X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2018, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie Bear wrote:
    Chciałam się pochwalić, że skończyłam pisać te prace mgr :D 4 dni robocze! zostaną tylko jakieś drobne poprawki :D

Za to za tydzień biorę się za kolejną.....

Cholera, co ja z tym hajsem później zrobię?!
    jak nie masz pomysłu to mogę podać Ci mój nr konta ;D :D :D

Jeżowa, JustynaG, Rucola lubią tę wiadomość

• Emiilka Autorytet

Wysłany: 3 października 2018, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia o masażu sutków słyszałam, ale właśnie wówczas, gdy pojawiają się skurcze, a nie ma postępu porodu. Stosowane w szpitalu, by rozszerzyć szyjkę. Sama chyba bym się teraz bała zaryzykować. Ale jak widzicie, ja to tchórzem podszyta jestem ;) Faktycznie, jak pisze Lunka, nasze dzieci jeszcze mają czas :) No to czekamy! <3

12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 3 października 2018, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wiesz, chyba jednak sobie poradzę :D

A tak serio to część mam zamiar przeznaczyć na ładna bieliznę.... Taka wiecie "Figo fago", bo ostatnio czuję się jak rasowy smok, a mi "ino tarło" w głowie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 15:07

Achia, Emiilka, Luna1993, olik321 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2018, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie Bear wrote:
    Achia więź chyba jednak sobie poradzę :D
    A tak serio to część mam zamiar przeznaczyć na ładna bieliznę.... Taka wiecie "Figo fago", bo ostatnio czuję się jak rasowy smok, a mi "ino tarło" w głowie!
    świetny pomysł! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2018, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak emek wróci wskakuje do wanny, jak to nic nie da i nie podkręci tych moich skurczyków to napadnę na niego. Jeśli i to nie pomoże to się poddaje i ku zaskoczeniu mojego gina umawiam wizytę

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 3 października 2018, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna zazdroszcze siły na "napadniecie", ja dlatego chcę bieliznę, żeby zrobiła robotę z napadaniem za mnie :D

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 3 października 2018, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie Bear wrote:
    Chciałam się pochwalić, że skończyłam pisać te prace mgr :D 4 dni robocze! zostaną tylko jakieś drobne poprawki :D

Za to za tydzień biorę się za kolejną.....

Cholera, co ja z tym hajsem później zrobię?!

a ty to komus piszesz? ile bierzesz za napisanie pracy? :)

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 3 października 2018, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    a ty to komus piszesz? ile bierzesz za napisanie pracy? :)
    Tak, 15 zł za stronę :)

Yoselyn82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2018, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie jakiej siły... Leżę w łóżku jak zombie, młoda robi burdel w całym domu a ja nie mam siły nawet iść do toalety. Ale w akcie desperacji przyszykuje Grażynę i wykrzesam z siebie resztki energii ;)

Jeżowa, pilik lubią tę wiadomość

• summer86 Autorytet

Wysłany: 3 października 2018, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, z tego co kojarzę to te 3% i przenoszenie odnosi się chyba do typowego przenoszenia, czyli porodu po 42 tygodniu.

Rucola lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 3 października 2018, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie Bear wrote:
    Tak, 15 zł za stronę :)

kiedys kolezanka mi powiedziala ze ona za 2 prace dostala 5 tys

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2018, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer właśnie to miałam na myśli :) jednak poród do 42 jest w normie. Nie wiem, jak z przybieraniem na wadze dzieci na tym etapie, ale chyba też trochę zwolnią, tak jak Rucola pisała, matka natura chyba wie co robi :P

Mnie po prostu dobiły te regularne skurcze rano... Przecież to niemożliwe, żeby one tak się pojawiały i znikały :/ spróbuję z tą kąpielą i masażem dzisiaj, ale jeśli to nic nie da to odpuszczam, nastawie się, że w ciąży jeszcze pochodzę i już

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 15:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2018, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie drażnienie sutków + chodzenie i brak siadania.
    5-11 dreptałam praktycznie bez przerwy po korytarzu w szpitalu. Masaż sutków jak skurzcze się rozjeżdżały powyżej 2min.
    Potem 2h ostatecznego porodu. Już leżałam na porodówce.
    Ale uparłam się urodzić wtedy i się udało.

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 3 października 2018, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, a ja dzisiaj muszę przygotować Grażynę i spółkę na wizytę, ale nie wykorzystam potem męża, bo mamusia za drzwiami :/ no nic, mężowi będzie musiał wystarczyć mój stan świeżości za dwa dni :D

Dziewczyny, wiadomo, że nasze dzieciaczki wyjdą, kiedy będą chciały wyjść... Ale tak, jak Kate wczoraj pisała - teraz dni ciągną się jak tygodnie :) jakbym powróciła na początek ciąży, gdzie żyłam od wizyty do wizyty, bo umierałam ze stresu czy z Bąbelkiem wszystko ok. Natomiast odnoszę wrażenie, że u mnie Agatka czeka aż skończę ogarniać mieszkanie, tak jak Zuzia dała Lunie napisać egzamin... Jeśli taka aktywność, jaką mam teraz przy przeprowadzce jej nie ruszy, to żadne mycie okien już chyba nie pomoże potem :D

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 3 października 2018, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    kiedys kolezanka mi powiedziala ze ona za 2 prace dostala 5 tys
    Yos, ale to moja rodzina.... Głupio mi było ich tak kroić :D obcym pisałam po 1500 zł za prace/licencjacką

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2018, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki... Nadrobie was tylko zrobię jakiś obiad..

Byłam na wizycie, wyniki ok poza leukocytami w moczu 80-100 przy normie 5) dostałam jakieś tabletki do wpychania sobie.. Jestem zaskoczona bo nic nie boli nie piecze nie swędzi.. Nie wiem skąd ich tyle. Lekarz pomacal brzuch, zrobili ktg. Usg nie było. Następna wizyta za 2 tyg.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś

Byłam na wizycie, wyniki ok poza leukocytami w moczu 80-100 przy normie 5) dostałam jakieś tabletki do wpychania sobie.. Jestem zaskoczona bo nic nie boli nie piecze nie swędzi.. Nie wiem skąd ich tyle. Lekarz pomacal brzuch, zrobili ktg. Usg nie było. Następna wizyta za 2 tyg.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2018, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ile miałam względnego spokoju? 3godz? bo siostra ma tylko jedno pytanie-czy w luxmedzie nie płaci się za badania. no dobra, nie zna luxmedu to jej napisze- że musi mieć itak skierowania- czy to na badania krwi,usg, rtg czy cokolwiek.
    po chwili sms-łeeee, to czy może czekac z badaniami do 20.10 bo ich koszt to ok 300zł a wizytę w luxmedzie gdzie by dostała skierowanie ma 19.10. nie wiem co autor miał na myśli,ale jeszcze jej odpisałam- co jest 20.10 i czy 19.10 ma wizytę u lekarza do którego chce chodzić. i że to lekarz powienien jej powiedzieć do którego tyg ciąży zrobić te czy inne badania.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 15:56

‹‹ 1997 1998 1999 2000 2001 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