Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Luna- wygrałaś! Siostra napisała! Ale tylko tyle że nie dostała L4- nic więcej. Zapytałam od razu dlaczego i czekam na odpowiedź..
-
Dziewczyny, my wreszcie po. Nic nie zapowiada porodu - szyjka twarda i zamknięta. Nie wiem, ile ma, tylko się dowiedziałam, że nic się nie zmieniła. Waga: 3664 gramy
Wód płodowych niby wystarczająco na ten etap ciąży - coś koło 9. W domu przeanalizuje karteczkę z wymiarami (zdjęcia żadnego nie mam, tylko wymiary). Niestety mocz na jutro do powtórki, bo wyszły bakterie. Jednym słowem: zaczynam działać z naturalnymi metodami
Dziękuje za kciuki!
Nadzieja22, Yoselyn82, lamka, Lena21, StaraczkaNika, Siwulec, Achia, Luna1993, KateHawke, Jeżowa, Aga9090, Karma88, Patrycja20, Bajkaaa, JustynaG, Rucola, Lunaris, pilik, Lusesita lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
To teraz pytanie w jakim stylu kupować tę biżuterię?
Siwulec u nas też tak jest z szatką i świecą. Prawie 4 lata temu byliśmy obydwoje chrzestnymi u synka mojej siostry, a teraz ja będę, ale to z rodziny męża mnie poprosili i jeszcze muszę dopytać czy też tak u nich jest -
Rucola, też mam ten problem z jedzeniem. Ostatnio eMek wszystko mi kroi w wersję imprezową/dziecięcą.
Na obiad schabowy? To pokrojony tak bym mogła wziąć na raz do buzi. To samo z kanapkami. Ostatnio jadłam nawet w ten sposób pierogi (lekko nie było). Ale dzięki temu mam szansę zjeść z dzieckiem na rękach
Luna, powiem to co wszyscy - nie złość się na babcię. Spróbuj postawić sie na jej miejscu: babcia jest pomocna, możesz na nią liczyć. Nie chciała Cię martwić w nocy, chciała byś odpoczęła po egzaminie - przed porodem. A wnuczka na nią naskoczyła,że jej nie poinformowała o stanie zdrowia dziecka.
Powiem Ci, że ja babcię rozumiem. Sama mam taki charakter, że nie chcę by moi bliscy martwili się o mnie niepotrzebnie. W wieku niespełna 18 lat, jechałam jako pasażer w aucie, które walnęło w drzewo. Auto do kasacji. Ja wyglądałam jak ofiara przemocy w rodzinie ale poza siniakami nic mi nie było. O zdarzeniu poinformowałam rodziców gdy wróciłam do domu. Mama byla trochę zła ale w gruncie rzeczy ile jej nerwów zaoszczędziłam. Bo te parę siniaków to naprawdę nic.
Achia, myślę, że twardnieniami możesz się martwić jeśli po nospie nie przejdą. Wtedy IP. Ale jeśli przechodzą to raczej znaczy, że to przepowiadające.Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:To dziwne - mi od początku każdy proponował i się dziwili jak odmawiałam. Jeśli ma pracę choć częściowo fizyczną to powinni jej dać L4 jak poprosi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustyna nie naskoczyłam na nią, nie wiem skąd ten wniosek... To że się zezłościłam nie znaczy że nie mam szacunku do starszych osób.
Achia przykro mi, że jednak się odezwała i to znowu zaczynając od siebie... Mogła chociaż spytać, jak się czujesz, chociażby z grzeczności -
U nas też zdjęcia nie będzie - mała zakrywala sobie ciągle twarz......stopami
wazymy 960g i wszystko na ten moment wygląda super, szyjka się nie skraca, więc mam nadzieję wieczorem jeszcze na figle
za to dr wpisał mi w kartę już zalecenie ccWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 12:08
Lena21, Luna1993, Jeżowa, Achia, KateHawke, Nadzieja22, Aga9090, Yoselyn82, summer86, lamka, Siwulec, Patrycja20, Karma88, Bajkaaa, JustynaG, Rucola, Lunaris, pilik, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Nadzieja22 wrote:To teraz pytanie w jakim stylu kupować tę biżuterię?
Siwulec u nas też tak jest z szatką i świecą. Prawie 4 lata temu byliśmy obydwoje chrzestnymi u synka mojej siostry, a teraz ja będę, ale to z rodziny męża mnie poprosili i jeszcze muszę dopytać czy też tak u nich jest
Nadzieja Franio dostał głównie gotowkę, bo moja rodzina uznała, że jak było coś do kupienia to ja już to pewnie namkupiliśmy mu skarbonkę sejf i wszystkie pieniądze, tam czekają na jego potrzeby - ogólnie chcemy mu założyć konto/lokatę czy coś w tym stylu.
Z prezentów to dostał raczej pamiątkę chrztu i (co ciekawe w kontekście chrztu) łapacz snów
ja jako chrzestna dla dziewczynki kupowałam biżuterię złote kolczyki i bransoletkę z be my lilou z grawerem.
