X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniśka... wrote:
    Ja po wizycie, Synus wazy 1335g,spal sobie smacznie z reka na glowie ;) za 2 tygodnie odstawiam luteine no i pomalu biore sie za pranie ciuszkow
    No to pięknie :) tylko się cieszyć :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Jadranka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez wszystko dobrze :) Mała waży 1380g i nie pokazała buzi, cały czas plecami do nas. Także zdjęcia nie mam :)
    Szyjka długa ale dokładnie nie mierzyła. A moja waga juz dwa miesiące stanęła na 60 kg, no ale Mała ładnie przybiera więc się nie martwię. Ułożona główką w dół ale to jeszcze nic nie znaczy bo może się obracać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 18:41

Ruth, Kaczorka, pilik, olik321, Sarna84, Izolda90, Rucola, Lusesita, malka, Flowwer lubią tę wiadomość

3jvzcwa1t1jbpiaq.png
    8.04.2018 3160 g Emilka
    13.08 || <3 8 cs
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadranka wrote:
    U nas tez wszystko dobrze :) Mała waży 1380g i nie pokazała buzi, cały czas plecami do nas. Także zdjęcia nie mam :)
    Szyjka długa ale dokładnie nie mierzyła. A moja waga juz dwa tygodnie stanęła na 60 kg, no ale Mała ładnie przybiera więc się nie martwię. Ułożona główką w dół ale to jeszcze nic nie znaczy bo może się obracać :)
    No to pięknie :) to chudziutka jesteś :)
    Najważniejsze że jest wszystko dobrze :)

Jadranka lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie dorodne już dzieciaczki :)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    A to jeszcze sie pochwalimy :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d856f3e0023.png u

Przepiękny brzuszek! Chciałabym mieć taki zgrabny :)

malka, Agniechaaaa lubią tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja dostane kompleksów serio !! bliźniaki a figura jak modelka. Moja teściowa jak dziś mnie zobaczyła to sama przyznała że brzuch to na taczce będę woźić, ale w sumie raz w życiu mogę okrąglej wyglądać.

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • innamorata88 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Aga ja dostane kompleksów serio !! bliźniaki a figura jak modelka. Moja teściowa jak dziś mnie zobaczyła to sama przyznała że brzuch to na taczce będę woźić, ale w sumie raz w życiu mogę okrąglej wyglądać.
    A teściowa dalej przekonana, że to cudowna woda Wam pomogła? :D

Dziewczyny, super wieści , byle tak dalej!❤️

Bocianiątko lubi tę wiadomość

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2018, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie to tak dzis sie ładnie zrobiło :p bo dzieciaki troszkę zabrały ze mnie :D na początku wyglądałam jak tłuścioch bez kształtu :D

innamorata88 lubi tę wiadomość

• pilik Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniśka i Jadranka cudownie że dzieciaczki w porządku. I już takie duże <3...!
    Agniecha wow! Pięknie wyglądać. Zazdroszczę i figury i brzuszka <3

Agniechaaaa, Jadranka lubią tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ciężarówki :) <3

Zaglądam co u Was słychać. Cieszę się że wizyty do przodu i dzieci nam rosną w forum-ową siłę :D Agniecha jak sobie przypomnę swój bęben i +18kg z jednym niedużym chłopczykiem (3kg) to normalnie mi wstyd! Chyba się ostro wezmę teraz za siebie bo jak mnie znowu tak wybuli to będę wyglądać jak poczwórna Ty. Piękny brzusio masz :) Niech wiosna szybko idzie żebyście mogły exponować swoje kształty na spacerkach :)

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2018, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale Wy mi podnosicie samoocenę (za co bardzo Wam Dziekuje, bo ostatnio słabo sie czuje ze swoim wyglądem :) a jeszcze wczoraj wysłałam moje zdj „przyjaciółce” (chroń Nas od takich ludzi, juz woem z kim mam doczynienia) i mi dowaliła, ze matko jaki ja mam wielki brzuchol i wogole... dobrze, ze mam to w 4literach a mojego bebosxja aktulalnie uwielbiam <3 :D

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga -buahahaha! To chyba z zazdrości. Masz cudowny brzuszek! A w środku dwoje dzieci :) Jak masz kompleksy to przerzuć zdjęcia na googlu jak można wyglądać z jednym! a co dopiero z dwójką ... a jak nie znajdziesz to powiedź- wyślę Ci swoje :D w maju mnie pytali czy to już za chwilę rodzę a ja miałam termin na 26 lipca :P Wyglądasz rewelacyjnie!

