X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia haha :) toż to sama prawda :) :*

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Staraczka to dlatego że masz leżeć! :P
    Szkoda nóżki- kładź okładek z altacetu i noga w górę!
    Ale ja na badanie szłam do Diagnostyki. Nawet poszalałam w labie - oprócz moczu i morfo więłam też glukozę i kwasy wątrobowe. Jak już się fatygować to chociaż porządnie się pobadam, a co.

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2018, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika to teraz odpoczywaj :) altacet masz?

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape_91 wrote:
    Dziki pochrzyn!
    Czytałam od końca forum i zanim przeczytałam post wyżej myślałam, że to coś zbereznego :D

Lunaris, StaraczkaNika, Izape_91, Karma88, pilik lubią tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie HAHAHAHA :D dałaś do pieca :D

Uciekam na zakupy- trzeba się brać za jakieś przygotowania, jutro mam ten babyshower uf...
    Miłego dnia!

Luna1993, pilik lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie tez mam zberezne myśli od rana.. piona!

U nas na wsi pizga jak za cara. Caly spacer marzyłam o kawie i serniczku. Właśnie się zajadam

Patrycja sto lat! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 11:39

Fozzie Bear, Patrycja20 lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cóż poradzę, że skojarzyło mi się z dzikiem w żołędziach? Wiadomo przecież, że dziki to może być no seks, a żołędzie to już same w sobie!

Ja melduję, że wyprasowalam wszystkie ubranka Klary! I odłożyłam 3 zestawy do szpitala! Psychicznie czuję się jakoś bardziej gotowa, mimo, że mam jeszcze wg doktorka 2 miesiące - ciągle mnie namawia na cc ok 20 grudnia, bo niby i tak dłużej nie wytrzymam?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 11:42

Achia, Izape_91, Phnappy, Luna1993 lubią tę wiadomość

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrawiam ze szpitalnego łóżka :-)

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny śliczne dzieciaczki :-)

gratuluję udanych wizyt :-)

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2018, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie- ja też mam uszykowane zestawy- ale są jeszcze w szufladach, trzeba je skomponować i wyciągnąć haha :p a tak poważniej- chcesz się zdecydować na tego 20.12 czy zobaczyc czy może faktycznie dasz radę wytrzymać dłużej?

Yos- a Wygodne chociaż to łóżko?

Mąż zaakceptował plan porodu- przepisuje na czysto!:)

JustynaG lubi tę wiadomość

Wysłany: 23 października 2018, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Nika to teraz odpoczywaj :) altacet masz?
    Mam altaziaja to chyba jakiś podobny preparat. Do tego walnęłam lioton 1000 i maść arnikową żeby zsinienie znikło. Pomyślałam że taka spuchnięta stopa mi nie wlezie w prysznicowe japonki... absolytnie nie mogę iść tak do szpitala :/

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2018, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika- gdyby bardziej spuchło to jednak podjedź do lekarza... RTG stopy chyba można zrobić w razie potrzeby?

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Fozzie- ja też mam uszykowane zestawy- ale są jeszcze w szufladach, trzeba je skomponować i wyciągnąć haha :p a tak poważniej- chcesz się zdecydować na tego 20.12 czy zobaczyc czy może faktycznie dasz radę wytrzymać dłużej?

Yos- a Wygodne chociaż to łóżko?

Mąż zaakceptował plan porodu- przepisuje na czysto!:)
    Achia, mój lekarz prowadzący namawia mnie na cc we Wrocławiu u niego w szpitalu, a ja mieszkam pod Wrocławiem i mam na przeciwko domu szpital gdzie rodziłam Stasia - więc plan jest, że jeżeli wszystko będzie ok to rodze u siebie i najlepiej 2 stycznia jeśli ordynator się zgodzi na taki termin, bo w karcie ciąży mam 2 terminy 6 styczeń i 29 grudzień.... A z usg mała już jest wielkosciowo na Boże Narodzenie :D

Btw małż się śmieje, że mini choinkę mi spakuje do torby szpitalnej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 12:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2018, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie- tylko później nie zapomnij wyprać tej choinki w 90° :D ale fajnie to brzmi- szpital na przeciwko domu ;) trzymam kciuki żeby wszystko było ok i dało radę urodzić 2.01 ;)

Fozzie Bear lubi tę wiadomość

Wysłany: 23 października 2018, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Nika- gdyby bardziej spuchło to jednak podjedź do lekarza... RTG stopy chyba można zrobić w razie potrzeby?
    Nie no, przecież nic się nie dzieje. Jakby to było coś bardzo powaznego to bym sama do domu nie doszła ;)
    Z 2 lata temu też skręciłam sobie kostkę i po paru dniach bylo ok. Ostrzegali mnie, że jak raz skręcisz, to później łatwiej się powtarza :/ Kurczę, że też musieli mieć rację!

[*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika, ja nie to, że chce straszyć czy coś, ale z wybitą rzepką w kolanie (z samonastawieniem) skończyłam grać jeszcze mecz w siatkówkę. Później dostałam piękny gips na calusienka nogę na 8 tygodni.

Achia, szpital na przeciwko domu brzmi fajnie dopóki nie słyszysz w ciągu dnia 1000001 raz sygnału karetki :D

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem na sali 3 osobowej, łóżko nowoczesne z pilotem ;-) dali mi pojemnik na mocz oraz 3 pojemniki na kal. Mozliwe ze dzisiaj pobiorą mi wycinek..

❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2018, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Nie no, przecież nic się nie dzieje. Jakby to było coś bardzo powaznego to bym sama do domu nie doszła ;)
    Z 2 lata temu też skręciłam sobie kostkę i po paru dniach bylo ok. Ostrzegali mnie, że jak raz skręcisz, to później łatwiej się powtarza :/ Kurczę, że też musieli mieć rację!

Nika różnie bywa :p opowiem Ci historię :D
    Byłam z koleżanką na majówce kiedyś w Szklarskiej Porębie. No i pewnego dnia biegusiem wracałyśmy na szlak ,bo kumpela zgubiła portfel, ale się znalazł (swoją drogą to niezła historia ale teraz to nie ważne:p) no i po odbiorze portfela, wracamy do schroniska,a w schronisku kumpela mówi że coś ją kostka boli. No ale nic, chodzić mogła, może troszkę spuchła, ale miałyśmy jeszcze jeden dzień, połaziłysmy i później powrót do Poznania. Ona prowadziła auto całą drogę. Później dwa dni pochodziła do pracy , ale noga ją cały czas pobolewała. W końcu poszła do lekarza, a on,że skręcona i ma siedzieć w domu. I mówił, że często się zdarza, że to "może wyjść później" . Takze bywa i tak,ale życzę Ci aby przeszło teraz,zaraz :)
    Ja z kolei przy zbitej stopie to nie mogłam chodzić od godziny po wypadku.ale to była zbita stopa,a nie skręcona kostka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 12:50

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    Jestem na sali 3 osobowej, łóżko nowoczesne z pilotem ;-) dali mi pojemnik na mocz oraz 3 pojemniki na kal. Mozliwe ze dzisiaj pobiorą mi wycinek..
    .... Można u nich rodzic? Dopłacę za to sterowane łóżko!

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amal jak sytuacja?

Luna1993 lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
‹‹ 2164 2165 2166 2167 2168 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