X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna wspolczuje ..:( ale najważniejsze, że już jest wszystko dobrze :*

Nika haha uśmiałam się :D

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juź jakis czas temu pisałam, że nie spinają mi sie opowieści Amal.. niestety na dwóch różnych forach miałam do czynienia z osobami tworzacymi fikcyjne konta, mam nadzieję że to nie jest taki przypadek a jedynie czasem przekoloryzowywanie sytuacji.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amal ty to chyba mieszkasz na jakims zadupiu a szpital to jakas klitka. Lekarze pierw maja olewajacy stosunek, odsyła cie do domu, nie bada, karze przyjechać na drugi dzien gdyby cos, kaza przyniesc posciel, zglaszasz ze masz skurcze ani nie robia nic. To jak sredniowiecze chyba :D

Zreszta ja bym w zyciu nie uciekla do żadnej Rosji, Bialorusi itp.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 21:00

Bajkaaa, Fozzie Bear, Emiilka lubią tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika mało Zosi nie obudziłam śmiechem hehe

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2018, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika :D

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer mi też tu podjeżdża czymś...
    Zresztą przecież na belly mnóstwo wątków zostalo stworzone przez "ciężarne" a potem wyszło że to lipa

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka, ja mam stały dostęp jakbyś kiedyś chciała :)

lamka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2018, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    Kurcze nie dam rady się powstrzymać, serio?

Przecież przy takiej akcji to już idzie się rodzic... Więc albo to ściema albo w tej Rosji dziwny klimat że taka akcja się potrafi wyciszyć...

Serio... A co lepsze.... Nikt mnie od przyjęcia na oczy nie widział... Żadnego obchodu żadnego lekarza.. Nic.. Teraz skurcze są raz na pół godziny... Taka akcje miałam też w 30 tygodniu i też minęło po ponad godzinie..

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amal, może pod postulatem o własną pościel było napisane, że trzeba własnego lekarza przeprowadzić?

• summer86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amal, ale w szpitalu chyba sa lekarze i pielęgniarki, więc możesz zgłosic co sie dzieje, nie musisz czekac na obchód.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie laski.. Mówię wam jak u mnie sytuacja, warunki, tak jak każda wcześniej.. a tu fikcyjne konta, wymyslanie itd.. Po co mam sciemniac!? Napisze wam jak mała się urodzi i tyle..

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2018, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amal to moze idź do pielęgniarek i zgłoś skurcze aby pod ktg podpięli?

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amal wrote:
    Fajnie laski.. Mówię wam jak u mnie sytuacja, warunki, tak jak każda wcześniej.. a tu fikcyjne konta, wymyslanie itd.. Po co mam sciemniac!? Napisze wam jak mała się urodzi i tyle..

czy ty jesteś w szpitalu i nikogo tam nie ma zeby podejść i powiedzieć co ciebie nie pokoi? Bo jakos sobie nie wyobrażam tego..

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amal wrote:
    Serio... A co lepsze.... Nikt mnie od przyjęcia na oczy nie widział... Żadnego obchodu żadnego lekarza.. Nic.. Teraz skurcze są raz na pół godziny... Taka akcje miałam też w 30 tygodniu i też minęło po ponad godzinie..

Gwarantuje ci ze przy takiej akcji na pewno by przyszli do ciebie bo by cie było słychać i nie wierzę że taka akcja się wyciszy bo ja rodziłam w takich skurczach, więc pewnie mylisz skurcze z napinaniem brzucha

olik321, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amal i nie darłaś się przy takich skurczach? 40-50 sekund?! wow
    Ja w tym czasie emkowi rękę wykręcałam

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorową porą!

Lamka -dla mnie brzuszek masz <3 cudowny <3 a kiecka w sam raz do porodu :D na korytarzu raczej rodzić nie będziesz a lekarz czy położna i tak zobaczą więcej niż wystające pośladki ;) ja bym się nie przejmowała.
    Też biorę krótką koszulę i jeszcze szlafroczek jakiś w razie biegania na lepsze rozwarcie- o ile cokolwiek się przyda bo do CC to pewnie będę golusia jak niemowlę!

