Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lamka ja rodziłam w takiej do tyłka i miałam spódnice bawełniana taką zwykła i lekarz przy ktg kazał ściągnąć i tylko w tej koszuli byłam i szczerze? Ja się zawsze mega wstydzę a tu mi już było obojętne jak bóle były także na pewno się ta twoja nada
Rucola lubi tę wiadomość
-
Reset, przydałoby mi się Twoje doświadczenie z branży gastornomicznej. Jeszcze się nie przeprowadziliśmy, ale już mnie przeraża wizja organizacji dwóch oddzielnych parapetówek dla rodziny eMka i mojej. Masz pomysł jak zorganizować menu, żeby było w miarę efektownie, ale do ogarnięcia czasowo przy małym dziecku? Na każdej imprezie będzie ok. 12 osób.
-
nick nieaktualnyKochane nadrobiłam Was, ale ciężko mi odnieść się do każdej z osobna
obiecuje poprawę jak już będziemy w domu
Emilka też myślę, że to już początek oznak porodu, u mnie jednak biegunka mogła coś zwiastować, a też ją miałaś parę dni temua czop i bóle @ też były u mnie początkiem
Kate mimo wszystko dalej wierzę w Nat, że zechce wyjść sama :*
Lunaris wyglądasz przepięknie i tak jak dziewczyny pisały masz cudowna urodę
Lamka jak jesteś podpięta pod ktg to i tak Ci dół zakrywają podczas porodu, a jak sobie chodzisz, skaczesz na piłce to nikt nie będzie czuł się zgorszonyi tak będą między nogi zaglądac, po porodzie położna sama mówiła, że najlepszy t-shirt za duży, bo łatwy dostęp
Karma nic co napiszemy nie spowoduje, że będziesz martwić się mniej. Doskonale Cię rozumiem... I wspieram całym sercem. Przy ktg pytałam o pępowinę, lekarz mówił że 40% dzieci jest nią owiniętych, nie wiem ile w tym prawdy, ale musisz wierzyć w swoją córeczkęto tak jak wyszło z nasza wada, lepiej o tym wiedzieć, kontrolować i w miarę możliwości podchodzić zadaniowo, od badania do badania sprawdzać. Musi być dobrze!
Przepraszam, miałam jeszcze tyle napisać ale mam pustkę w glowie
My rano się dowiemy, czy wychodzimy jutro. W sumie wszystko zależy od wieczornego badania bilirubiny ZuziAnna Stesia, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucola mówisz i masz.
Tadaaaam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b3c961f1dbc2.jpgStaraczkaNika, Luna1993, Bajkaaa, Bocianiątko, Kotowa, summer86, Morusek, Aga9090, Yoselyn82, blue00, Karma88, KateKum, Patrycja20, Izape_91, olik321, Rucola, malka, Nadzieja22, Siwulec, Lena21, Madzik34, Lunaris, Anna Stesia, KateHawke, pilik, Lusesita, Emiilka, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Achia wrote:Mam pytanko- czy w ciąży można pić melisę? Albo inaczej- czy w 3 trymestrze można?
Smacznego
-
nick nieaktualny
-
Lamka, mi się podoba
I sukienusia i nogi!
EDIT: masz mniejszy brzuch niż ja teraz - mam wrażenie że mój strasznie podgonił przez ostatni tydzień!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 18:19
lamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Nika- pokazuj brzuch
wiesz jak lubimy takie zdjęcia:)
Od 15ej w sumie
Anna Stesia, Lusesita, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNika nie przejmuj się piżamą, ja robię foty z karmą dla psa
A tutaj jeszcze dowód rzeczowy, że serio u mnie to zależy od perspektywy.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c0fe5237a11.jpg
Luna, Fozzie no co Wy, całkiem przeciętna sylwetka, serio. A dupa to już w ogóle naleśnikWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 18:30
StaraczkaNika, Achia, Jeżowa, Aga9090, Yoselyn82, blue00, KateKum, -Mamunia-, Bajkaaa, Patrycja20, Izape_91, emi2016, Rucola, malka, Nadzieja22, Lena21, olik321, Madzik34, Lunaris, Kaczorka, Anna Stesia, KateHawke, pilik, Lusesita, Emiilka, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
lamka wrote:Lunka mam nadzieję, że wyniki Zuzi będą ok i jutro wyjdziecie!!
Nika popieram wniosek Achii. A co do brzucha to wszystko zależy od tego, jak się ubiorę.
A moja dziewczynka serio dała czadu z przyrostem, bo na USG mam GA 32w2d (czyli nowy termin na 4.12 - Barbórka)summer86, Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Nie no dupy jako części ciała nie widzę na zdjęciu, Ciebie całą tak pieszczotliwie określiłam
..aaaale ja bym koszule przedłużyla jednak - chyba, że chcesz z eMkiem próbować łagodzenia bolu porodowego przez orgazm-(albo z lekarzem/pielęgniarzem - ich też nie wykluczaj
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 18:34
-
Cześć dziewczyny, ale ciężko Was dziś nadrobić. Tyle wyprodukowanych stron, ale co się dziwić jak tyle pięknych fotek.
Dziś poznałyśmy się z Anią i Oskarem. Mały ma długaśne rzęsy! I chyba wspolne spacerowanie mu służy bo spał całkiem spokojnie choć Mamuśka się tego obawiała.
Kaczorka, sesja cudowna)Aluśka wygląda super ale Mamuśka też przyciąga wzrok.
Lunaris, młodo wyglądasz ale przecież Ty młoda babka jesteś) Ale oczywiście dobre geny to dobra sprawa!
Lunka, cudowna Twoja córcia!
Rucola, też obcinam paznokcie podczas karmieniaAnia1003, Rucola, malka, Kaczorka, Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Łapcie fotkę Mikiego, a ja będę Was nadrabiać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 23:50
StaraczkaNika, summer86, Achia, lamka, Yoselyn82, Luna1993, KateKum, Jeżowa, -Mamunia-, blue00, Fozzie Bear, moniśka..., Patrycja20, Aga9090, JustynaG, Bajkaaa, Phnappy, Rucola, malka, Morusek, Siwulec, Izape_91, Lena21, olik321, Lunaris, Kaczorka, Anna Stesia, KateHawke, pilik, Lusesita, Emiilka lubią tę wiadomość