Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Achia polecam szmatki wyłapujące kolor do prania
Kaczorka kiedyś krążyło w sieci takie zdania co pisałyby nasze dzieci gdyby miały by fb i jedno było bardzo trafione „kotek, myszka, misiu, słoneczko - jak zorientować się, które to moje imię?” I to chyba bardzo trafionesama staram się po imieniu a łapie się na kotkach i myszkach
Moje dziecko od dwóch tygodni ładowało się turbo drzemkami po 15-20 minut, a jak zasnęła na mnie o 9.05 tak dalej śpi...! Nadrobiłam cały internet (nie mam nic innego w zasięgu ręki, myślałam że się zaraz obudzi...) i zastanawiam się czy odsypia weekend czy o co chodzi -
Pilik ja jestem w domu zaledwie trzy dni z Małą, a już stwierdzam, że powinnam nosić ze sobą taki organizer zawierający ładowarkę/power bank i pilot do telewizora
nigdy nie wiadomo czy Księżniczka zechce pospać 5 minut czy 2 godziny
pilik, agulineczka, JustynaG, Bajkaaa, Rucola, olik321, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Achia - nie wiem jak przy Twoim materacu, ale u mnie było napisane, żeby pokrowiec jednak uprać przed użyciem. Więc ja prałam
Jeżowa - myślę, że jeszcze trochę i przed każdym karmieniem zaczniesz najpierw zbierać wokół siebie te sprzęty
Ja do dzisiaj, jak mała idzie na cyca, to najpierw ogarniam, gdzie jest pilot od TV, telefon i czy bateria jest dostatecznie naładowana
Dziewczynki - pierwsza strona uzupełniona
Zobaczcie jaki z Dominika dżentelmen! Przepuścił przodem wszystkie kobietki
Teraz czekamy na nasze listopadowe dziewczyny!blue00, Phnappy, Jeżowa, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna, mam dwa takie. Pierwszy na 50 cm z HM, a drugi do 5,5 kg z George.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ee9127189d09.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/86fca4afcad9.jpgpilik lubi tę wiadomość
-
Achia wrote:Mam głupie pytanie... Właśnie kurier przyniósł materac dla Oskara
ma ściągany, pralny pokrowiec. Czy prałyście pokrowiec materaca przez użyciem?
Ja uprałam tylko ten ochraniacz dodatkowy na materac (kupiłam w ikeii), no i oczywiście prześcieradłaMateracyki leżą nieodpakowane, ale chyba muszę to zrobić żeby wywietrzały... ech na razie łóżeczka są bardzo użytecznymi dodatkowymi szafami. Musimy się przestawić, że w łóżeczku będą tylko dzieciaczki
Amal dziwne, że Cię wypisują jak zapewne zaraz wrócisz...
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
blue00 wrote:Jestem piąta w kolejce
Ale czuję,że mój syn nie będzie z tych dżentelmenów
blue00, Siwulec, Morusek lubią tę wiadomość
-
O rety...................... chyba będę po Amal!!! :o :o :o
reset, Jeżowa, Kaczorka lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualnyPhnappy wrote:Ja uprałam tylko ten ochraniacz dodatkowy na materac (kupiłam w ikeii), no i oczywiście prześcieradła
Materacyki leżą nieodpakowane, ale chyba muszę to zrobić żeby wywietrzały... ech na razie łóżeczka są bardzo użytecznymi dodatkowymi szafami. Musimy się przestawić, że w łóżeczku będą tylko dzieciaczki
Amal dziwne, że Cię wypisują jak zapewne zaraz wrócisz...
