Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bajkaaa wrote:Super termin
U mnie brat i siostra z kwietnia są, ale ogólnie cała wiosna lato przed wami i spacery pięknie
Lucesita to być może będziemy razem rodzićWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2018, 14:08
-
Kaczorka, jesteś! Alicja jest cudowna
Trzymam kciuki za Twoje postanowienia
Kaczorka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
nie mam ostatnio czasu na forum, kolejny raz staram się Was nadrobić, ale nie wiem czy Szefowa pozwoli, więc najpierw się witam
Widzę, że i Kaczorka zawitała po przerwie - Alicja jest cudna
Ja też staram się gubić ciążowe kilogramy, ale neistety na razie bez skutku.
Szefowa z anielskiego, spokojnego dziecka zaczyna się przeobrażać w małą terrorystkę (nic tylko ręce i ręce), ale jak ma dobry dzień to da się odłożyć do łóżeczka
Powoli wyrastamy z rozmiaru 50, myślę że w przyszłym tygodniu już ostatecznie przejdziemy na 56
Zostawiam Wam fotę i próbuję nadrabiać póki Łucja śpi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/471415c3e20f.jpgstaraczka1111, Agniechaaaa, Lusesita, Amy333, olik321, Kaczorka, malka, JustynaG, Bajkaaa, KateHawke, pawojoszka, Lunaris, pilik, Izolda90, Yoselyn82, Bocianiątko, Rucola, Flowwer, Barbarka1984, Siwulec lubią tę wiadomość
-
Kaczorka piękną masz tą córeczkę
Lusesita dlaczego chcesz wcześniej rodzic? znając moje szczęście będę rodzic 1 kwiecień albo 13 w piątekKaczorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemi2016 wrote:Hej dziewczyny,
nie mam ostatnio czasu na forum, kolejny raz staram się Was nadrobić, ale nie wiem czy Szefowa pozwoli, więc najpierw się witam
Widzę, że i Kaczorka zawitała po przerwie - Alicja jest cudna
Ja też staram się gubić ciążowe kilogramy, ale neistety na razie bez skutku.
Szefowa z anielskiego, spokojnego dziecka zaczyna się przeobrażać w małą terrorystkę (nic tylko ręce i ręce), ale jak ma dobry dzień to da się odłożyć do łóżeczka
Powoli wyrastamy z rozmiaru 50, myślę że w przyszłym tygodniu już ostatecznie przejdziemy na 56
Zostawiam Wam fotę i próbuję nadrabiać póki Łucja śpi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/471415c3e20f.jpg
Ślicznotka
Staraczka pamiętaj 13piatwk to najszcsesliwsza data ba świecie dzieki niej moje maluszki rosną 13w piatek o 13:13 to musiał być znak!staraczka1111, emi2016, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Eli rozkoszne maleństwo
Staraczka bo juz ledwo się kulam. Z moim wzrostem i dużym brzuchem to wyzwanie. Od 37tc ciaza jest donoszona więc ok. Pierwsza córkę też szybciej urodziłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2018, 14:38
staraczka1111, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Lusesita wrote:Eli rozkoszne maleństwo
Staraczka bo juz ledwo się kulam. Z moim wzrostem i dużym brzuchem to wyzwanie. Od 37tc ciaza jest donoszona więc ok. Pierwsza córkę też szybciej urodziłam.
Jak ja to rozumiem. Ja nie jestem najmniejsza, ale gdzieś od tygodnia dwóch ledwo zipię. Brzuch wielki, ciągle boli no i zadyszka po każdym nawet najmniejszym wysiłku. Nie wiem czy to chwilowy kryzys czy już tak będzie do końca.
Termin mam na 31.03., z USG wychodzi 20.03. , więc mi się marzy 21.03. - tak na pierwszy dzień wiosny.
Chłopak ma już 2kg, a tu jeszcze ponad 8 tygodni przed nami.
We wtorek podpisuję umowę z położną, zobaczę też szpital.
Widziałam, że sporo z Was miało udane wizyty w ciągu tego tygodnia. Cieszę się, że wszystko idzie do przodu. Oby tak było do końca
Bajka - Twoje wyrzuty sumienia wobec pracodawcy za chwilę będą jak jakieś mało ważne, delikatne wspomnienie Odpoczywaj.Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Juicy - raczej już tak zostanie. W okolicach 30tc nagle ciąża zaczyna ciążyć. Jakby ktoś jakiś guzik wcisnął.
emi - no niestety te pierwsze miesiące takie są, że tylko cycuś i rączki. Po 3 miesiącu bobas już powoli zaczyna odpuszczać nagle odkrywa swoje rączki i one są na tyle ciekawe, że przez jakiś czas się nimi zajmie.emi2016 lubi tę wiadomość
-
Kaczorka, malutka do schrupania
My dzisiaj lecimy na podgląd Miśka o 18.20 trzymajcie kciuki!!summer86, Kaczorka, Jadranka, olik321, JustynaG, Bajkaaa, staraczka1111, Sarna84, emi2016, KateHawke, pilik, Agniechaaaa, Izolda90, Bocianiątko, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Kaczorka, malutka do schrupania
My dzisiaj lecimy na podgląd Miśka o 18.20 trzymajcie kciuki!!innamorata88 lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Alicja jest przesłodka
Łucja wygląda jak aniołek jak śpi więc korzystaj i też spij kiedy onaKaczorka, emi2016 lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
gg88 wrote:Trzymam kciuki a ty dalej u dr Cygal???
summer86, Sarna84 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości