Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGinek mi odpisał zeby wziasc paracetamol odrazu jakos ki lepiej jak on to potwierdził (jestem tak ślepo zapatrzona w jego zdanie) ale ja juz wzięłam wcześniej i spadła temp do 36,9 i oby ju tak zostało
P.s nowości zapomniałam dzis napisać ze nadranem poleciała mi siara. Trochę sie w 1chwili wystraszyłam ale potem ogarnelam co skąd, gdzie i po co -
Aguś - czyli czas na wkładki laktacyjne o ile będzie lecieć więcej. Bo to brudzi bieliznę.
A u nas w domu już jakaś zaraza brata rozkłada a my w środę na te cholerne szczepienia idziemy.. jak mnie to wszystko denerwuje
Ale pochwalę się Wam, że od 2 tygodni jestem na diecie. Nie stosuję jej aż tak dokładnie, ale ładnie mi zaczęły spadać kilogramy zostały mi jeszcze do zgubienia 2kg ciążowe.
No ale nadawgi mam jeszcze prawie 10kg..Agniechaaaa, Siwulec, olik321, Ruth, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaczorka to fajnie że waga leci w dół
Ja już czuję stres przed prenatalnymi bo to już w środę niby wew czuję że jest wszystko dobrze ale lęk jest i będzie coraz większy.
Dziewczyny wiecie może czy Zarotynskiego można płacić kartą? Czy tylko gotówka -
cześć wszystkim
widzę że wirusy grypowe krążą wszędzie - dzieciakom sprawdzajcie klatki piersiowe, teraz syn przechodził łupież pstry, ja "wysypki" nie zauważyłam ale lekarz dojrzał (na szczęście)
skromnie chciałam poprosić wieczorkiem o małego kciuczka - wizyta serduszkowa o 18:15Agniechaaaa, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Siwulec wrote:cześć wszystkim
widzę że wirusy grypowe krążą wszędzie - dzieciakom sprawdzajcie klatki piersiowe, teraz syn przechodził łupież pstry, ja "wysypki" nie zauważyłam ale lekarz dojrzał (na szczęście)
skromnie chciałam poprosić wieczorkiem o małego kciuczka - wizyta serduszkowa o 18:15
Kciuki zacisnieteSiwulec lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry poniedzialkowo
Agniecha oby gorączka juz ustapila.
Kaczora super ze kg leca Na pewno to poprawia samopoczucie i nie tylko
Ja juz czekam w kolejce na krew i po ciuchy się modlę oby obyło się bez wymiotow..
Siwulec kciuki oczywiscie będą zaciśnięteSiwulec lubi tę wiadomość
-
Siwulec - kciuki za pięknie bijące serduszko
olik - precz z wymiotami!!
Bajka - będzie super o której masz wizytę?
Cieszę się, że kilogramy spadają, ale jeszcze coś z moim budyniem na brzuchu i udach muszę zrobić :p
Może jak już te szczepienia przeżyjemy to jakieś lekkie ćwiczenia zacznę uskuteczniać. Teraz nie mam do tego głowy.
A w ogóle w tym tygodniu ma być bardzo ładna pogoda już od rana słonko świeci. Trzeba spacery organizować.
Aż szkoda, że teraz tyle osób choruje..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 09:09
Siwulec, olik321 lubią tę wiadomość
-
Witam z początkiem tygodnia
Dziewczyny, nie przemęczać sie?! Trzeba dbać o siebie i maluszka/i
U mnie nic ciekawego się nie dzieje... Z dobrych rzeczy mogę się pochwalić, że mój Małż, który nie lubić pomagać, wczoraj uprasował całe zaległe prasowanie ! Byłam w szoku! Byłam spotkać się z koleżanką, a jak wróciłam taka niespodzianka
Siwulec, kciuki za wizytęSiwulec, olik321, Jadranka lubią tę wiadomość
-
olik321 wrote:Kaczorka ćwiczenia plus peeling z taką szorstka rękawica do kupienia np w Rossmannie zdzialaja cuda
A to mam taką rękawicę z ćwiczeniami po CC jeszcze szaleć nie mogę. Ale coś wymyślę
Najważniejsze, że do wiosny coraz bliżej i spacery będą częstsze i dłuższe
Izolda - brawa dla męża!
A w ogóle jak szukałam ochraniacza na łóżeczko to w końcu się na żaden nie zdecydowałam, bo tyle tego, że kręćka można dostać.
I dobrze zrobiłam, bo po konsultacjach z mężem stwierdziliśmy, że trzeba kupić jakiś w ciekawe obrazki, bo młoda lubi sobie na coś popatrzeć.
A pierwotnie myślałam o bladych wzorkach
No i razem wybraliśmy -
Siwulec, kciuki za wizytę serduszkową
Olik, oby obyło się bez mdłości.
Kaczorka, super że dieta przynosi efekty, do wiosny na pewno będzie duża różnica. Mam nadzieję, że szczepienia pójdą gładko.
Agniechaaa, jak dziś samopoczucie?
Flowwer, daj znać czy wszystko ok u Was.
Dziewczyny, mam pytanie co do ruchów malucha.. możliwe, że na tym etapie czuję je tylko w jednym miejscu?Siwulec lubi tę wiadomość
-
Witam się po weekendzie,
Aguś zdrówka!!!!
Siwulec kciuki za dzisiejsze serduszko
Kaczorka brawo za lecące w dół kg
Summer przy łożysku na przedniej ścianie to te ruchy są w ogóle dziwne, mało wyraźne i zamiast się uspokoić to człowiek znowu doszukuje się nieprawdlowosci. Z upływem kolejnych tygodni będą coraz wyraźniejsze, może czujesz je akurat tam, gdzie poduszka z łożyska się kończy, stad to specyficzne odczuwanie w jednym miejscu. Najważniejsze, że są
Bajka jak ciśnienie?
Mój 3 latek znowu chory, a tak chciałam aby pochodził do przedszkola w tych ostatnich dniach przed porodem abym mogła odpocząć.
Moniśka, Jadranka jakie duże te Wasze dzieciaczki juz są
Izolda pożycz męża na jedno popołudnie
Miłego dnia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 10:13
Siwulec, summer86, Jadranka lubią tę wiadomość
-
Sarna zdrówka dla synka :* :* :* okropny jest ten czas, choroba goni chorobę, pełno kaszlących i kichających wszędzie a w przedszkolu to już całkiem jedno wielkie siedlisko wirusów o tej porze...
gdzie ta zima ?? snieg i mrózSarna84 lubi tę wiadomość
-
Sarna, szybkiego powrotu do zdrowia dla synka. A jak Ty się czujesz już przy końcówce?
Sarna84 lubi tę wiadomość