P.s. a ja nawet jak wyglądałam jak słoń to byłam z tego dumna bo WRESZCIE się doczekałam swojego wymarzonego dziecka! <3

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2018, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z brzuszka jestem dumna :). Bardziej wkurza mnie cała reszta :p czy tylko moje włosy w ciazy żyją własnym życiem? Rozpuścić sie ich nie da bo o matko xD hihiji :D syfki jakos jescZe zamaskuje :D tęsknie za długimi pazurami ale zaraz po porodzie sobie piękne walne (tak bede miała długie pazury przy dzieciach, dam tade! :D)

W dodatku co do moich włosów to plus jest taki, ze odrasta mi wsuztsko co wypadło podczas stymulacji :) to alurat bardzo poprawia mi humor :D ale wyglądam jak mały język hihihi jak stoją do góry :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2018, 10:46

Lunaris, Jadranka lubią tę wiadomość

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wrażenie, że niektórzy nie wiedzą co powiedzieć więc klepią trzy po trzy.
    - jaka Ty chuda
    - za mało przybierasz na wadzę
    - jaka Ty gruba
    - wyglądasz jak ciężarówka
    - ale masz duży brzuch

Po porodzie, do kobiety która szybko zrzuciła - źle, z pewnością się katuje dietą i to na pewno nie jest zdrowe dla maluszka.
    po porodzie, do kobiety która ma problem z wróceniem do poprzedniej wagi - no widać, że Ci zostało po porodzie, trzeba się wziąć za siebie bo Cię facet zostawi itp itd

Czasami by się trochę empatii przydało...

Lunaris, Bajkaaa, Agniechaaaa, Lusesita, pilik, innamorata88, Jadranka lubią tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mi sąsiadka dowaliła w ciąży, że od razu widać, że dziewczynka będzie (z wiadomych względów)! Zawsze to miło przecież usłyszeć, że się zbrzydło..

Swój brzuszek bardzo lubiłam :D był taki akurat :)
    Zresztą wszystkie brzuszki są fajne!

A teraz chciałam się pochwalić, że dziś moja córcia pierwszy raz obróciła się z pleców na brzuszek :)

innamorata88, emi2016, Amy333, Sarna84, Jadranka, JustynaG, Agniechaaaa, Izolda90, olik321, malka lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka brawa dla Alicji <3

Mi też mówią że będę miała córkę a ja odpowiadam czy mam się obrazić bo to oznacza że wyglądam brzydko wg zabobonow hehe to zawsze się tłumacza że nie o to chodzi :)

Kurcze nudzi mi się bo posprzątalabym ale już kuchnie ogarnęłam a boję się o ciśnienie więc szaleć nie mogę, więc chyba idę spać bo nawet na zakupy nie mam jak iść

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • innamorata88 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustynaG wrote:
    Mam wrażenie, że niektórzy nie wiedzą co powiedzieć więc klepią trzy po trzy.
    - jaka Ty chuda
    - za mało przybierasz na wadzę
    - jaka Ty gruba
    - wyglądasz jak ciężarówka
    - ale masz duży brzuch

Po porodzie, do kobiety która szybko zrzuciła - źle, z pewnością się katuje dietą i to na pewno nie jest zdrowe dla maluszka.
    po porodzie, do kobiety która ma problem z wróceniem do poprzedniej wagi - no widać, że Ci zostało po porodzie, trzeba się wziąć za siebie bo Cię facet zostawi itp itd

Czasami by się trochę empatii przydało...
    Jak ja czasem nie wiem co powiedzieć to wolę po prostu się zamknąć :D

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2018, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde u mnie w domu rodzice przeziębieni a ja zaczynam kaszleć :( załamka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2018, 20:51

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój emek chodzi od kilku dni i mówi że mu zimno mam tylko nadzieję że to z niewyspania a nie z tego że zaczyna go coś brać jakieś chorubsko...

Agnieszka to co imbir miód cytryna i syrop z cebuli? I kontakt z rodzicami tylko przez telefon... Masakra ja nie zdawałam sobie sprawy jak bardzo trzeba na wszystko uważać w ciąży

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie wieczorowa pora.
    Dziś mialsm pełen stresu dzień.
    Cały tydzień, począwszy od minionej soboty, miałam bardzo intensywny. I chyba trochę przegielam. Pojechałam po córkę na dworzec i już ledeo chodziłam, bo mi brzuch spinalo.
    Wróciłam do domu i poleciała że mnie jakąś wydzielina trochę brązowa w jednym miejscu.
    Szybko nospe i aspargin wzięłam i do łóżka. Ale wieczorem znów coś poszło. No i pojechałem z mężem no SOR. Zrobili mi ktg, na którym na szczęście wszystko ok.
    Usg pokazalo że szyjka ma 40mm długości, ale od strony macicy zrobilo się lejkowate rozwarcia o szerokości 5mm i na dlugosci 17mm.
    Dala mi Luteine i nospe i kazała się więcej nie forsować. Powiedziała że to się zamknie, bo dalej szyjka jest zamknięta.
    Ale znów się strachu najadłam i zła jestem na siebie, bo juz wszystko robić chciałam.
    Dowiedziałam się też, że moje dziecię waży około 1500g. Szok. Spora jest.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2018, 22:31

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
‹‹ 217 218 219 220 221 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