Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Chciałam jeszcze pochwalić mojego męża za piękne prezenty, jakie dostałyśmy z Agatką od niego
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b169f63eb1ce.jpg
Tak w zasadzie, to jak mi dawał ten prezent i podziękował za piękną córeczkę, to przebiło to i zaręczyny, i ślub, i jakiekolwiek inne prezenty z jakiejkolwiek innej okazji...malka, StaraczkaNika, Achia, Yoselyn82, lamka, ibishka, Morusek, Bocianiątko, Patrycja20, blue00, Luna1993, Amal, Lusesita, Karma88, veritaserum, Bobisia, JustynaG, Aga9090, Nadzieja22, Kaczorka, KateHawke, Bajkaaa, Rucola, summer86, pilik, Phnappy, olik321, Flowwer, Lunaris, Lena21, emi2016 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękujemy dziewczyny
na pewno po urodzeniu Dominika wywołamy sobie zdjęcia brzuszkowe i jego zdjęcia i zrobimy pamiątkowy album.
Byłyśmy u weta, psinka dostała zastrzyk i na razie jest ok. I dostałam info, że mąż właśnie kupił samochód.
Luna, ale się wzruszyłam Twoim wpisem. Też mi się wszystko przypomniało.
Jeżowa Twoim też się wzruszyłam, to musiał być przepiękny moment, kiedy mąż podziękował za córeczkę.A biżuteria śliczna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2018, 10:46
pilik lubi tę wiadomość
-
Lamka, co kupiliście? Chwal się
(tak, włączyła mi się blachara;))
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyJeżowa mój też podobnie skomentował moje piersi hahaha bo też mam małe
teraz przynajmniej coś w tym staniki jest. Biżuteria piękna to musiał być wzruszający moment.
Ja dziś wykorzystując dobry humor Ani zawiązalam ja pierwszy raz w chustę. Bałam się i widzę że jest sporo niedociągnięć ale....Ania zasnęła. W 5 minut. A to jej się nie zdarza o tej godziniejestem mega zadowolona. Śpi już 40 minut. Muszę ćwiczyć główny problem jak widzę w lustrze to chyba za mało dociagnela na karku , i pupa jej trochę zbyt mało zwisa. W sensie jest zbyt wyprostowany kręgosłup. Wiązałam w kiszonkę
Jeżowa, Achia, lamka, Nadzieja22, pilik, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Lamka wrzuć jeszcze na chwilę, proszęMam nadzieję, że z Runą będzie lepiej.
Luna, Zuzia jest przepiękna
Haha Jeżowa mój mąż by pewnie to samo powiedziałJak urosną i powie, to na bank Was poinformuję, bo jestem na 99% pewna, że tak powie
A prezent piękna! Kochany ten mąż!
Idę trochę ogarnąć chatę, coś zjeść i ogarnąć siebie, bo za 3 godziny mamy chrzest nr 1.
Miłego dnia!lamka, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja się boję, co mój powie na moje cycochy
Veritaserum bardzo się cieszę, że malutka polubiła chustęmoże da Ci to troszkę swobody.
Nadzieja specjalnie dla CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2018, 14:19
Kaczorka, Nadzieja22, pilik, veritaserum lubią tę wiadomość
-
Dziękuję! Ale Wy piękni
Jak będziecie jakieś foty dzisiaj wrzucać, to nie usuwajcie do północyNa jutro też mam taki apel
Edit. Fozzie ojojojojoj :* Współczuję, ja kiedyś praktycznie zerwałam paznokcia (był zażelowany), nie chcę sobie przypomnieć tego nawetWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2018, 12:30
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Baaardzo przepraszam że nie piszę w ogóle ale próbuję ogarnąć życie że tak powiem. Staram się was nadrabiać ale jak już nadrobię to Nat się budzi albo trzeba coś zrobić.
Ogólnie wyszliśmy wtedy do domciu, no i zaczął się Baby blues. Do dzisiaj jest mi niedobrze jak tylko słyszę jęknięcie Nat. Za radą położnej nałożyłam te kapturki. Nat tak bardzo się przeraziła i wydarła że mi poleciało samo mleko a ona zaczęła ssać ze stresupołożna przyszła (super babka) dała kilka rad, potwierdziła że pięknie się przystawia. No ale nadal mam problem z jej zasypianiem na piersi. Po 1 minucie już usypia. Cały czas ją szturchanie, ściskam, głaszczę, rozbieramy żeby chłodno było, odstawiam i daję drugi. To nic nie daje... Ale dzisiaj pierwszy dzień karmię tylko swoim - dopiero na noc dam po swoim jeszcze butlę.
Próbuję coś ogarniać w ciągu dnia ale na razie nie wychodzi. W nocy około 23 jeszcze eMek potrafi ją uśpić w łóżeczku, ale następne karmienie to już kicha...2 godziny ją usypiam i nic. Dopiero dostaje jeszcze trochę butli albo cyca i śpi z nami bo ja już słaniam się na nogach. W końcu to dopiero tydzień po CC... A w dzień śpi na łóżku bo do łóżeczka raczej też się nie chce odłożyć. No i o wszystko ryk: o wycieranie pupy, o psikam do noska, o wycieranie ciałka, o kąpieli nie wspomnę...
No i tak to u mnie jest. Teraz pierwszy raz mogłam coś napisać bo właśnie zasnęła i mam chwilkę. Nawet nie wiem czy będę mogła odpisać. Dlatego też Juicy ja ci mega dziękuję za propozycję pomocy! Tylko nawet nie miałabym jak odpisywaćale dziękuję :* i wam też dziękuję za wsparcie.
-
Kate, będzie lepiej! Dziecko się ogarnie, Ty się ogarniesz po cc i juz
Trzymamy kciuki, żeby szybko szło ku lepszemu!KateHawke lubi tę wiadomość
-
KateHawke życzę Ci by polog szybko minol potem naprawdę jest lżej łatwiej żadnych rad ci nie dam bo ja popełniam błąd za błędem ale trudno nikt mi nie dał instrukcji bycia mamą.
Sukces dzisiejszego dnia jest taki że uspilam Zosie na pół godziny i mogłam posprzątać łazienkę jeszcze nigdy sprzątanie nie było takie fajnewięc dzisiejszy dzień daje nadzieję że może kiedyś będę mogła robić cokolwiek w domu
Wiecie weszłam na alieexpres... Piękne ubranka dziecięce tam są ale ja to nie wiem jak się tam zamawia...Rucola, KateHawke lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Kate, będzie lepiej! Dziecko się ogarnie, Ty się ogarniesz po cc i juz
Trzymamy kciuki, żeby szybko szło ku lepszemu!taka wiadomość od siebie samej jest super!
pilik, StaraczkaNika, JustynaG, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Kate z każdym dniem będzie lepiej
, ja po dwóch tygodniach zaczęłam się uczyć Ninki a po miesiącu już zwykle wiedziałam czemu płacze i czego potrzebuje. Trzymam kciuki żebyś się lepiej poczuła w każdym względzie.
Jezowa mnie sutki tak bolały pierwsze dwa tygodnie. Łzy leciały dosłownie. Ale to mija naprawdę! Oby u Ciebie jak najszybciejpiękne prezenty!!
Rucola odpisałam, przepraszam ale Ninka ma kiepski czas, ciagle płacze a do tego katar się przyplątał
Lamka jakie piękne zdjęcia! Cieszę się że jeszcze raz wrzuciłascudowne są
Polecam wszystkim fotoobrazy z groupona z colorland, wychodzi 20zl/szt z wysyłką przy zakupie trzech 30x40 (groupon niby 15zl jakiś ale wysyłka 40 około) za to efekt cudowny, dość duże i zdjęcia się genialnie prezentują
Macie jakieś rady jak przekonać dziecko do inhalacji? Chciałam Nince zrobić ale tak strasznie się boi tego dźwięku i maseczki że po 10 minutach panicznego krzyku poddałam się...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2018, 14:26
Rucola, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Nika zapisz sobie to co napisałaś i przeczytaj po porodzie
taka wiadomość od siebie samej jest super!
Wychodzi mi na to, że chociaż obowiązków przy dziecku wręcz przybywa to każda z czasem radzi sobie coraz lepiejpilik, Rucola, JustynaG, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Nika tylko sęk w tym że jak urodzisz to ten najgorszy blues jak dopadnie to nie pamiętasz o tym a taka wiadomość od siebie samej dużo da
Pilik a jakby jej jakąś zabawkę dać z melodyjka która lubi? A swoją drogą wydawało mi się że takie maluchy maja inhalator w smoczku nie wiem czemu...
A który inhalator polecacie?StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Drogie Bravo Mama!
Jestem w 8 miesiącu ciaży, do tej pory nje miałam poważnych mdłości. Tymczasem dzisiaj już drugi raz biegłam na rozmowę z porcelanowym uchem. W sumie nie mam mdłości - nagle czuję że zaraz pójdzie salwa i ledwie dobiegam do łazienki.
Czy to się zdarza w 3 trymestrze? A może gdzieś podłapałam wirusa? Co robić?
Wierna czytelniczka