Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a ja chyba przed chwila poczulam musniecie w brzuchu
Luna1993, Achia, Lena21, Siwulec, Aga9090, StaraczkaNika, KateHawke, Karma88, Nadzieja22, summer86, veritaserum, Bajkaaa, Jeżowa, JustynaG, Kaczorka, Emiilka, Rucola, Morusek, admiralka, Izape_91, Lunaris, Vivanillka, pilik, Lusesita, malka lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Fozzie i Emilka - wspaniale ze u Was wszystko dobrze
Achia - kurde źle przeczytałam z tym L4, ale przynajmniej trochę lekarz siostrze nosa utarł (jeśli pamietam dobrze to ciąża była jej potrzebna żeby iść na L4 ) - nie gniewaj się ale samo się na usta ciśnie po jej zachowaniu. Najważniejsze ze ciąża zdrowo się rozwija
Nooooo leżenie i trzymanie ręki na brzuchu to aktualnie moje ulubione zajęcie
Nika - nie potrafię nic mądrego podpowiedzieć, trzymam kciuki żeby przeszło :*Emiilka lubi tę wiadomość
-
Fozzie i Emilka super ze u Was wszystko dobrze
Nika mam nadzieje ze przejdzie szybko zle samopoczucie
Achia przykre to ze twoja siostra olewa cie i tylko pisze o sobie! a odnosnie nospy i lezenia to gdyby nie przestalo mnie pobolewac to bym leciala dzisiaj do lekarza, ale uspokoilo siechociaz nie moge sie doczekac jak zobacze mojego maluszka!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 12:33
Emiilka lubi tę wiadomość
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnySiwulec- ale ja to samo pomyślałam. Najważniejsze że Maluszek rośnie, szkoda tylko że jego matka taka egoistka. Po tych smsach serio pomyślałam,że L4 jest ważniejsze od tej fasolki..
Ja w takim razie robię sobie dzień lenia. miało być pranie itp a będzie łóżkoOskar się uaktywnił, więc jest ok. Może akurat też jakoś się wypiął
Admiralka- polubiłam za wizytę, bo lubimy wizyty, zdjęcia, i dobre wieścikciuki, może jednak fikołek się zrobił albo za momencik zrobi!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 12:35
-
Emiilka wrote:Dziewczyny, my wreszcie po. Nic nie zapowiada porodu - szyjka twarda i zamknięta. Nie wiem, ile ma, tylko się dowiedziałam, że nic się nie zmieniła. Waga: 3664 gramy
Wód płodowych niby wystarczająco na ten etap ciąży - coś koło 9. W domu przeanalizuje karteczkę z wymiarami (zdjęcia żadnego nie mam, tylko wymiary). Niestety mocz na jutro do powtórki, bo wyszły bakterie. Jednym słowem: zaczynam działać z naturalnymi metodami
Dziękuje za kciuki!
kurczę a u mnie szyjka mięciutka była i przygotowana do akcji a dalej nic. U ciebie twarda i zamknięta i też nic. Ja nie wiem jak te nasze organizmy działają. Ale w takim razie to my działamy! Indukcja domowa czas start! (tzn. ja już od piątku działam - ty dołączaj
)
Achia, pilik lubią tę wiadomość
-
Lunka z domowych sposobów indukowania to na pewno wiesiołek dowcipnie i herbatka z liści malin (to wspomaga, nie wywołuje), skakanie na piłce, sprzątanie (najlepiej na kolanach), spacery, seks, masaż krocza. Niektóre dziewczyny na fiolecie stosują koktajl położnych (z olejem rycynowym) ale ja bym nie ryzykowała tego przed terminem i poza szpitalem.
