Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb728c6753bf.jpg
8 miesiącLamka,brzuch masz zgrabny i taki na dole,nie tak jak mój,jedna wielka bańka hehehe
Yoselyn82, Aga9090, Madzik34, Bajkaaa, Nadzieja22, Patrycja20, Lusesita, ibishka, lamka, Lena21, -Mamunia-, Lunaris, Izape_91, JustynaG, KateHawke, Anna Stesia, Flowwer, Emiilka, pilik lubią tę wiadomość
-
Jeżowa cudne zdjęcia
Lamka, Aga, Luna, Blue super brzuszki
Dzieciaki forumowe mega słodkie
Cieszę się z dobrych wieści z wizyt, oby tylko takie były!
Malka odpoczywajcie, przynajmniej na tyle, na ile się da
Ja rozglądam się za wózkiem, chciałbym mieć chociaż jakiś upatrzony, ale chyba za dużo tego wszystkiegoMyślałam, żeby kupić jakiś niedrogi 2w1, a potem jakąś fajną spacerówkę.
Jakie Wy macie wózki?Jeżowa, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Nadzieja, przed chwilą zachwalałyśmy z Rucolą Espiro Next (ja mam Avenue, Rucola chyba Manhattan). Jeszcze Lena ma taki, nie wiem czy ktos jeszcze z naszego wątku.
Nadzieja22, Lena21, Rucola lubią tę wiadomość
-
Ja też mam Espiro Next i baaaardzo sobie chwalę. Wprawdzie czołg, ale ma super amortyzację. Gdyby jeszcze mój syn chciał w nim leżeć to byłoby całkiem genialnie
Yoselyn kochana, bierzesz może magnez? Pewnie tak. Martwię sie tym Twoim bólem brzucha. Daj znać, czy minęło.
Dziewczyny, macie piękne brzuchy! Oj, tęskni sie do kopniaczkow!
Jeżowa, cudna sesja!
Morusek, wspaniałe wieści!
Kaczorka, jestem przerażona tym, co napisałaś. Że starsze dziecko też może jeszcze być cycomaniakiem. Nie wiem, jak to będzie u nas, ciągle liczę na to, ze synek zacznie trochę wydłużać przerwy między spozywka, bo w listopadzie wracam do pracy na pół etatu i nie wiem, czy dam radę mieć jeszcze więcej przerw w nocy (teraz budzi sie co półtorej godziny). A jeszcze ostatnio czytałam u Magdy Komsty na blogu, ze ze snem dzieci w drugim półroczu pierwszego roku życia bywa nieciekawie że względy na moc nowych wrażeń i umiejętności. Będzie hardkorowo!Jeżowa, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Nadzieja, przed chwilą zachwalałyśmy z Rucolą Espiro Next (ja mam Avenue, Rucola chyba Manhattan). Jeszcze Lena ma taki, nie wiem czy ktos jeszcze z naszego wątku.
Tak, ja ma Espiro next manhattan i go uwielbiam, zdaje egzamin w lesie i w mieścieświetnie się prowadzi. Mały minus za wagę, po cc ciężko mi było go samej wpakować do auta na początku - ale ja mieszkam w domu na parterze, wiec teraz mi to nie przeszkadza, bo tyle do auta spokojnie go wrzucam
Fakt mój prawie 7kg facet zajmuje już sporo miejsca w gondolce, ale mam nadzieję, że jeszcze trochę nią pojeździsummer86, Nadzieja22, Rucola lubią tę wiadomość
-
Jeszcze w ramach reklamy Espiro, moja mama, która ogólnie ciężko zadowolić
, jest nim zachwycona. Mówi, że to jeden z lepszych wozków jakie prowadziła, a troszkę ich miala okazję w życiu sprawdzić.
Rucola lubi tę wiadomość
-
AnnaStesia szacun za to wstawanie. Naprawdę. Twój Syncio to faktycznie niezły cycomaniak
Kompletnie nie chce lezeć w wózku czy po prostu ma gorsze dni?
Anna Stesia lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
summer86 wrote:Jeszcze w ramach reklamy Espiro, moja mama, która ogólnie ciężko zadowolić
, jest nim zachwycona. Mówi, że to jeden z lepszych wozków jakie prowadziła, a troszkę ich miala okazję w życiu sprawdzić.
mimo tego, że część z nich ma droższe wózki
summer86 lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Lamciu, Blue i Aga wszystkie macie ślicznie brzusie
każdy inny, każdy wyjątkowy
Emilka no niech Dominik już nie zgrywa takiego gentlemana, Agatki nie musi przepuszczaćale wciąż jestem niezmiernie ciekawa kolejności i czekam, która pierwsza będzie mogła napisać "no, chyba się zaczęło"
U mnie kolejny pracowity dzień, ale obecność mamy dużo mi daje, pomaga mi zarówno fizycznie, jak i psychicznie... Natomiast mój mąż chyba ma mnie dość (i słusznie), bo się zrobiłam mega humorzasta, praktycznie wszystko mnie denerwuje, dużo na niego krzyczę, a potem chodzę smutna, że skoro jestem taką złą żoną, to mamą lepszą nie będę... Takie tam pierdółki w mózgu
Dobrze, że jutro wizyta, mi ostatnio na IP wyszło AFI 8 i jakoś teraz zaczęłam się martwić czy to nie za mało (choć powiedzieli, że w normie). Agatka biedna ma już super ciasno w brzuchu, dosłownie czuję, jak walczy o te ostatnie milimetry przestrzeni! Już niedługo córeczko, już niedługo...Aga9090, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Hejo dziewczyny, podczytuję Was całe czas ale jakoś nie miałam weny pisać.
