Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLuna,Olik- mam wrażenie, że jakby rodzaj się nie zmienia, ale że jest tego więcej..
Phnappy- też mam własnie czasem takie wrażenie co do popuszczania.. co do wizyty- jak się czujesz z tym, że to już naprawdę tuż, tuż?a wody w normie, a ostatnio było Afi 3 tak? Pytalaś o to? Masz jakoś inną wizytę jeszcze?
Do mnie przyszła w końcu paczka z allie, zamówiona chyba w lipcu! Trochę boje się tą grzechotkę prać,ale z drugiej strony bardziej Boje się jej NIE wyprać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/44621eabafa4.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 17:20
Emiilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Phnappy, moja teściowa urodziła naturalnie bliźniaki po ok 3600 każde
Tylko te prawie 30 lat temu myśleli, że będzie 3 dzieci i szykowali 3 inkubatory
-
Achia - generalnie jestem niezadowolona z dzisiaj
prowadziłam ciąże w Medicoverze, nie u nich i teraz żałuję... bo tak mam wrażenie że po łebkach mnie potraktowali
dla nich ciąża dwukosmówkowa (czyli dwa łożyska) to jest praktycznie normalna ciąża.
Nie wiem ile AFI... powiedzieli, że w normie i zalecili kontakt u prowadzącego lekarzajak się zapytałam o ktg no to, że ze skierowaniem albo tam, gdzie prowadzę ciąże.
Zapisałam się w Medicover na przyszły poniedziałek na KTG, jakby coś się działo to oczywiście pojadę znowu na IP.
A co do wód... ja już sama nie wiem czy to taka wodnista wydzielina czy wody płodowe
może zamówię ten test gdzieś w necie.
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Nadzieja22 wrote:Phnappy, moja teściowa urodziła naturalnie bliźniaki po ok 3600 każde
Tylko te prawie 30 lat temu myśleli, że będzie 3 dzieci i szykowali 3 inkubatory
WEŹ MNIE NAWET NIE STRASZ!!
Achia, ja prałam wszystkie zabawki - grzechotki, piszczałki, szeleściki i to w 90 stopniach i zyją. Trochę gorzrj mają sie te z plastikowymi oczami, ale to poprawię artystycznie sama
Co do papierków lakmusowych to jak jest nagła potrzeba to mozna w rossmanie kupic test pH do wykrywania infekcji - też pokaże co trzeba, ale juz drożej wychodziRucola lubi tę wiadomość
-
Dziewczyn ale piekne dzieci wam rosną
cudenka!!
Gratuluje udanych wizyt, dobrych wynikow i pieknych brzuszkow a przede wszystkim pieknych zdjec maluszkow!!!
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Phnappy ale na pewno wszystko jest ok
dzieci rosną, skierowanie na CC masz, wątpię by maluszek się jeszcze odwrócił.. na ciążę bliźniaczą masz imponujący wynik ,w sensie że już 36 tydzień
jeszcze chwila i poznasz swoje Okruszki:)
wiem wiem, ale się już niecierpliwie
macie polecić jakiś serial na netflixie/hbo? co zacznę jakiś to nie mogę się wkręcić...wszystko poprane... zakupy zrobione... leżeć nie mogę, bo mi niewygodnie, na spacer nie pójdę, bo wszystko boli i paskudna pogoda... zaczęłam czytać fajna książkę przynajmniej - "W Paryżu dzieci nie grymaszą"
nick nieaktualny
-
Chirurdzy, Last Ship, zajebisci The Americans, ktorzy sie juz skonczyli.
Wspolczuje niezadowolenia z wizyty. Nosz kurde, czlowiek na tej koncowce i tak chodzi zestresowany, a tu jeszcze wala dziwacznymi informacjami i kociol w glowie robia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 18:07
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyPhnappy, cieszę się, że z grochami wszystko w porządku i że macie wyznaczony już termin
co do seriali z netflixa polecam Czarne Lustro, Orange is the new black, Good place, Maniac.
Dzisiaj w biedronce dorwaliśmy lampkę led do gniazdka za chyba 7,99. Nawet fajna, w kształcie księżyca z gwiazdką
Dziękuję za dzisiejsze trzymanie kciuków
Nadzieja masz już wyniki?Rucola lubi tę wiadomość
-
olik321 wrote:
Rucola extra jest urządzanie mieszkania na papierze .. później juz jest gorzej. Na ile pokoi się zdecydowaliscie?
My ostatnio rozmawialiśmy o drugim dziecku i z tymi wszystkimi gratami to przydałby się dom haha
Cieszę się jak dziecko!!!Fozzie Bear, Achia, lamka, Yoselyn82, Aga9090, Karma88, pilik, Jeżowa, Lunaris, JustynaG, Emiilka, Lusesita, olik321, KateHawke, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Jezowa - najlepsze życzenia !!! Zdrówka i radości przez 100 lat
nooo i gromadki wspaniałych dzieci :* :*
Lamka - bardzo się ciesze, ze Dominik zdrowo rośnie a jak idzie na masę to zostanie Wam już tylko rzeźba po porodzie
Phanapy - super ze Grochy dzielnie rosną, szkoda ze straciłaś tyle czasu na tej IP, trzymam kciuki żeby poród przebiegł szybko i sprawnie
Rucola - plany na papierze to super zabawa, tylko dokładnie wszystko zaplanujcie i poprawki nanoscie na bieżąco i stare plany od razu do śmieci, naszym elektrykom w ręce wpadł niestety plan sprzed poprawek...Jeżowa lubi tę wiadomość
-
Jezowa najlepsze życzenia. Zdrówka i spenienia wszystkich marzen, pociechy z maluszka i meza
WSZYSTKIEGO DOBREGO!
Rucola super ze macie swoje mieszkanko i remontujecie. Najwazniejsze ze jest wasze a afekt bedzie pieknyJeżowa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Hmmm nie widzę chirurgów na Netflixie....
ale black mirror to dobry pomysł! Chociaż sama nie wiedziałam co myśleć po pierwszym odcinku
jednak opcja ze świnią to był lekki hardcore dla mnie
Kilka innych odcinków oglądałam - to był mój serial na bieżnię na siłowni
nick nieaktualny
-
Phnappy absolutnie nie miałam takiego zamiaru
Za to u mojej siostry dzieci od 30tc ułożone jak u Ciebie teraz, miała cc też jakoś w 39tc i chłopaki ok 1900 i ok 2800. Jedne i drugie bliźniaki to dorodne chłopy
Będzie dobrze :*
Lamka pewnie już są u nich na platformie, ale jak robię u siebie w przychodni, to ich nie widzę na profilu diagnostykiJutro rano zadzwonię zapytać i napiszę, jeśli faktycznie będą.
My na hbo oglądaliśmy Grę o tron, a na netflixie Wikingów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 18:42
Phnappy lubi tę wiadomość