Wypioreale poczekam do listopada :p wtedy też odpakuje, na razie nie chce żeby się kurzył. U nas w łóżeczku o dziwo nic nie trzymamy oprócz kokona
funkcje dodatkowej szafy tudzież stojaka na wszystko przejął przewijak i wózek :p
-
nick nieaktualnyPrzepraszam, że tak późno. Byłam u tej okulistki, ale okazało się, że mnie jakoś źle zapisali i nie mogła mi zbadać dna oka, bo tam trzeba podać krople a miałam za mało czasu zarezerwowane. Więc idę w czwartek jeszcze raz. Później pojechaliśmy z mężem wężem na kawę (ja stawiałam
) i do agencji ubezpieczeniowej ogarnąć mniej więcej sprawę ubezpieczenia samochodu. No i przy okazji jeszcze weszłam do CCC, bo zorientowałam się, że nie mam płaskich butów na jesień/zimę i małżonkowi się to bardzo nie podoba (nadopiekuńczy egzemplarz).
Amal dziwna sytuacja z tym wypisem.
Pilik super wyglądacie, Ninka powinna chyba mieć pseudo Minka
Jeżowa Agatka to chyba kopia Ciebiepiękna dziewczynka.
Lunaris z tą choinką to poważna sprawa, my w tamtym roku kupiliśmy taką niewielką sztuczną na długim pniu, bo nie wiedzieliśmy jak Runa zareaguje na gałęzie
A tak w ogóle, to pakowanie torby do szpitala mnie uświadomiło, że to już tak niedługo i coraz bardziej się boję tego porodu... A jestem u nas na liście siódma w kolejce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2018, 15:05
-
nick nieaktualnyLamka czyli w czwartek okulista coś więcej powie tak? A byłaś w Luxmedzie czy gdzieś poza?
Mąż mi już każe pakować torbę do szpitala, oczywiście mam nie zapomnieć jedzenia dla niego- wariat :p ale napisałam dzisiaj plan porodu i też się zaczęłam trochę bać ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2018, 15:26
-
Lamka wciąż nie zostało rozstrzygnięte, do kogo Agatka jest bardziej podobna
mąż wąż niech nie marudzi, w czymś przecież musisz chodzić! A jak taki oszczędny to on Tobie mógł kawę postawić
co do stresu przedporodowego - pewnie będziesz miała lepsze i gorsze dni w tym temacie, mnie jednego dnia całkowicie paraliżował, innego było podejście zadaniowe. Ale przed cesarką naprawdę umierałam ze stresu, więc doskonale Cię rozumiem!
Amalmam szczerą nadzieję, że lekarze wiedzą, co robią... Nie rozumiem jednak, tak długo Cię trzymali a teraz nagle wypad. Bliżej terminu chyba powinni Cię zatrzymywać a nie wyganiać
Phnappy ale to będzie szaleństwo, jak się pojawią Grochy na świecie!I to już naprawdę niedługo
Kaczorka dziękuję za dopisanie do listywciąż nie mogę uwierzyć, że słowo "mama" tyczy się mojej osoby!
Nie dodzwoniłam się dzisiaj do rejestracji do szpitalaz, a jutro mam się stawić na zdjęcie szwów "po ówczesnej rejestracji". Mam nadzieję, że jak zadzwonię jutro, to rejestracja na ten sam dzień będzie jeszcze możliwa. Łaski nie robią!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2018, 15:31
Kaczorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeżowa, on właśnie marudzi, że mam same obcasy i "wyglądam niestabilnie chodząc" i sam mi kazał kupić te buty
moim zdaniem jednak do Ciebie Agatka podobna.
Achia tak, w czwartek coś więcej będę wiedzieć (czy mogę rodzić sn). A byłam w luxmedzie.
Mam pytanie, bo kojarzę, że któraś z Was ma fotelik Avionaut Kite, godny polecenia? Zastanawiamy się nad nim.
-
nick nieaktualnyLamka pytałam czy Luxmed bo jak ja byłam teraz niedawno u okulisty, też w Luxmedzie, to normalnie dała mi krople i zbadała dno oka. Po prostu zrobiła wywiad, coś tam zbadała, dała krople i wyprosiła na korytarz, przyjęła następnego pacjenta, a potem mnie zaprosiła ponownie.Czyli co placówka (i miasto)to inaczej...
A buty kupiłaś w tym CCC? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny