Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFozzie Bear wrote:Chciałam się pochwalić, że skończyłam pisać te prace mgr
4 dni robocze! zostaną tylko jakieś drobne poprawki
Za to za tydzień biorę się za kolejną.....
Cholera, co ja z tym hajsem później zrobię?!Jeżowa, JustynaG, Rucola lubią tę wiadomość
-
Achia o masażu sutków słyszałam, ale właśnie wówczas, gdy pojawiają się skurcze, a nie ma postępu porodu. Stosowane w szpitalu, by rozszerzyć szyjkę. Sama chyba bym się teraz bała zaryzykować. Ale jak widzicie, ja to tchórzem podszyta jestem
Faktycznie, jak pisze Lunka, nasze dzieci jeszcze mają czas
No to czekamy!
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Achia wiesz, chyba jednak sobie poradzę
A tak serio to część mam zamiar przeznaczyć na ładna bieliznę.... Taka wiecie "Figo fago", bo ostatnio czuję się jak rasowy smok, a mi "ino tarło" w głowie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 15:07
Achia, Emiilka, Luna1993, olik321 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fozzie Bear wrote:Chciałam się pochwalić, że skończyłam pisać te prace mgr
4 dni robocze! zostaną tylko jakieś drobne poprawki
Za to za tydzień biorę się za kolejną.....
Cholera, co ja z tym hajsem później zrobię?!
a ty to komus piszesz? ile bierzesz za napisanie pracy?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Luna, z tego co kojarzę to te 3% i przenoszenie odnosi się chyba do typowego przenoszenia, czyli porodu po 42 tygodniu.
Rucola lubi tę wiadomość
-
Fozzie Bear wrote:Tak, 15 zł za stronę
kiedys kolezanka mi powiedziala ze ona za 2 prace dostala 5 tysMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnySummer właśnie to miałam na myśli
jednak poród do 42 jest w normie. Nie wiem, jak z przybieraniem na wadze dzieci na tym etapie, ale chyba też trochę zwolnią, tak jak Rucola pisała, matka natura chyba wie co robi
Mnie po prostu dobiły te regularne skurcze rano... Przecież to niemożliwe, żeby one tak się pojawiały i znikałyspróbuję z tą kąpielą i masażem dzisiaj, ale jeśli to nic nie da to odpuszczam, nastawie się, że w ciąży jeszcze pochodzę i już
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 15:20
-
nick nieaktualnyU mnie drażnienie sutków + chodzenie i brak siadania.
5-11 dreptałam praktycznie bez przerwy po korytarzu w szpitalu. Masaż sutków jak skurzcze się rozjeżdżały powyżej 2min.
Potem 2h ostatecznego porodu. Już leżałam na porodówce.
Ale uparłam się urodzić wtedy i się udało. -
Kurcze, a ja dzisiaj muszę przygotować Grażynę i spółkę na wizytę, ale nie wykorzystam potem męża, bo mamusia za drzwiami
no nic, mężowi będzie musiał wystarczyć mój stan świeżości za dwa dni
Dziewczyny, wiadomo, że nasze dzieciaczki wyjdą, kiedy będą chciały wyjść... Ale tak, jak Kate wczoraj pisała - teraz dni ciągną się jak tygodniejakbym powróciła na początek ciąży, gdzie żyłam od wizyty do wizyty, bo umierałam ze stresu czy z Bąbelkiem wszystko ok. Natomiast odnoszę wrażenie, że u mnie Agatka czeka aż skończę ogarniać mieszkanie, tak jak Zuzia dała Lunie napisać egzamin... Jeśli taka aktywność, jaką mam teraz przy przeprowadzce jej nie ruszy, to żadne mycie okien już chyba nie pomoże potem
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczynki... Nadrobie was tylko zrobię jakiś obiad..
Byłam na wizycie, wyniki ok poza leukocytami w moczu 80-100 przy normie 5) dostałam jakieś tabletki do wpychania sobie.. Jestem zaskoczona bo nic nie boli nie piecze nie swędzi.. Nie wiem skąd ich tyle. Lekarz pomacal brzuch, zrobili ktg. Usg nie było. Następna wizyta za 2 tyg.
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczynki... Nadrobie was tylko zrobię jakiś obiad..
Byłam na wizycie, wyniki ok poza leukocytami w moczu 80-100 przy normie 5) dostałam jakieś tabletki do wpychania sobie.. Jestem zaskoczona bo nic nie boli nie piecze nie swędzi.. Nie wiem skąd ich tyle. Lekarz pomacal brzuch, zrobili ktg. Usg nie było. Następna wizyta za 2 tyg.
-
-
-
nick nieaktualnyile miałam względnego spokoju? 3godz? bo siostra ma tylko jedno pytanie-czy w luxmedzie nie płaci się za badania. no dobra, nie zna luxmedu to jej napisze- że musi mieć itak skierowania- czy to na badania krwi,usg, rtg czy cokolwiek.
po chwili sms-łeeee, to czy może czekac z badaniami do 20.10 bo ich koszt to ok 300zł a wizytę w luxmedzie gdzie by dostała skierowanie ma 19.10. nie wiem co autor miał na myśli,ale jeszcze jej odpisałam- co jest 20.10 i czy 19.10 ma wizytę u lekarza do którego chce chodzić. i że to lekarz powienien jej powiedzieć do którego tyg ciąży zrobić te czy inne badania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 15:56