Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Inna kciuki za wizytę!
Emi, Kaczorka! Alusia i Łucja są przesłodkie nie dziwie się, że nie macie czasu na forum. Teraz cała uwaga dla maluchów! Trzymajcie się!
JuicyB Ty mówisz o zadyszce, że cię dopadła. Ja jestem dopiero w 20tc a już mam zadyszkę jak wejdę po schodach. Masakra jakaś.innamorata88, emi2016, JuicyB lubią tę wiadomość
-
Emi, Łucja jest przesłodka cieszę się, że u Was wszystko ok.
Inna kciuki za wizytę! czekamy na wieściinnamorata88, emi2016 lubią tę wiadomość
-
olik321 wrote:Inna kciukam !! Toż to chyba ostatnia wizyta?
Kaczorka i Emi dziewczynki są przesłodkie
Dużo zdrówka dla nich i mamuśolik321, Jadranka, Sarna84, Lunaris lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Strasznie mi sie podoba imię Michaś i jak będzie potwierdzony fifolek to nie wiem czy się nie zdecydujemy. Choc brat eMka ma tak na imię i często się widujemy.. hmm sama nie wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2018, 17:38
Sarna84 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, jak to było z Waszymi emkami?
Chodzili z Wami na wizyty do gina?
Kiedy zabrałyście ich po raz pierwszy?
Mój zdjęcia ogląda z dużym zainteresowaniem, ale zastanawiam się kiedy warto już podglądać razem (czy od połówkowych)?
Rucola , super, że szukacie nowego, większego mieszkania.
My mamy za sobą poszukiwania i niedawno wprowadziliśmy się do mieszkania. Teraz jesteśmy na etapie dopieszczania bo meble wszystkie są. A latem będziemy urządzać pokój dziecięcy.
Bajka , Zdrowie matki i dziecka jest najważniejsze. Dlatego lepiej pracę sobie odpuścić, szczególnie jeśli wcześniej nie byli wobec Ciebie w porządku.
Po prostu, dbaj o siebie. Odpoczywaj, Twój maluszek tego potrzebuje.
Kaczorka Cudowna córeczka
Emi w pierwszym momencie zastanawiałam się gdzie pracujesz, że masz taką nieprzewidywalną szefową
Ale jak zobaczyłam tę kruszynkę, to wszystko było jasneBajkaaa, emi2016, Rucola lubią tę wiadomość
-
olik321 wrote:Strasznie mi sie podoba imię Michaś i jak będzie potwierdzony fifolek to nie wiem czy się nie zdecydujemy. Choc brat eMka ma tak na imię i często się widujemy.. hmm sama nie wiem
U mnie bardzo podobnie jest z tym imieniem.
Choć bardzo mi się podoba.
Jeśli byłby chłopiec to mógłby być Michałem, Pawłem albo Krzysiem. Ale każde z tych imion jest w najbliższej rodzinie -
Dziewczyny dziś tu już nie mam żadnych wyrzutow sumienia bo byłam u mamy popołudniu i ciśnienie znowu miałam wysokie, także nie żałuję że jestem na l4, ogólnie cała rodzina zadowolona ze w końcu jestem na zwolnieniu
Jadranka, KateHawke, Ruth, olik321, JustynaG, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Lusesita wrote:Eli rozkoszne maleństwo
Staraczka bo juz ledwo się kulam. Z moim wzrostem i dużym brzuchem to wyzwanie. Od 37tc ciaza jest donoszona więc ok. Pierwsza córkę też szybciej urodziłam.
ile masz wzrostu ? mi tez juz jest ciężko . brzusio ogromny mam
inna powodzenia 2 tygodnie i malenki bedzie juz przy TobieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2018, 17:53
-
Justyna, ja mojego od początku angażuje. Pierwszy raz był na moim drugim usg w 7 tygodniu jak jeszcze dopochwowe było. Nie wzięłam go na pierwsze prenatalne bo ustaliłam do południa - i strasznie żałuję bo to było dla mnie niesamowite
-
Bajka świetna decyzja, gdybyś nam wcześniej powiedziała, że pracodawca Cię kiedyś tak urządził to byśmy nalegały i cisnely na Twoje L4 jeszcze bardziej i jeszcze wcześniej
Amy zdrówka!!!!!
Malka boskie widoki!
Rucola super, że podjeliscie mieszkaniową decyzję, nowe mieszkanie + dziecko = pełnia szczęścia
Inna kciuki za dzisiejsza wizytę! !!!