Karma trzymam kciuki za szyjkę, odpoczywaj, wyleguj się i tak jak słusznie NIKA prawi: dasz radę! Mamy dobre doświadczenia z szyjkami na forum to i Twoją poczarujemy ;)

Nadzieja cudny Mikuś <3

Ja mam nerwa jak stąd do kosmosu! W skrócie: weszła ustawa włączająca Zembalowe do podstawy pensji. W moim szpitalu po podpisaniu porozumienia mamy włączone 700zł do podstawy (wcześniej dostałyśmy już pozostałe pieniądze). Tak czy siak czekałam na pensje z podwyżką w tym miesiącu a tu mało że nie ma podwyżki to jeszcze mam OBNIŻKĘ !!! WTF ??? Pensja obcięta o 300zł! Nic nie czaje z tego!
    Na L4 pensję wypłaca już ZUS- średnia z ostatnich 12 mies. Powinna być mniej więcej taka sama co miesiąc. Skąd ta obniżka? I gdzie moja podwyżka? za chwilę będzie kolejne 20% mniej. Normalnie jakaś finansowa klapa na mnie spadła pod koniec roku :( Yos oraz pozostałe koleżanki po fachu- dostałyście coś po tych zmianach? :( :( :(

lamka, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amal tez uważam, ze taka akcje powinnaś zgłosić ..........

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniśka, czy mogłabyś mi dokładnie napisać, jak przebiega to udrażnianie? Obawiam się, że się poryczę razem z małym :-(

Luna, córcia prześliczna i bardzo dzielna! Dobrze, ze z tym łyżeczkowaniem szybko zareagowano!

Lusesita, łączę się z Tobą! U nas noce to też bufecik otwierany co półtorej godziny. A gdyby beta była ciążowa to byłabyś zadowolona czy niespecjalnie?
    Rucola, jeśli chodzi o paznokcie to mam metodę podobną jak Juicy. Ciągle mam na podorędziu nożyczki i czasami uda mi się w ramach zabawy capnąć ze dwa paznokietki. Tym samym mam wrażenie, że ciągle obcinam małemu paznokcie i że ciągle ma nieobcięte ;-)

Phnappy – ojej, u Ciebie będzie dwa razy więcej małych paznokietków do uciachania! <3

A, a jeśli chodzi o wyciąganie z kąpieli to u nas sprawdził się zakup kilku supermięciutkich ręczników, synek prosto z wody ląduje w puchu i nawet bywa, że nie rozpacza :-)

Lamka, mówiłam kiedyś o tej bogini greckiej? No to wszystko się potwierdziło! Jesteś niesamowicie zgrabna! A co do koszuli to tak jak mówi Olik – gdy skaczesz na piłce to jednak wygodniej mieć coś pod kuperkiem. Choć zawsze możesz np. położyć ręcznik.

Lunaris, jakie masz przepiękne włosy i oczy! Ciastek też powinien sięgnąć po jakieś określenia cukiernicze

Kaczorka, Alusia to taki perfekcyjny miks Ciebie i Twojego męża. A Ty promieniejesz! I ten uśmiech jak gwiazdy Hollywood!

Pilik, przypomniałam sobie – bardzo wąskie pajace ma firma Kanz. Kupiłam kiedyś jeden po promocji no i okazały się za długie i za ciasne :-D

KateKum – powodzenia jutro na wizycie!

Nadzieja, Mikołaj ma uroczy profil! Nie pisałam Ci jeszcze, ale śliczne imię wybraliście dla synka!

Nika, szkoda, że wizyta przebiegła tak beznadziejnie. Ale wodami się nie martw – ciągle są w normie, a ich wartości lubią się wahać.

Karma, współczuję stresu z szyjką. To okropne, jak wiele z nas musi się stresować z tego powodu. Dobrze, że wszystko jednak zostało wyłapane na etapie, kiedy można założyć pessar. Będzie dobrze!

Malka, a próbowaliście nosić małą pleckami do brzucha i z podwiniętymi nóżkami, tak aby plecy miały kształt litery C? U nas fizjo pozwoliła, że jeśli syn będzie się wściekał w pozycji noworodkowej (naturalnie się wściekał), to żeby tak go nosić, bo wtedy więcej widzi, a ta pozycja jest bezpieczna dla kręgosłupa.

Amal, mam nadzieję, że mimo tych złych warunków lekarze Ci pomogą zatrzymać jeszcze małą w brzuchu!

Rucola, Kaczorka, lamka, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik, jesli jestes na linii to napisz mi, czy w tych ćwiczeniach od fizjoterapeuty na rozejście kresy jest też plank?? w sensie tzw deska

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola no way!
    Chyba ze masz silną kresę i małe rozejście to możesz boczne planki robić ale z podtrzymaniem mięsni skośnych.
    Jak dasz mi facebooka lub maila wyślę CI moje ćwiczenia oddechowe (niby są na całokształt po potodzie w tym głównie na mięsnie dna macicy)
    P.S bo to filmik jest ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 21:43

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
‹‹ 2059 2060 2061 2062 2063 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