Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Melevis wrote:Głupie pytanie mam: pierwszy raz kupiłam płyn do prania - w którą przegródkę do pralki mam go wlać? Zawsze używałam kapsułek albo zwykłego proszku. Komory mam 3, jedna do proszku, jedna do płynu do płukania i jedna nie wiem do czego - to ta?
Tam gdzie proszek!
A tak swoją drogą, jako małża mojego małża - pracującego w chemii gospodarczej i córka mojego taty z branży agd, chciałam powiedzieć, że nie polecam proszków do prania - tylko płyny!
I swoją drogą np pranie rzeczy tylko dziecka w baby proszku też jest bez sensu, bo w bębnie zostaje bardzo dużo osadu po wcześniejszych praniach i małe też ma styczność z normalnym proszkiem (wtedy polecane są albo tylko płyny do prania, albo po każdym normalnym praniu czyszczenie bębna)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 17:33
-
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Misiu a powiedz dlaczego?
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Jako #nieperfekcyjnapanidomu nigdy nie zwracałam na to uwagi
to lepsze kapsułki czy płyny do prania?
Rucola, Achia, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
Jako alergik też odradzam proszki- one się nie wypłukują! Odkąd przeszłam lata temu na żel/ kapsułki nie mam upiornych podrażnień na skórze.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTrzymajcie kciuki, bo wzięłam udział w konkursie na FB związanym z dużym sklepem zoologicznym co u nas w Trójmieście sobie działa i oprócz nagrody dla psiaka będzie można wygrać 100kg karmy którą zawiozą do wybranego przez zwycięzcę schroniska! Byłoby extra móc wybrać schronisko skąd mamy Bajle
)
lamka, Karma88, Kotowa, Aga9090, Rucola, KateHawke, JustynaG, Emiilka, Kaczorka, pilik, Nadzieja22, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Achia wrote:Wow, Twoja bratowa przebiła moją siostrę... Uświadomiłaś ją czy dałaś spokój?
A u mnie znów mdłości i zgaga -
Olik
podzielilibys się przepisem na tego omleta ??
Tak dziś coś za mną chodzi ze zaraz oszaleje, może to ON ? -
Pilik też jestem zdziwiona tym Wiesiołkiem
Emilko pracuję w firmie która produkuje oeparol i może nie jestem specjalistą, ale z tego co pamietam na szkoleniach to on po prostu wpływa na przepływ limfatyczny w komórkach dlatego rozmiękcza szyjkę i uelastycznia krocze, ale nie ma znaczenia czy go włożysz do środka czy połkniesz - wg mnie powinno się go przyjmować jednak doustnie i dużych dawkach po 37 tygodniu, żeby mógł mieć jakiś wpływ (sama miałam taki plan, ale urodziłam 36+6)Emiilka, pilik, summer86, KateHawke lubią tę wiadomość
-
A mnie znow pobolewal brzuch, miaam lekki skurcz, polozylam sie, wzielam leki i zasnelam na 2h. Teraz mi lepiej jestMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Siwulec wrote:Olik
podzielilibys się przepisem na tego omleta ??
Tak dziś coś za mną chodzi ze zaraz oszaleje, może to ON ?lamka, Fozzie Bear, Siwulec, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy jak pękają pończochy to są zleżane? Kupiłam na zalando pończochy na ślub. Dzisiaj przyszły. Ubieram i czuję jak się coś rwie. Niczym nie zaciągnęłam. Nie ma zaciągniętego oczka. Po prostu pękły... 109zł poszło się rypać. Drugiej nogi nie założyłam już.
Przyjmą reklamację? -
Ania, pończochy za 109.. poszalałaś
ja na ślub kupowałam za 20 zł i cała noc w nich przetańczyłam.
Mogły byc fabrycznie uszkodzone, ale przy takim produkcie cięźko będzie Ci udowodnić, że nie Ty je uszkodzilas ale próbować warto.