X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka ja rodziłam w takiej do tyłka i miałam spódnice bawełniana taką zwykła i lekarz przy ktg kazał ściągnąć i tylko w tej koszuli byłam i szczerze? Ja się zawsze mega wstydzę a tu mi już było obojętne jak bóle były także na pewno się ta twoja nada

Rucola lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka bardzo Cię powiozło z tym obcinaniem??? wrzuć fotkę to ocenimy ;)

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset, przydałoby mi się Twoje doświadczenie z branży gastornomicznej. Jeszcze się nie przeprowadziliśmy, ale już mnie przeraża wizja organizacji dwóch oddzielnych parapetówek dla rodziny eMka i mojej. Masz pomysł jak zorganizować menu, żeby było w miarę efektownie, ale do ogarnięcia czasowo przy małym dziecku? Na każdej imprezie będzie ok. 12 osób.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2018, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane nadrobiłam Was, ale ciężko mi odnieść się do każdej z osobna :( obiecuje poprawę jak już będziemy w domu

Emilka też myślę, że to już początek oznak porodu, u mnie jednak biegunka mogła coś zwiastować, a też ją miałaś parę dni temu :) a czop i bóle @ też były u mnie początkiem :)

Kate mimo wszystko dalej wierzę w Nat, że zechce wyjść sama :*

Lunaris wyglądasz przepięknie i tak jak dziewczyny pisały masz cudowna urodę <3

Lamka jak jesteś podpięta pod ktg to i tak Ci dół zakrywają podczas porodu, a jak sobie chodzisz, skaczesz na piłce to nikt nie będzie czuł się zgorszony ;) i tak będą między nogi zaglądac, po porodzie położna sama mówiła, że najlepszy t-shirt za duży, bo łatwy dostęp

Karma nic co napiszemy nie spowoduje, że będziesz martwić się mniej. Doskonale Cię rozumiem... I wspieram całym sercem. Przy ktg pytałam o pępowinę, lekarz mówił że 40% dzieci jest nią owiniętych, nie wiem ile w tym prawdy, ale musisz wierzyć w swoją córeczkę <3 to tak jak wyszło z nasza wada, lepiej o tym wiedzieć, kontrolować i w miarę możliwości podchodzić zadaniowo, od badania do badania sprawdzać. Musi być dobrze!

Przepraszam, miałam jeszcze tyle napisać ale mam pustkę w glowie

My rano się dowiemy, czy wychodzimy jutro. W sumie wszystko zależy od wieczornego badania bilirubiny Zuzi

Anna Stesia, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2018, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem! Kate z całej siły zaciskamy kciuki za Twoje maleństwo!

by7mistake lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2018, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola mówisz i masz.

Tadaaaam :-D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b3c961f1dbc2.jpg

StaraczkaNika, Luna1993, Bajkaaa, Bocianiątko, Kotowa, summer86, Morusek, Aga9090, Yoselyn82, blue00, Karma88, KateKum, Patrycja20, Izape_91, olik321, Rucola, malka, Nadzieja22, Siwulec, Lena21, Madzik34, Lunaris, Anna Stesia, KateHawke, pilik, Lusesita, Emiilka, Sarna84 lubią tę wiadomość

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Mam pytanko- czy w ciąży można pić melisę? Albo inaczej- czy w 3 trymestrze można?
    Melisę zawsze można :) Smacznego

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2018, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka ja myślę że jest ok:) chyba że mocno brzuch Ci jeszcze urośnie ;)
    Ps. Widzę że nasze pieski lubią podobną karmę :p

Wysłany: 9 października 2018, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka, mi się podoba :)
    I sukienusia i nogi!

EDIT: masz mniejszy brzuch niż ja teraz - mam wrażenie że mój strasznie podgonił przez ostatni tydzień!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 18:19

lamka lubi tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2018, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika- pokazuj brzuch :) wiesz jak lubimy takie zdjęcia:)

lamka, Aga9090 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2018, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka mam nadzieję, że wyniki Zuzi będą ok i jutro wyjdziecie!!