Kaczorka i Emi, no nareszcie! Brakowało nam Was, Alicja i Łucja są do schrupania
emi2016, Bajkaaa, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Mój mąż był ze mną w gabinecie na wszystkich trzech badaniach prenatalnych. Najbardziej podobało mu się pierwsze, bo było widać dzieciątko w całości
Do ginekologa na wizyty czasami ze mną jeździł, ale nie wchodził do środka.
Ja na L4 poszłam 2.5 tygodnia po pozytywnym teście. Nie miałam żadnych wyrzutów sumienia ciąża to jedyny taki czas, że można sobie na to pozwolić.
A czas przy maluchu leci szybko! Ale dzieciątko mam grzeczne w zasadzie nie płacze. Czasami marudzi, gdy jej się nudzi i domaga się uwagi. Śpi w nocy ładnie - zazwyczaj od 20 do 5-6. Ze dwa razy na cyca się budzi, ale chwila moment i zasypia. Z karmieniem też nie miałam żadnych problemów. Od początku pięknie łapała cyca i ukochała go nad życie nie miała kolek, ciemieniuchy.
A przy tym jednocześnie jest bystra i zwinna i codziennie z rana wita rodziców uśmiechem
Takie wymarzone dziecko
No to się pochwaliłam :pJuicyB, Sarna84, olik321, Jadranka, Flowwer, summer86, JustynaG, Rucola, emi2016, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Inna czekam na wiadomości
Kaczorka to tylko się cieszyć że córeczka taka dobra
No ja wam powiem że dziś szefowa pod pretekstem pytania o zdrowie smsa wysłała a tak naprawdę chciała żebym jej powiedziała coś w związku z pracą, szybko uciekam rozmowę
Wiecie dziś założyłam pierwszy raz spodnie ciążowe bo ja mam swój duży brzuch bo mam spora nadwagę a spodnie dostałam od siostry i powiem wam że mega wygodnie jak noc nigdzie nie uciska -
malka wrote:Inna kciuki za wizytę!
Emi, Kaczorka! Alusia i Łucja są przesłodkie nie dziwie się, że nie macie czasu na forum. Teraz cała uwaga dla maluchów! Trzymajcie się!
JuicyB Ty mówisz o zadyszce, że cię dopadła. Ja jestem dopiero w 20tc a już mam zadyszkę jak wejdę po schodach. Masakra jakaś.
Schody to już niezły wysiłek. Ja tu sapię jak parowóz jak wracam z kuchni na kanapę -
Bajkaaa wrote:Inna czekam na wiadomości
Kaczorka to tylko się cieszyć że córeczka taka dobra
No ja wam powiem że dziś szefowa pod pretekstem pytania o zdrowie smsa wysłała a tak naprawdę chciała żebym jej powiedziała coś w związku z pracą, szybko uciekam rozmowę
Wiecie dziś założyłam pierwszy raz spodnie ciążowe bo ja mam swój duży brzuch bo mam spora nadwagę a spodnie dostałam od siostry i powiem wam że mega wygodnie jak noc nigdzie nie uciska -
olik321 wrote:Bajka ja też gdzieś od 10-11 tyg noszę spodnie ciążowe, bardzo wygodne i od kąd je mam nie myślę o zakładaniu zwykłych
Ehh powiedzcie mi czy wy też się stresowalyscie przed prenatalnymi? U mnie jeszcze tyle czasu a ja już myślę o tym -
Też noszę sukienki. Niewygodnie mi w spodniach.
Tylko rajstopy czasami uciskają... -
Justyna - kup rajstopy dla kobiet w ciąży są wygodniejsze.
Mi się udało całą ciążę w zwykłych leginsach przechodzić. Tylko musiały być o rozmiar większe niż wcześniej.
Bajka - ja 2 dni przed prenatalnymi byłam u swojego gina, żeby sprawdzić czy serduszko nadal bije, więc na prenatalne szłam w miarę spokojna. Inaczej chyba stres by był duży. -
Justyna ja byłam z emkiem na wszystkich wizytach. Zawsze jest ze mną w gabinecie. Jak jest badanie to czeka za parawanem a na USG go lekarz zaprasza. Nawet jak było dopochwowe na początku. Nic mi to nie przeszkadzało. Myślę że będzie ze mną chodził do końca. Ustalam wizyty tak, żeby mu też pasowało. Cieszy się, że może w tym uczestniczyć o chętnie patrzy na małą na USG przy okazji słucha wszystkich zaleceń więc jakbym o czymś zapomniała to mi przypomni
Rucola lubi tę wiadomość