Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry moje kochane dzisiaj częstuje Was wirtualnym tortem
Dzieciaczki jak zawsze przesłodkie
Siwulcu super, że z Boryskiem ok no i fajnie, że pokazał się w końcu mamusi :*
U nas od nara tak wieje że szok a mój syndżer jedzie do teatru z przedszkolem ( nie ukrywam bardzo się stresuje )
Kaczorka w SzcZecinie tez tak wieje ??Siwulec, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Luna, potem Ci napisze na Facebooku coś więcej, ale ORA wykazała się super postawa!
Luna1993 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Luna, podziwiam Twoją ambicję.przeciez styczeń za 2 miesiące z hakiem. Ale plan brzmi rozsądnie. No i masz super babcie, że zostanie z takim maluchem.
A u nas dziś za oknem typowa brzydka jesień.Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Siwulec, sliczny Borysek
cieszę się że wszystko ok!
Lunaris, trzymam kciuki żeby kwasy już nie rosły! A powód do kupienia bransoletki zawsze dobry
Justyna, Ania ma piękny uśmiech
Lunka, ambitna z Ciebie kobieta, super!
Rucola, jest troche lepiej..ale wczoraj bylismy tak zdesperowani marudzeniem Ani, że wsiedlismy w auto i jezdzilismy ponad godzinę (w aucie jest grzeczna i najcześciej zasypia, ale musi byc plynna jazda). Dziś jadę do pracy, mam spotkanie z nowymi przełożonymi..mam mega stres. Dziwnie mi było prasować ubrania biurowe, tyle czasu minęlo..Lunaris, Siwulec, JustynaG, pilik, Luna1993, malka lubią tę wiadomość
-
Lunka ogromnie się cieszę!!!! To straszne kiedy dzieciątko nie może zrobić kupy
my walczymy od rana i tylko bącury wychodzą ale wczoraj było dużo kup więc dziś może być przestój. Zresztą tych kup już będzie coraz mniej....
Summer domyślam się, że dziwnie się czujesz. Ja już prawie 5 miesięcy do pracy nie chodzę i zastanawiam się co to będzie :p a co do marudzenia to nie wiem czy Cię to pocieszy, ale Ania nie jest jedyną. My dziś karmienia okupione jeczeniem mieliśmy 21, 22.30, 2, 5 i od tej już nie śpimy... Więc Cię rozumiemWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 09:24
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Luna brawo Ty! podziwiam za samozaparcie
Justyna taki uśmiech o poranku to miód-malinanawet jak człowiek padnięty!
Summer powodzenia na spotkaniu !!!
Melduję że w Lublinie leje i wieje a jutro ma być wichurka do 100km/h Chyba pora nastawić się już na tą gorszą jesień.
Pati wirtualne 100 lat!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/49f003bf2edb.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 09:25
Patrycja20, summer86, JustynaG, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, pozwolicie, że sobie popatrzeć na Wasze cuda ! Wszystkie maluszki są takie piękne
Patrycja sto lat ❤️❤️Patrycja20, summer86, Lena21, JustynaG, pilik, olik321, Bajkaaa lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Patrycja ! Najlepsze życzenia :* zdrówka i radości przez 100 lat
Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
Patrycja!! Duzo zdrówka, szybkiego sprawnego porodu i zadowolenia z Macierzyństwa!!(żadnych baby bluesów;)) a poza tym ogromu miłości i końskiego zdrowia!! Buziaki
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Nika, pisałam ostatnio o ziołach na płodność ale nie pamiętam nazwy
pisałaś potem coś o tym zielsku!
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
nick nieaktualny
-
Izape_91 wrote:Nika, pisałam ostatnio o ziołach na płodność ale nie pamiętam nazwy
pisałaś potem coś o tym zielsku!
Na krzepliwość? Na endometrium? Na chęci?
-
Patrycja - wszystkiego najlepszego!
Kurczaki, chyba sobie lekko skręciłam kostkę. Połączenie deszczu, śliskich liści, opuchniętych stóp i niezbyt wygodnych acz nieprzemakalnyvh bucików i mamy nieszczęście. Ale badania zrobiłam i mogę w czwartek iść do gina.
EDIT: nie "iść" - raczej pokuśtykać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 10:24
-
StaraczkaNika wrote:Mój budyniowaty mózg nie daje rady sobie przypomnieć o jakim to było ziółku. A w kontekście poprawy czego to pisałam?
Na krzepliwość? Na endometrium? Na chęci?Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Dziki pochrzyn!
Rucola lubi tę wiadomość
Wild Yam
To jest progesteron. Ja mam taki w kremie od Swansona. U mnie pomagał na śluz (a raczej jego brak) ale podejrzewam że proga też pompował bo właśnie zawsze miałam wysoki -
Staraczka to dlatego że masz leżeć!
Szkoda nóżki- kładź okładek z altacetu i noga w górę!StaraczkaNika lubi tę wiadomość