Nika popieram wniosek Achii. A co do brzucha to wszystko zależy od tego, jak się ubiorę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2018, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka ale Ty masz figurę o matko!!! <3

Wysłany: 9 października 2018, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Nika- pokazuj brzuch :) wiesz jak lubimy takie zdjęcia:)
    To może jutro gdzie pod jakim jesiennym drzewem mi mąż cyknie w drodze na SR. Teraz już jestem piżamkowa :D Od 15ej w sumie :D

Anna Stesia, Lusesita, Emiilka lubią tę wiadomość

[*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka, ale dupa <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2018, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika nie przejmuj się piżamą, ja robię foty z karmą dla psa :-D

A tutaj jeszcze dowód rzeczowy, że serio u mnie to zależy od perspektywy.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c0fe5237a11.jpg

Luna, Fozzie no co Wy, całkiem przeciętna sylwetka, serio. A dupa to już w ogóle naleśnik :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 18:30

StaraczkaNika, Achia, Jeżowa, Aga9090, Yoselyn82, blue00, KateKum, -Mamunia-, Bajkaaa, Patrycja20, Izape_91, emi2016, Rucola, malka, Nadzieja22, Lena21, olik321, Madzik34, Lunaris, Kaczorka, Anna Stesia, KateHawke, pilik, Lusesita, Emiilka, Sarna84 lubią tę wiadomość

Wysłany: 9 października 2018, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Lunka mam nadzieję, że wyniki Zuzi będą ok i jutro wyjdziecie!!

Nika popieram wniosek Achii. A co do brzucha to wszystko zależy od tego, jak się ubiorę.
    E tam, jakby były takie sukienki które całkiem maskują duży brzuch to by się kobity o nie zabijały. Także poprostu super zgrabna jesteś i żadne tam że dobre ubranie :)

A moja dziewczynka serio dała czadu z przyrostem, bo na USG mam GA 32w2d (czyli nowy termin na 4.12 - Barbórka)

summer86, Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość

[*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no dupy jako części ciała nie widzę na zdjęciu, Ciebie całą tak pieszczotliwie określiłam <3

..aaaale ja bym koszule przedłużyla jednak - chyba, że chcesz z eMkiem próbować łagodzenia bolu porodowego przez orgazm :D -(albo z lekarzem/pielęgniarzem - ich też nie wykluczaj :D )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 18:34

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, ale ciężko Was dziś nadrobić. Tyle wyprodukowanych stron, ale co się dziwić jak tyle pięknych fotek.
    Dziś poznałyśmy się z Anią i Oskarem. Mały ma długaśne rzęsy! I chyba wspolne spacerowanie mu służy bo spał całkiem spokojnie choć Mamuśka się tego obawiała. :)

Kaczorka, sesja cudowna :))Aluśka wygląda super ale Mamuśka też przyciąga wzrok.

Lunaris, młodo wyglądasz ale przecież Ty młoda babka jesteś :)) Ale oczywiście dobre geny to dobra sprawa!

Lunka, cudowna Twoja córcia!

Rucola, też obcinam paznokcie podczas karmienia :-)

Ania1003, Rucola, malka, Kaczorka, Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2018, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka ale żeby nie było! Najpierw zauważyłam Twoje zajebiste nogi! Karme na samym końcu!;)

• Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łapcie fotkę Mikiego, a ja będę Was nadrabiać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 23:50

StaraczkaNika, summer86, Achia, lamka, Yoselyn82, Luna1993, KateKum, Jeżowa, -Mamunia-, blue00, Fozzie Bear, moniśka..., Patrycja20, Aga9090, JustynaG, Bajkaaa, Phnappy, Rucola, malka, Morusek, Siwulec, Izape_91, Lena21, olik321, Lunaris, Kaczorka, Anna Stesia, KateHawke, pilik, Lusesita, Emiilka lubią tę wiadomość

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
‹‹ 2056 2057 2058 2059 2060 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