chłopiec czy dziewczynka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 11:30
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Rucola, myślałam nad biżuterią, bo to dziewczynka
Np złote kolczyki i łańcuszek. Tylko nie wiedziałam co się teraz daje.
Achia, pytałam mamę i powiedziała, że im to obojętne i wybór zostawia mi. Dziewczynka
Lamka a gdzie taką szatkę mogę kupić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 11:37
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy dostaliśmy od chrzestnej sesję zdjęciową, a chrzestny dał kasę. Sesja to super pomysł, tak samo jak biżuteria, ponadczasowa
zdjęcia stoją na półce i cieszą oko, a kolczyki czekają aż Tosia będzie chciała je nosić
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Nadzieje u nas jest taka „tradycja” ze daje się biżuterię, wiadomo dla dziewczynki łatwiej, i kolczyki czy łańcuszek musle ze to bardzo dobry pomysł
A i jeszcze jest tak ze chrzestna kupuje szatke a chrzestny świeceWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 11:42
Nadzieja22, Luna1993 lubią tę wiadomość