Luna1993, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Achia ja z komórki nie przeczytam bez hiperłącza bo mi link ucina... Musiałabyś dodać [ url ] [ /url ] (tylko bez spacji)
Edit: a jednak udało sięWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 13:05
Achia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny pytanie mam. Szukam śpiworka do wózka. Rodzimy w grudniu więc ewidentnie zima i okres zimowy wchodzi w grę na spacery. Czy taki śpiworek się sprawdzi? Czy czegoś cieplejszego szukać?
https://allegro.pl/kiziamizia-spiworek-do-gondoli-fotelika-0-13-zima-i7576393179.htmlEmilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Mijcie mnie w swojej opiece. Zjadłam sama duża supreme na grubym. Idę spać zanim przyjdzie zgaga
bo przyjdzie na pewno w wersji +1000 do mocy (i tak warto bylo)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 14:03
reset, Patrycja20, KateHawke, Nadzieja22, Lena21, Emiilka lubią tę wiadomość
-
A za mną znow chodzi kebab albo pizze bym zjadla, ale dzisiaj mam golabki, tesciowa nam dala
pilik lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Karma, ja bardzo patrzyłam na te śpiworki ostatniej zimy. Nie wiem jak ten co przesłałaś, ale większość ma beznadzuejne kaptury - dla dwugłowego dzuecka chyba
A potem siedzi taka mała bida z tym kapturkiem zsuniętym na pół buzi albo zwianym za głowę jak akurat jest wiatr.
Sama nie wiem, jak przez to rozwiązać sprawę, chyba na początek będę ubierać małej miśka i opatulać kocami, a jak to się nie sprawdzi bo np. zima będzid wyjątkowo ostra (no raczej nie na Pomorzu) to pojedziemy razem do sklepu, żeby młoda sama przymierzyła śpiworek
Też chcę przez Was jeść... tylko nie wiem co ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 14:17
-
Karma88 wrote:https://allegro.pl/kiziamizia-spiworek-do-gondoli-fotelika-0-13-zima-i7576393179.html
Jako, że są dni w pracy, kiedy człowiek musi się odmóżdzyć to właśnie teraz mnie dopadło i klinęłam w link.. Oglądam sobie zdjęcia, myśląc, jak to przyjemnie musi być planować takie zakupy i mnie olśniło! Bajka, Emilka- tu macie przykład śpiworka z wycięciem na pasy do fotelika, coby dziecka w kombinezonie nie zapinać!
A teraz wracam do pracy
Rucola lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Pfff nie pomogłaś Reset. Przynajmniej mi.
Przyjemnie planować zakupy to fakt, tylko bądź tu człowieku mądry i wiedz co będzie najlepsze.
Nika kurde mamy podobne dylematy widzę.Masakra jakaś z tym ubieraniem na spacery będzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 14:23
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Karma, jeśli chodzi o śpiworek jak chyba będę celować w coś takiego:
https://www.empik.com/babymatex-pluto-spiworek-80-cm-turkusowy-babymatex,p1168704306,dziecko-p?gclid=Cj0KCQjwi8fdBRCVARIsAEkDvnLgGlNzyw6OA6M0wcIKY-CouAo-ovEmeBKideknEAboDDh_rxbViX0aAoiyEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
Wydaje mi się, że taki ściągany kaptur będzie łatwiej dopasować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 14:27
-
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt
Fozzie niezłą masz w tym brzuchu akrobatkę!
Emilka Dominikowi bardzo musi się podobać w Twoim brzuszku... Ale uruchom domowe sposoby, może coś ruszyno jestem bardzo ciekawa, która z nas (z Was) się pierwsza rozpakuje!!!
Nika i jak, troszkę lepiej jak poleżałaś? Achia a u Ciebie?
Admiralka kciuki za wizytę!Emiilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAch Wy tu tak o kebabie pizzy a ja dziś rosół i naleśniki z serem. Nawet na to się rzucę tylko nie wiem o której. Póki co dziś dzień totalnego wiszenia na cycu jak odstawiam to płacz. Mało je bardziej potrzebuje bliskości i ciumkania.a nie śpimy już od 6.30 . MASAKRA.