Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny siedzę i placze:( ten doktor tak się przejął moja sytuacja ze powiedział że narazie jest dobrze ale ciśnienie mam za duże i jak do jutra nie przejdzie to mam jechać do Krakowa do szpitala mam skierowanie... Dopiero teraz się boję... Mam nadzieję że mi zacznie spadać to ciśnienie
-
Bajkaaa stres i płacz przy wysokim ciśnieniu nie pomogą tylko mogą jeszcze zaszkodzić. Wiec najważniejsze teraz żebyś się uspokoiła i odpoczęła, najlepiej idź się połóż.
Masz przepisane leki, bierz je i kontroluj. Jak się do jutra nie uspokoi wówczas skonsultuj się ze swoją ginekolog i niech ona potwierdzi czy masz do szpitala jechać. -
Bajkaaa wrote:Dziewczyny siedzę i placze:( ten doktor tak się przejął moja sytuacja ze powiedział że narazie jest dobrze ale ciśnienie mam za duże i jak do jutra nie przejdzie to mam jechać do Krakowa do szpitala mam skierowanie... Dopiero teraz się boję... Mam nadzieję że mi zacznie spadać to ciśnienieTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Bajka, i dobrze że poszłaś na zwolnienie!!! I się nie stresuj więcej, już Cię nic nie interesuje od nich. Masz teraz wyluzować i rano przekazać nam że ciśnienie Ci ładnie spadło
Aiwlys, może partia Ci się taka trafiła z tępymi igłamiBajkaaa lubi tę wiadomość
-
Bajeczko kochana, Twój pracodawca postąpił wobec Ciebie kiedyś nie fair. Teraz liczysz się tylko Ty i dobro Twojego maleństwa. Rosnijcie zdrowiutko, a jak się przestaniesz przejmowac sprawą związaną z pracą to i ciśnienie może trochę spadnie. Mam nadzieję, że w końcu zacznie się dla Ciebie czas, kiedy będziesz mogła nacieszyć się ciążą.
pilik, Bajkaaa, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny! Pozdrawiam Was z gór.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f767220bb1b1.jpg
Bajka! Odpocznij to może ciśnienie się wyrówna! Olej już tą pracę! Spróbuj się tak nie przejmować!Izolda90, pilik, olik321, mi88, Anna Stesia, Yoselyn82, Flowwer, Ruth, Bajkaaa, Rucola, Lusesita, aiwlys, Agniechaaaa, Sarna84, Jadranka, staraczka1111, Siwulec, KateHawke lubią tę wiadomość
-
malka wrote:Dziewczyny! Pozdrawiam Was z gór.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f767220bb1b1.jpg
Bajka! Odpocznij to może ciśnienie się wyrówna! Olej już tą pracę! Spróbuj się tak nie przejmować!
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Bajkaaa wrote:Dziękuję kochane jesteście i przepraszam że tak o sobie tylko pisze ale za dużo się działo, za dużo strachu ale miejmy nadzieję że jutro pierwszy dzień mojego spokoju i radości
Amy333 lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
To jeszcze Wam napiszę Dziewczyny, że dziś z emkiem podjęliśmy decyzję o zakupie nowego, większego mieszkania. Na dom nie mamy ani siły ani pieniędzy, i generalnie aktualnie szkoda nam czasu na cokolwiek innego niż myślenie o Dziecku
pilik, Flowwer, Anna Stesia, Bocianiątko, Jadranka, olik321, Siwulec, Amy333, Sarna84 lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Bajka słuszna decyzja. Teraz Ty i maleństwo jesteście najważniejsi
Ja mudislzm trochę noc odespać. Ale najpierw u szwagierki w szpitalu byłam
Przy okazji pojechałam pościel do łóżeczka kupić.
Pilik brałam tylko polskie sprawdzone i nie sugerowałam się cena. No i mogłam dotknąćpilik, Bajkaaa lubią tę wiadomość