Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyYos u mnie też cały czas twardnienia, biorę magnez ale nawet w trakcie leżenia brzuch się napina. W pierwszej ciąży miałam identycznie ale nic z tym ginekolog nie robił.
Szyjka badana co tydzień póki co nie zmienia wymiarów.
Masz rację trzeba leżeć i pachnieć!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 18:00
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Mam wizyte w sobote, ale nie wiem czy nie przyspiesze jej. Mialam jeden chwilowy skurcz który promieniowal z brucha do posladkow. Teraz cisza. Leze dalej sobie.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:Mam wizyte w sobote, ale nie wiem czy nie przyspiesze jej. Mialam jeden chwilowy skurcz który promieniowal z brucha do posladkow. Teraz cisza. Leze dalej sobie.
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamunia wyglądasz super sexy
Yosel na Twoim miejscu też bym przyspieszyła dla własnego spokoju.
Olik myślałam dzisiaj o Tobie
Robię właśnie pedicure, gimnastyka na całego.-Mamunia-, olik321, Luna1993, Aga9090, Anna Stesia, Emiilka, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Pięknie wyglądacie
Co do afi to norma jest od 5,ja miałam i 10 i 7 i lekarze zgodnie mówili że jest ok więc nie martwcie się
Ja zazdroszczę wam że możecie cieszyć się ciąża w domu bo to super musi być
Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Yos a ile tego magnezu bierzesz?
w zasadzie to od paru dni biore magnez i nospe bo czuje brzuch i czulam krzyż. Wczesniej to raz na jakis czas bralam. A teraz musze czesciej.
Magnez biore 3x1 a nospe forte 2x1Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Mamunia łapie łapie! Ile sił w rękach! Jejku, tyle brzuszków! No mam nadzieje ze chociaż na jeden się zalapie kurka.
Dziewczyny wyglądacie boosko-Mamunia- lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Seks? W trakcie ciąży było w sumie 2 razy u nas i to dawno temu.
Najpierw był zakaz, potem zgodna, potem znowu zakaz, od dwóch miesięcy chyba mamy zielone światło i zabieramy się do tego jak pies do jeża.
Yos ja bym przyspieszala wizytę pewnie, ale to juz Twoja decyzja.
Lecę na jakąś kolacyjkę. Spokojnego wieczoru.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:w zasadzie to od paru dni biore magnez i nospe bo czuje brzuch i czulam krzyż. Wczesniej to raz na jakis czas bralam. A teraz musze czesciej.
Magnez biore 3x1 a nospe forte 2x1
-
No to moj brzuszek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 23:07
Achia, -Mamunia-, KateHawke, Morusek, Luna1993, Kaczorka, Izape_91, JustynaG, lamka, Jeżowa, Anna Stesia, Karma88, Lunaris, Patrycja20, Rucola, blue00, veritaserum, Bajkaaa, Flowwer, Emiilka, pilik, Lena21, Lusesita lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Aga9090 wrote:A jaki magnez bierzesz,bo może za slaba dawka w 1 tabletce jest? No i koniecznie wizytę przyspiesz
biore magnefar b6Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Rucola wrote:Olik myslę o Tobie od wczoraj
My szczepienia mamy dopiero w 12 tygodniu życia, takie sa terminy u nas w przychodni, więc nie płaczę z tego powodu... My pewnie wexmiemy wariant 5w1 albo 6w1. Wcześniej inaczej na to patrzyłam, ale po zgłebieniu tematu najprawdopodobniej wybierzemy ta opcję. Oprócz tego w niedługim czasie pneumokoki, meningo odroczymy na dalszy czas a co do rotawirusów to nie wiem czy się załapiemy na pierwszą dawkę w 12 tyg życia, jak się załapiemy to pewnie zaszczepimy
Pewnie podobnie zdecydujemy. Myślę czy pneumokoki dać od razu czy po 1-2 tygodniach. Meningo też odraczamy narazie.
Małego usypiam jak ziewa czy ewidentnie jest śpiący ale dzis mnie rozbraja. Ja do niego "ciii" a on "aguu" i tak się bujamy
Dziewczyny jak czytam o Waszych końcówkach ciąży to przypominają mi się moje ostatnie dni w dwupaku i zdjęcie zrobione w szpitalu dzień przed porodem w stylu "Halina idzie rodzić". Czerwona koszulka, brzuch już na wysokości pupy, jakby zaraz miał sie oderwac, spodenki w paski i poza "na kwokę". Totalnie kompromitujące, ale zawsze poprawia mi humorWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 18:52
KateHawke, lamka, Jeżowa, Anna Stesia, Karma88, Lunaris, -Mamunia-, Achia, Patrycja20, Rucola, Emiilka, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Ostatni element ciążowy jest - łóżeczko eMek dzisiaj poskładał (z moją pomocą bo on to instrukcji nigdy nie czyta...). Powiedzieliśmy Nat że wszystko jest i może wychodzić
ale matko, jak ona dzisiaj mnie bije! Brzuch mam tak ponaciągany, powybrzuszany z każdej strony że masakra! Do tego kłuje mnie dół macicy a wcześniej miałam wrażenie że mi Natala okłada pięściami okrężnicę...
Luna1993, -Mamunia-, Karma88, Flowwer, Emiilka, pilik lubią tę wiadomość
-
AnnaStesia - teraz to jest jakiś fanatyzm z tymi cycusiami
różnica tylko taka, że jest często a krótko.
Z tym, że u nas noce są przespane. Nigdy nie było więcej przerw niż dwie. I też czytałam, że później dziecko ma więcej wrażeń i odreagowuje w nocy. Ale u nas nic takiego nie miało miejsca.
Yose - magnez można brać nawet 3x2. Najlepiej z potasem.Yoselyn82, Anna Stesia lubią tę wiadomość