Szatkę i świecę zamówiłam sama na allegro
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/80855f60d139.jpg
A tu siema e-cioteczkipozdrawia Was Franio bez szyi
[u
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 07:46
Siwulec, Jeżowa, Achia, KateHawke, Luna1993, Nadzieja22, veritaserum, Aga9090, Yoselyn82, lamka, Kaczorka, Karma88, Patrycja20, Bajkaaa, JustynaG, Emiilka, Rucola, Morusek, Lunaris, pilik, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena- zabójcze zdjęcie Frania
))
Luna- no nie było takiego pytania..a przecież jej pisałam wtedy,że tez wymiotowałam jakby nie patrzeć. w ogołe dopiepo po MOIM PYTANIU który tydz i czy jest serduszko (dla mnie to było najważniejsze na wizycie!) napisała : "tak ,było,7t, tamten lekarz coś źle obliczył" i znów,że zła,że nie ma tego L4..ręce opadająWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 12:13
-
Nie wiem co robić - jestem bez siły, leżę i czuję jak mi serce wali. Takie pulsowanie w uszach i gorąco.
Ciśnienie 125/87, tętno 85 czyli bardzo ładnie i nie tłumaczy co mi się dzieje.
A dla mnie leżenie i oddychanie to już maksymalny wysiłek.
Nie robiłam jeszcze zastrzyku z heparyny, bo wolę zaczekać aż mi minie. Czy lepiej zrobić już? -
Nadzieja, moja córka dostała od chrzestnej jeszcze różaniec - będzie miała teraz do Pierwszej Komunii.
Biżuteria myśle raczej klasyczna i skromna np jakieś delikatne serduszko albo typowo Koscielnie - Matkę Boską
Lena -Franio genialny
Achia, zwolnienie do 22.10 to trzy tygodnie, ja na początku tez miałam wizytę co 2-3 tygodnie. No i słabo ze znów egoistycznie siora tylko o sobie
Wiecie, to moje dziecię jest niesamowite, rusza się coraz częściej i mocniejależ on jest fantastyczny (ale przecież Wy to wiecie, większość z Was już jest na dalszym etapie
)
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Nie wiem co robić - jestem bez siły, leżę i czuję jak mi serce wali. Takie pulsowanie w uszach i gorąco.
Ciśnienie 125/87, tętno 85 czyli bardzo ładnie i nie tłumaczy co mi się dzieje.
A dla mnie leżenie i oddychanie to już maksymalny wysiłek.
Nie robiłam jeszcze zastrzyku z heparyny, bo wolę zaczekać aż mi minie. Czy lepiej zrobić już? -
nick nieaktualnySiwulec- zwolnienie od 22.10, dziś nie dostała. Zresztą co ja się przejmuje, skoro nie działa to w dwie strony.
Kopniaki są super!Ja czasami wolę nie spać,a trzymać rękę na brzuchu i Go czuć,bo to jest taaaakie cudowneeeee
A zaawansowane mamusie- co ile mogą pojawia się te skurcze BH? -
Siwulec ten twój etap jest najlepszy
bo te kopniaki to takie rzeczywiście kopniaki i ich wyczuwanie mega uspokaja. My na końcówce to raczej mamy przesuwania i wypychania. Takie naciąganie skóry aż do "ała!" Albo to samo tylko w stronę żeber
Achia nie mam słów do tej twojej siostry...polecam dalej nic nie pisać bo tylko się denerwować będziesz.
Franio!!! Jesteś przeboski!!!
Fozzie Klara (bo chyba jednak Klarusią zostaje) lubi psikusy jak mamusia
te stópki to niedługo będziesz jej przez brzuch gilgotać
Siwulec lubi tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Nika to może być wcześniejsza reakcja na zmianę pogody. Jutro ma być już brzydko, może u was już ciśnienie się zmienia. Ja tak ostatnio miałam jak skończyły się upały i miało się zacząć ochłodzenie spore. Tak mi tętniło w uszach że masakra, a do tego brak sił na cokolwiek. A ciśnienie świetne jak u ciebie.
Postaram się wreszcie ruszyć tyłek i przestać myśleć o tym jak nie mam siły, to może przejdzie
A mojej sąsiadce z góry aktywował się noworodek. Ma równie silne płuca jak starsza o 3 lata siostra. Napiernicza od 10ej. Ciekawe czy jak moja się urodzi to będą koncertować na zmianę czy w duecie -
Achia wrote:Siwulec- zwolnienie od 22.10, dziś nie dostała. Zresztą co ja się przejmuje, skoro nie działa to w dwie strony.
Kopniaki są super!Ja czasami wolę nie spać,a trzymać rękę na brzuchu i Go czuć,bo to jest taaaakie cudowneeeee
A zaawansowane mamusie- co ile mogą pojawia się te skurcze BH? -
Hej :*
Ja się zaraz zbieram na wizytę, mam na 14:00. Dam znać po, co słychać w brzuszkuI czy nasza panna zabiera się w końcu do tego fikołka, ale po tym jak ją czuję wnioskuje, że nie
Achia, Lena21, Aga9090, StaraczkaNika, KateHawke, Nadzieja22, summer86, veritaserum, Karma88, Emiilka, Rucola, pilik, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAchia wiesz że dla nas Twoje samopoczucie jest bardzo ważne :* jak jej tak zależy na l4 to pójdzie do innego lekarza, bo jak Ty masz jej inaczej pomoc.
Fozzie już prawie kilogram pięknej Klary
Kate, Emilka chętnie poznam domowe sposoby, bo mi chyba też mogą się przydaćnie wiem jak to możliwe, że ta moja szyjka nadal trzyma.
Skurcze bh miałam naprawdę często, ale chyba Lenka pisała, że do 10 dziennie jest ok? Jeśli się mylę to mnie proszę poprawciei nie powinny być bolesne, tylko takie nieprzyjemne