Lena, Blue i Aga macie piękne brzuszki
Lewciu do schrupania
Lena, Twój Franek przypomina mi mojego Marcysia, też bezszyjny
My byliśmy dziś u pediatry, wszystko ok. Za tydzień mamy szczepienia i głową mi pęka co wybrać..
Oprócz tego dzień pod tytułem "nie będę spać' i tak były tylko dwie drzemki po 40 minut..
Dziewczyny wasze 6 tygodniowe dzieci też są/były takie aktywne? My go usypiamy a on do nas gaworzy albo się uśmiechaAga9090, summer86, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny na końcówce ciązy, nie martwcie się. Mi gin powiedział, ze dziecko urośnie tyle, na ile mu macica pozwoli. Jesli zabraknie miejsca, to dziecko wyhamuje ze wzrostem
A macica z reguły rozciąga się na takie duże dziecko, jakie dana kobieta jest w stanie urodzić przez swój kanał rodny. Oczywiście są wyjatki, ale nasza natura tak to skonstruowała, zebyśmy nosiły i rodziły dzieci takie, aby to wszystko było bezpieczne
Co do wód płodowych to jeśli lekarz mówi, ze jest dobrze, to spokojnie... ja przez prawie cała ciąże nie wiedziałam jaką mam długą szyjkę, ile mam wód płodowych... lekarz mówił tylko, ze jest dobrze, ale nigdy nie podawał konkretnych cyfr. Na moje szczęscie
Emiilka lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Olik myslę o Tobie od wczoraj
Mój Lewcio jest młodszy, ale ja go usypiam wtedy, kiedy widzę, ze chce spać. Co prawda czasem usypiam Go prawie 2 godziny (zdarzyło się nie raz) ale zazwyczaj wtedy krzyczy z naprzemiennym ziewaniem i zamykaniem oczuGaworzenia i uśmiechów jeszcze się nie doczekałam, ale zauwazyłam, że uwaznie słucha jak do Niego mówię
My szczepienia mamy dopiero w 12 tygodniu życia, takie sa terminy u nas w przychodni, więc nie płaczę z tego powodu... My pewnie wexmiemy wariant 5w1 albo 6w1. Wcześniej inaczej na to patrzyłam, ale po zgłebieniu tematu najprawdopodobniej wybierzemy ta opcję. Oprócz tego w niedługim czasie pneumokoki, meningo odroczymy na dalszy czas a co do rotawirusów to nie wiem czy się załapiemy na pierwszą dawkę w 12 tyg życia, jak się załapiemy to pewnie zaszczepimy#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi gin mówił na ostatniej wizycie, że przed samym porodem może się zmniejszyć ilość wod o jest to zupełnie normalne. Ja mam wciąż 15 więc całkiem sporo.
Co do wielkości, moja zwolniła wzrostem, zawsze była tylko tydzień do tyłu z wymiarami, a teraz już dwa tygodnie, ale to też normalne, ważne że przybrała na wadze. A "wzrostem" była wg usg na 36+0, także nie liczę na więcej niż 50 cm nawet w terminie
Piękne macie brzuszki kochane
Melevis już za moment też będziesz taki miała i to my będziemy Ci zazdrościć :*
Achia cieszę się, że z szyjka ok, trzymam kciuki za jutrzejsze USG
Dziękuję za wiarę w moja Zuzę, ale ona naprawdę się nie spieszy... Wiem że ma jeszcze czas, szczególnie że nie jest wybitnych rozmiarów ale przez to, że miałam z tyłu głowy poród już od ok 30 tc to teraz, kiedy jestem po egzaminie, za tydzień temrin porodu om to czuję straszną frustrację, że nic się nie dzieje, sama nie wiem czemu. Zamiast cieszyc się ciąża i odpoczywać póki mogę, to tak bardzo chcę już urodzić. Odbiło mi
Przyszło mi przebranko na sesje z polecenia Rucoli i jest fenomenalnej jakości za 30 zł! Później zrobię Wam fotkę i wrzucę (szło 2 tygodnie)Rucola, Karma88, Emiilka, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna- może Zuzia zrobi niespodziankę i urodzi się w dniu terminu OM?
Postaraj się cieszyć tymi ostatnimi dniami, odpoczywaj
a Tosia już się nie może doczekać Siostrzyczki?
Ja się cieszę, że byłam dziś na wizycie. znów mnie brzuch pobolewa, ale nie twardnieje na szczęście. A dzięki temu,że byłam to nie panikuje, bo wiem że wszystko jest ok.no i jutro na USG dopytam doktorawzięłam nospe,magnez i poleguje. No powieszę tylko kolejną porcję wypranych ubranek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 17:31
-
nick nieaktualnyTakie cudowne brzuszki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 19:49
Aga9090, Achia, Yoselyn82, summer86, blue00, Jeżowa, Patrycja20, Morusek, Nadzieja22, lamka, Rucola, Lunaris, Bajkaaa, Izape_91, olik321, KateHawke, JustynaG, moniśka..., veritaserum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blue i Mamunia super brzuszki
A ja dalej czuje brzuch, troche mnie to nie pokoi, ale moze przejdzie. Leze i pachne a maz mnie obsluguje
wzielam magnez i nospeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 17:49
-Mamunia- lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny