Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Veritaserum u mnie dzisiaj dokładnie taki sam obiad
Synek robi akrobacje po obiedzie, a ja leżę i łapię kopniaczki
Tak piszecie o tych śpiworach, że zaczęłam się zastanawiać w co ubrać malucha na dwór w lutym/marcuveritaserum lubi tę wiadomość
-
Dobra, jak dotarło do mnie co oznacza "naleśniki z serem" (myślałam o serze żółtym, zamiast białym) to już wiem, co jutro będzie na obiad
Lamciu co ten rosółnawet on ma dzisiaj zły dzień! Jeszcze powinnaś nakrzyczeć na męża, że to jego wina, bo wysyłał rosołowi złą energię, to by było takie ciążowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 15:48
-
Lena ale Franio jest przecudny !!
Veritaserum super że bioderka zdrowe
Ja tez lubie chodzic po domu na luzieveritaserum lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyJa ogólnie rozważam mocno thermomixa na raty, chociaż nigdy nic nie miałam na raty ;p
Nie wiem sama co myśleć o tym urządzeniu. Ma któraś z Was ? Polecacie ?
Naleśniki powstały pod wpływem chwili wczoraj kiedy zobaczyłam że ser ma datę ważności tylko to dzisiajogólnie wczoraj zrobiłam jedzenia do środy. 3h w kuchni ale przynajmniej nie muszę do środy o tym myśleć
Jeżowa, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeżowa, pewnie bym tak zrobiła, ale było mi bardzo przykro, że nie mam dla niego "miękkiego" obiadu, bo on z gryzieniem tak jeszcze nie bardzo.
Rucola jeszcze z tefala urządzenie jest podobno dobre. My będziemy się rozglądać, jak już kiedyś będziemy mieć większą kuchnię.
Jeżowa mnie nie zatyka, może to u Ciebie już inne skurcze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 15:54
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/850ee39da9a4.png
Dziewczyny, jaki macie sposob na spieranie dziecięcych kupek? Wiem, że kolor musztardowy jest modny w tym sezonie ale jednak wolałabym oryginalną kolorystykę ubranek dziecięcych
Luna nie zrozum mnie źle. Nie chodzi o to, że Ty naskoczyłaś na babcię. Może źle to ujęlam, ale babcia mogła poczuć się niedoceniona za swoje poświęcenie
Dlatego też potem nie odbierała telefonów.
Tak czy inaczej - mam nadzieję, że Tosia zaraz wyzdrowieje.
Veritaserum , polecam wpis Hafiji, który zapodała nam bodajże Achia https://www.hafija.pl/2017/07/5rzeczywiezi.html
Twoja maleńka po prostu potrzebuje Ciebie! Jak nikt inny. Wiem, że jest Ci ciężko ale postaraj się zauważać pozytywy sytuacji.
Korzystaj z tej bliskości. Jeśli się uda, to śpijcie razem. Ania będzie czuła się bezpiecznie i dłużej pośpi.
A gotować nie mógłby mąż? W końcu Ty cały dzień spełniasz zachcianki małej terrorystkiA tak Ty się biedna stresujesz i zamiast odpoczywać podczas snu Ani to Ty w kuchni siedzisz.
Jeżowa , deficyt snu i posiłków to jedno... Nie zdawałam sobie sprawy jak trudne może być skorzystanie z toalety za potrzebąChyba sikałam na zapas w ciąży by teraz nie musieć
Rucola , nie wiedziałam o skoku rozwojowym 5 tygodnia ale to by wyjaśniało 3dni totalnej nieodkładalności w poprzednim tygodniu.
Od 2 dni w nocy zaczęłam stosować Twój sposób odkładania dziecka i o dziwo DZIAŁA! W dzień niestety nie, ale chociaż oszczędzam czas w nocyRucola lubi tę wiadomość
-
Ło Matko, wiedziałam, że będę umierać po tej pizzy. A najgorsze, że to miał być obiad, a tak małż musi najeść się zupą.
Ciągle się zastanawiam jak tej mojej córce (tak, zostaje Klara!) może być wygodnie z nogami przy głowie obejmując je rękami w koszyczek. Kurwa, dla mnie bez ciąży w latach kiedy jeszcze byłam jakoś tam rozciagnieta było to ledwo wykonalne!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 16:05
-
nick nieaktualny
-
Achia wrote:ja właśnie zrobiłam sobie deserek- koktajl z banana,jabłka i gruszki na mleku sojowym. pycha
zobaczymy zaraz czy Oskarowi zasmakuje
Achia lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
To dobrze, że Was nie zatyka, bo to dziwne uczucie i taki specyficzny dyskomfort. Tak samo było, jak leżałam pod KTG i pisały się skurcze w okolicach 60. Ale rzadko mi się to zdarza jeszcze, więc nie przewiduję jakiejś akcji z tego
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucola wrote:mi by zasmakował
Luna- to zmotywuj mojego męża, który obiecał nam umyć okna jak tylko zobaczył II kreski na teście :pWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 17:10
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeżowa oprócz paluchów pomarszczonych nic się nie zmieniło
Moje bh nie powodowały takiego uczucia jak opisujesz, moze to Agatka daje mamie sygnał?Teraz codziennie będziemy się doszukiwać
Achia mój emek miał umyć te okna od marcanie szło zmusić ani prośba ani groźba