X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2018, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika mi się wydaje, że my jakoś razem będziemy rodzić ;-)

Nadzieja Mikołaj ma śliczny profil :-)

Fozzie zmartwiłaś mnie :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 18:55

StaraczkaNika, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

• JuicyB Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Cholercia, nie wiem czy nie zrobił mi się zastój w piersi ;/ wyczuwam zgrubienie i boli. Mam nadzieję, ze Młody ściągnie... idę robić szałwię.

Udało się?

lamka lubi tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2018, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja śliczności <3

Kaczorka uwielbiam oglądać zdjęcia Waszej rodzinki, widac że bardzo się kochacie <3

Nadzieja22, Kaczorka lubią tę wiadomość

• reset Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff, nadrobiłam, bo dziś taki młyn, że od 15 aż do teraz wyłączyłam wszystko!

Lamka- nogi zacne!<3

Emilka- co Ty tak milczysz? Czyżby jednak coś się zaczęło dziać? :)

Summer- jutro rano coś Ci podrzucę, aczkolwiek sądzę, że przy małym dziecku kluczem jest zrobić takie menu, by bez uszczerbku dla smaku dało się to przygotowywać na raty przez dwa dni, a nie całą sobotę stać przy garach. Powiedz mi tylko, czy impreza zasiadana czy raczej - jak ja to mówię - pląsająca i takie trochę na kanapie, trochę plotek w kuchni? Oraz czy masz coś takiego/ jesteś gotowa kupić (może się przydać na inne okazje typu wigilia jak sie jednak do Was wproszą po wspaniałej parapetówce :P):
    https://allegro.pl/podgrzewacz-do-potraw-swieczka-gesiarka-brytfanna-i6561732574.html

Emiilka lubi tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka, ostatnio mówiłaś coś w kontekście, że lubisz kiełbe z dziczka? Jeśli chcesz to jam się następnym razem zobaczymy przyniosę Ci moje miesiwo z dziczka! (Rucola nie czytaj :D )
    Właśnie pekluje 10 kg "na zime"

Rucola lubi tę wiadomość

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie, miałam już wcześniej pisać!

Kaczorka - Wyglądacie przecudownie! Jesteście od dzisiaj moim symbolem miłości rodzinnej! Tyle uczuć od was bije!

Lunaris, ja podpisuje się pod dziewczynami - wyglądasz jak nastka (że nastolatka!) jestem zachwycona i Twoja urodą i zdjęciami!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 19:07

Kaczorka lubi tę wiadomość

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia, dobra karma :) Gdzie kupujesz? :P

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset, dziękuję! :)

Impreza raczej siedząca, kuchnia jest łączona z salonem więc pewnie będą się kręcić między wyspą kuchenną a stołem. Podgrzewacza póki co niestety nie mam.

Kaczorka, nie pamiętam już czy pisałam, ale zdjęcia są piękne! Cudownie się na Was patrzy a Tobie macierzyństwo mega służy. Wyglądasz bardzo świeżo, młodo i widać, że sporo zeszczuplałaś.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 19:16

Kaczorka lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2018, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna- a co?planujesz kupić sobie pieska?:p

Nasz rytuał, czytamy Muminki :) tzn mąż czyta :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d395a75f7ab3.jpg

Patrycja20, Luna1993, Yoselyn82, Phnappy, JustynaG, Nadzieja22, Izape_91, lamka, Lena21, olik321, Lunaris, Siwulec, Anna Stesia, KateHawke, Lusesita, Emiilka lubią tę wiadomość

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia, wystarczyłam się, że to Twoja ręka :'D

blue00, Patrycja20, Luna1993, Achia, lamka, Phnappy, Aga9090, olik321, Kaczorka, Siwulec, pilik, Emiilka, Sarna84 lubią tę wiadomość

• summer86 Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie Bear wrote:
    Achia, wystarczyłam się, że to Twoja ręka :'D

Ale że tak nienaturalnie wygięta czy tak owłosiona? ;)

