Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajka dobrze, że w domciu jesteś. Będziesz spokojniejsza to i ciśnienie spadnie.
Malka byłam chyba 3 lata temu w Kaprum na nartach. Zazdroszczę widoków
Rucola super decyzja, można wiedzieć na jaki metraż się zdecydowaliście?
My też kupiliśmy nowe, gdy wyszło bobo. Za niedługo zaczynamy remont.
Decyzja zapadła podobnie jak u Was, na dom nie mieliśmy siły, czasu i do końca funduszy. Mieszkanie w razie w łatwiej sprzedać.Bajkaaa, malka lubią tę wiadomość
-
Bajkaaa super, że ciśnienie spadło
Malka, piękne widoki
Rucola, to ważna decyzja. Kciuki, żeby wszystko po Waszej myśli poszło
Kto wizytuje w najbliższym czasie?
Inna, jak tam u Ciebie sytuacja?
Miłego dnia wszystkim!Bajkaaa, malka, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Wiem że macie mnie dość hehe ja mam prenatalne 7.02 czyli środę jeszcze się nie stresuje ale pewnie koło poniedziałku będzie już duży stres, boję się że cis wyjdzie nie tak, mimo iż nie mam na to wpływu, dibrze że środa już niedługo
A jutro ktoś ma wizytę z tego co pamiętam -
Bajka zbijaj to ciśnienie dobrą komedię sobie włącz i wrzuć na totalny luuuz
Malka coś wspaniałego
Rucola kiedy zapraszasz na parapetówkę ?
ja wizytę serduszkową mam w poniedziałek (5.02) no i lekki stresik powolutku się zbliżamalka lubi tę wiadomość
-
Siwulec zobaczysz jak pięknie bije serduszko
Ja ciśnienie zabije tabletkami i poprostu siedzeniem w domu, zaraz obiad robie:) cieszę się jak głupia bo mogę być w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2018, 10:29
Amy333, Siwulec, Jadranka, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Rucola, super ze bedziecie miec wieksze mieszkanko:) U nas jeden pokoj robi za taki składzik, wiec teraz juz sie nie moge doczekac, zeby zacząć go dzidzisiowo urządzać
Bajeczko- bardzo dobrze ze jestesc na L4, lez nie, nie zamartwiaj sie, to i ciśnienie spadnie:)
A ja sie tak załatwiłam-kaszle,kicham- że lekarz dał mi tez L4 i to od razu do końca przyszlego tygodnia. Troche sie wahałam, bo takie długie, ale wzielam i nie załuje:) -
Amy333 wrote:Rucola, super ze bedziecie miec wieksze mieszkanko:) U nas jeden pokoj robi za taki składzik, wiec teraz juz sie nie moge doczekac, zeby zacząć go dzidzisiowo urządzać
Bajeczko- bardzo dobrze ze jestesc na L4, lez nie, nie zamartwiaj sie, to i ciśnienie spadnie:)
A ja sie tak załatwiłam-kaszle,kicham- że lekarz dał mi tez L4 i to od razu do końca przyszlego tygodnia. Troche sie wahałam, bo takie długie, ale wzielam i nie załuje:)
dbaj o siebie i szybko wracaj do zdrowia :* :* :*Amy333 lubi tę wiadomość
-
Amy, szybkiego powrotu do zdrowia!
Odpoczywajcie dziewczyny i dbajcie o siebie
Moje L4 póki co wygląda bardziej jak praca w trybie home office, ale przynajmniej pospać mogę dłużej i nikt mnie nie wkurzaFlowwer, Amy333, olik321, malka, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Właśnie cieszę się że jestem na zwolnieniu bo nie wybaczylabym sobie gdyby coś się stało tylko dlatego że nie chciałam iść jeszcze na l4, ale faktycznie czuję skoki ciśnienia wystarczy że coś zrobię... Ehh muszę poprostu przez kilka dni faktycznie nic nie robić i się powinno uspokoić
Amy333 lubi tę wiadomość
-
Ja tez jutro wizyta o 15. A zlapal mnie wirus od synka, kaszle ze wszystko mnie boli i nos zatkany. Chociaz i tak mam slabsza wersje bo syn do tego mial goraczke po 40 stopni przez 2 dni. Mialam jutro nie robic usg, ale jednak sie zdecyduje bo od tego kaszlu czuje ucisk silny na szyjce, takze niech posprawdza czy ok jest. A za 2 tygodnie chyba bede odstawiala luteine, przynajmniej ostatnio tak mowil.
-
Witam Was po krótkiej nieobecności musiałam sobie zafundować odwyk od forum i trochę więcej zająć się Aluśką.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/53923e7ce21c.jpg
U nas wszystko dobrze.
A w ramach przygotowań do wiosny przeszłam na tryb zdrowego odżywiania i staram się gubić kilogramy ciążowe
Widzę, że kilku dziewczynom udało się przejść na ciążową stronę mocy gratuluję!
Niech Wasze bobaski ładnie rosną w brzuszkachJadranka, Agniechaaaa, malka, Ruth, Siwulec, Lusesita, Bajkaaa, olik321, staraczka1111, KateHawke, Amy333, Sarna84, JustynaG, pawojoszka, Lunaris, pilik, Izolda90, Yoselyn82, Bocianiątko, Flowwer, Barbarka1984, carolla90 lubią tę wiadomość