Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Odpukać moje dzieciaki nie choruja odkąd pamiętam..nie wiem co to angina, grypa, czy zapalenie jakiekolwiek
jedynie katar raz na dwa lata
Lusesita dzięki za poradędziś wyskoczyłam na zakupy to Sybir wzięłam sok pomarańczowy zapobiegawczo;-) nie mogłam się oprzeć i kupiłam czapeczke, niedrapki i komplet na wyjście ze szpitala dla maleństwa
Jeśli chodzi o kolędę,to w każdej parafii można prosić o taką dodatkową, jeśli Cię nie było w domuodbębnisz kolędę to i zaświadczenie dostaniesz bez problemu;-)
-
Bajkaaa wrote:Ja wiem ze jest dodatkowa kolenda, ale mi ostatnio bardzo nie po drodze do kościoła dlatego mówię że nie wiem jak to będzie
Nam też nie było po drodze
Ale ze względu na ewentualne chrzciny zrobiłam sobie spacerek.
Decyzja oczywiście należy do Ciebie.
W naszej parafii ksiądz podobno nie chce rozmawiać z tymi co kolęd nie przyjmują. Wychodzi z założenia, że skoro ktoś go nie przyjmuje to niech potem zaświadczeń nie oczekuje bo on ich nie wyda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2018, 13:48
-
JustynaG u nas jest takie samo podejście.. plus mamy taki, że córka ma komunię w maju, a w lipcu chcemy chrzest
mnie to w ogóle nie po drodze do kościoła, ale to działka męża
nasz ksiądz nie uznaje kobiet
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2018, 14:00
-
Ruth wrote:JustynaG u nas jest takie samo podejście.. plus mamy taki, że córka ma komunię w maju, a w lipcu chcemy chrzest
mnie to w ogóle nie po drodze do kościoła, ale to działka męża
nasz ksiądz nie uznaje kobiet
Ruth, to Ty masz już odchowaną córę
a jak tam u niej z nastawieniem do maleństwa w brzuszku?Ruth lubi tę wiadomość
-
JustynaG wrote:Ruth, to Ty masz już odchowaną córę
a jak tam u niej z nastawieniem do maleństwa w brzuszku?jeszcze mam syna 11 lat
Młoda poluje aktualnie na kopniaki maleństwa, nie może się już doczekać rodzeństwa kolejnegoco podejdzie z rączką to dzidziolek ucieka, śmiejemy się, że się z nią bawi..ale powiem Wam, żeś dziecko w brzuchu mocno na nią reaguje, jak jest przy mnie głośniej, to dziecko się uaktywnia..to jest takie niesamowite!
JustynaG lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga, z tego co czytałam bezpieczniej wziąć paracetamol na zbicie temperatury niż męczyc się z goraczką jeśli przekracza ona 38 stopni.
-
Kaczorka ma rację. Paracetamol w ciąży dozwolony.
Jest na mojej (bardzo krótkiej) liście od gina -
nick nieaktualny