Luna1993, Achia, Aga9090, Lusesita, Emiilka lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Ale że tak nienaturalnie wygięta czy tak owłosiona? ;)
    Nie no, paznokcie niepomalowane :'D

Luna1993, Achia, Patrycja20, malka, summer86, pilik, Lusesita, Emiilka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2018, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bilirubina 4,5, rano było 4 :)
    Waga 3100 wczoraj rano, 2960 wieczorem, a teraz 2900 więc podobno idealnie :)

Achia, Yoselyn82, Patrycja20, Karma88, Fozzie Bear, lamka, reset, Bajkaaa, emi2016, Aga9090, Jeżowa, JustynaG, Bocianiątko, Nadzieja22, StaraczkaNika, Morusek, ibishka, Kotowa, -Mamunia-, moniśka..., olik321, Lunaris, Kaczorka, Siwulec, KateHawke, pilik, Lusesita, Emiilka, agulineczka, Sarna84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2018, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna a Twoje wyniki krwi? Jak się czujesz w ogóle?

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dolka, znow powychodzily mi krosty i swedzi mnie, jutro mam dermatologa ktora dawala mi skierowanie do szpitala. Mieli pobrac wycinek ale oczywiscie nie zrobili tego a posmarowali mnie mascia i zaostrzylo mi to bardziej. Kazali przyjsc jak beda nowe zmiany.
    Teraz pytanie oni musieli by mi wyciac zmiane ktora mam ale w znieczuleniu miejscowym, czy ja w ogole moge takie znieczulenie miec?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 19:39

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2018, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia moja morfologia o dziwo też dobra, a czuję się jakby się nic nie stało. No dopóki nie wstaje, bo wtedy to boli konkretnie, sama nie wiem czy po porodzie czy po zabiegu. Ale ogólnie cieszymy się sobą, cały dzień się tulimy z Zuzia i cieszymy się każdą chwilą <3

Fozzie Bear, Achia, Izape_91, Karma88, Lunaris, pilik, Emiilka, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2018, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna zaczarowałaś mi dziecko!
    Zdążyłam jeszcze odwiedzić M pod hotelem. Poleciałam po chwili do domu bo otworzył oczy. Oglądały go babeczki od M z pracy i chyba chciał pogadać.
    Wjechałam na górę i spał dalej! Zdążyłam nawet zupę ugotować. Położyliśmy się na śpiocha o 14 w łóżku i jeszcze do 16 spał! Bite 5h!!!
    Mówiłam że to ten jod.

Dojechałaś jakoś w spokoju?

A co do rzęs to hmm... myślałam że standardowe ;D
    Spacer dobrze mi zrobił i potem ten spokój :D Pospałam do tego. No i dalej sami siedzimy.

JustynaG, Achia, Lena21, summer86, Lunaris, KateHawke, pilik, Lusesita, Emiilka, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka zajebiste nogi. Ogólnie, nie jak na ciężarną ;) a kiecka na razie kryje, zobaczymy jak bardzo Domiś jeszcze urośnie:p
    Pisz mi tu szybko gdzie tą niebieską bluzkę kupiłaś, to jest typową ciążówka?
    O
    P.s. brzusio cudny, aż zatęskniłam...

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania dzielnie zniosła podroż autobusem. Musiałam ją nakarmić w drodze powrotnej bo zgłodniała. ;)
    Cieszę się, że Oskar dał mamusi coś zjeść i pospać :)

Ania1003 lubi tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JuicyB wrote:
    Udało się?
    Udało się. Szałwia poszła najpierw a potem ciepły kompres na cycka i karmiłam na siedząco masując pierś. Zastój był na lewej piersi na zewnętrznej stronie więc przy pozycji leżącej jak karmię zazwyczaj mógł się zrobić. Wielkie dzięki za rady, będziemy żyć!!! Niech ta laktacja już się ustabilizuje!!!!

JuicyB, summer86, Emiilka lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
‹‹ 2057 2058 2059 2060 2061 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