X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia haha :) toż to sama prawda :) :*

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Staraczka to dlatego że masz leżeć! :P
    Szkoda nóżki- kładź okładek z altacetu i noga w górę!
    Ale ja na badanie szłam do Diagnostyki. Nawet poszalałam w labie - oprócz moczu i morfo więłam też glukozę i kwasy wątrobowe. Jak już się fatygować to chociaż porządnie się pobadam, a co.

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2018, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika to teraz odpoczywaj :) altacet masz?

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape_91 wrote:
    Dziki pochrzyn!
    Czytałam od końca forum i zanim przeczytałam post wyżej myślałam, że to coś zbereznego :D

Lunaris, StaraczkaNika, Izape_91, Karma88, pilik lubią tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie HAHAHAHA :D dałaś do pieca :D

Uciekam na zakupy- trzeba się brać za jakieś przygotowania, jutro mam ten babyshower uf...
    Miłego dnia!

nick nieaktualny, pilik lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie tez mam zberezne myśli od rana.. piona!

U nas na wsi pizga jak za cara. Caly spacer marzyłam o kawie i serniczku. Właśnie się zajadam

Patrycja sto lat! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 11:39

Fozzie Bear, Patrycja20 lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cóż poradzę, że skojarzyło mi się z dzikiem w żołędziach? Wiadomo przecież, że dziki to może być no seks, a żołędzie to już same w sobie!

Ja melduję, że wyprasowalam wszystkie ubranka Klary! I odłożyłam 3 zestawy do szpitala! Psychicznie czuję się jakoś bardziej gotowa, mimo, że mam jeszcze wg doktorka 2 miesiące - ciągle mnie namawia na cc ok 20 grudnia, bo niby i tak dłużej nie wytrzymam?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 11:42

nick nieaktualny, Izape_91, Phnappy, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrawiam ze szpitalnego łóżka :-)

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny śliczne dzieciaczki :-)

gratuluję udanych wizyt :-)

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2018, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie- ja też mam uszykowane zestawy- ale są jeszcze w szufladach, trzeba je skomponować i wyciągnąć haha :p a tak poważniej- chcesz się zdecydować na tego 20.12 czy zobaczyc czy może faktycznie dasz radę wytrzymać dłużej?

Yos- a Wygodne chociaż to łóżko?

Mąż zaakceptował plan porodu- przepisuje na czysto!:)

JustynaG lubi tę wiadomość

Wysłany: 23 października 2018, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Nika to teraz odpoczywaj :) altacet masz?
    Mam altaziaja to chyba jakiś podobny preparat. Do tego walnęłam lioton 1000 i maść arnikową żeby zsinienie znikło. Pomyślałam że taka spuchnięta stopa mi nie wlezie w prysznicowe japonki... absolytnie nie mogę iść tak do szpitala :/

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2018, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika- gdyby bardziej spuchło to jednak podjedź do lekarza... RTG stopy chyba można zrobić w razie potrzeby?

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Fozzie- ja też mam uszykowane zestawy- ale są jeszcze w szufladach, trzeba je skomponować i wyciągnąć haha :p a tak poważniej- chcesz się zdecydować na tego 20.12 czy zobaczyc czy może faktycznie dasz radę wytrzymać dłużej?

Yos- a Wygodne chociaż to łóżko?

Mąż zaakceptował plan porodu- przepisuje na czysto!:)
    Achia, mój lekarz prowadzący namawia mnie na cc we Wrocławiu u niego w szpitalu, a ja mieszkam pod Wrocławiem i mam na przeciwko domu szpital gdzie rodziłam Stasia - więc plan jest, że jeżeli wszystko będzie ok to rodze u siebie i najlepiej 2 stycznia jeśli ordynator się zgodzi na taki termin, bo w karcie ciąży mam 2 terminy 6 styczeń i 29 grudzień.... A z usg mała już jest wielkosciowo na Boże Narodzenie :D

Btw małż się śmieje, że mini choinkę mi spakuje do torby szpitalnej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 12:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2018, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie- tylko później nie zapomnij wyprać tej choinki w 90° :D ale fajnie to brzmi- szpital na przeciwko domu ;) trzymam kciuki żeby wszystko było ok i dało radę urodzić 2.01 ;)

Fozzie Bear lubi tę wiadomość

Wysłany: 23 października 2018, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Nika- gdyby bardziej spuchło to jednak podjedź do lekarza... RTG stopy chyba można zrobić w razie potrzeby?
    Nie no, przecież nic się nie dzieje. Jakby to było coś bardzo powaznego to bym sama do domu nie doszła ;)
    Z 2 lata temu też skręciłam sobie kostkę i po paru dniach bylo ok. Ostrzegali mnie, że jak raz skręcisz, to później łatwiej się powtarza :/ Kurczę, że też musieli mieć rację!

[*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika, ja nie to, że chce straszyć czy coś, ale z wybitą rzepką w kolanie (z samonastawieniem) skończyłam grać jeszcze mecz w siatkówkę. Później dostałam piękny gips na calusienka nogę na 8 tygodni.

Achia, szpital na przeciwko domu brzmi fajnie dopóki nie słyszysz w ciągu dnia 1000001 raz sygnału karetki :D

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem na sali 3 osobowej, łóżko nowoczesne z pilotem ;-) dali mi pojemnik na mocz oraz 3 pojemniki na kal. Mozliwe ze dzisiaj pobiorą mi wycinek..

❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2018, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Nie no, przecież nic się nie dzieje. Jakby to było coś bardzo powaznego to bym sama do domu nie doszła ;)
    Z 2 lata temu też skręciłam sobie kostkę i po paru dniach bylo ok. Ostrzegali mnie, że jak raz skręcisz, to później łatwiej się powtarza :/ Kurczę, że też musieli mieć rację!

Nika różnie bywa :p opowiem Ci historię :D
    Byłam z koleżanką na majówce kiedyś w Szklarskiej Porębie. No i pewnego dnia biegusiem wracałyśmy na szlak ,bo kumpela zgubiła portfel, ale się znalazł (swoją drogą to niezła historia ale teraz to nie ważne:p) no i po odbiorze portfela, wracamy do schroniska,a w schronisku kumpela mówi że coś ją kostka boli. No ale nic, chodzić mogła, może troszkę spuchła, ale miałyśmy jeszcze jeden dzień, połaziłysmy i później powrót do Poznania. Ona prowadziła auto całą drogę. Później dwa dni pochodziła do pracy , ale noga ją cały czas pobolewała. W końcu poszła do lekarza, a on,że skręcona i ma siedzieć w domu. I mówił, że często się zdarza, że to "może wyjść później" . Takze bywa i tak,ale życzę Ci aby przeszło teraz,zaraz :)
    Ja z kolei przy zbitej stopie to nie mogłam chodzić od godziny po wypadku.ale to była zbita stopa,a nie skręcona kostka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 12:50

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    Jestem na sali 3 osobowej, łóżko nowoczesne z pilotem ;-) dali mi pojemnik na mocz oraz 3 pojemniki na kal. Mozliwe ze dzisiaj pobiorą mi wycinek..
    .... Można u nich rodzic? Dopłacę za to sterowane łóżko!

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amal jak sytuacja?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
‹‹ 2164 2165 2166 2167 2168 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