Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny te ktore wiedza juz plec.. sprawdzalyscie czy pokrywa sie z tym kalendarzem chinskim ? tylko ze w nim trzeba obliczyc swoj wiek ksiezycowy.. mi z synkiem sie zgadza, a teraz wychodzi ze bedzie dziewczynka.. zobaczymy
-
carolla90 wrote:dziewczyny te ktore wiedza juz plec.. sprawdzalyscie czy pokrywa sie z tym kalendarzem chinskim ? tylko ze w nim trzeba obliczyc swoj wiek ksiezycowy.. mi z synkiem sie zgadza, a teraz wychodzi ze bedzie dziewczynka.. zobaczymy
Mi z chińskiego wychodzi dziewczyna, a w brzuchu chłopak
Gratuluję serducha, niech pięknie rośnie -
JuicyB wrote:Mi z chińskiego wychodzi dziewczyna, a w brzuchu chłopak
Gratuluję serducha, niech pięknie rośnie -
Agnieszka no to u mnie lipa bo widzę że u ciebie od razu ruszyło, no nic patrzę na to żeby mi nie szło maksymalnie w górę i staram się nie panikowac chyba że powinnam? Aha i jeszcze jedno a w ciągu dnia mierzylas? No u mnie tak rano i wieczorem to źle nie ma ale w ciągu dnia wzrasta ciśnienie
-
nick nieaktualnyCześć, miałam miec wizytę w pon ale wyszło, ze była jednak dzis dzieciaki zdrowe, szyjka 4.10cm!!!! I uwaga uwaga chyba jednak bedzie 2chlopcow, ale usg było robione na groszym usg, wiec nadal żyjemy w niepewności ale najbardziej sie cieszę ze zdrowe i ze szyjka dluuuuga kolejna wizyta 19.02
Bajka mierze jescZe Ok 14 i zazwyczaj Ok 120/80 chociaz dzis przed wizyta 134/78 pewnie z nerwowSiwulec, malka, Flowwer, Bajkaaa, Jadranka, Kaczorka, Barbarka1984, olik321, carolla90, Rucola lubią tę wiadomość
-
znalazłam w internecie jakieś kalkulatory tych chińskich kalendarzy i jeden pokazuje chłopca a drugi dziewczynkę
-
Agniechaaaa wrote:Cześć, miałam miec wizytę w pon ale wyszło, ze była jednak dzis dzieciaki zdrowe, szyjka 4.10cm!!!! I uwaga uwaga chyba jednak bedzie 2chlopcow, ale usg było robione na groszym usg, wiec nadal żyjemy w niepewności ale najbardziej sie cieszę ze zdrowe i ze szyjka dluuuuga kolejna wizyta 19.02
Bajka mierze jescZe Ok 14 i zazwyczaj Ok 120/80 chociaz dzis przed wizyta 134/78 pewnie z nerwow
super wieści rośnijcie zdrowo -
Aga zajączki niech dalej w brzuszku skaczą a i możesz być już spokojna
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Agniecha piękny brzuszek, ale jaja, czyli ciotki się pomyliły, a mama czuła od początku, że to dwóch chłopców
Super Inna, że jest szansa na sn skoro masz ciężkie wspomnienia z cc. A długość szyjki imponująca, moja tydzień temu 1.5 cm...
Witaj Carolla!! Gratuluję serduszka,u mnie chiński 2 razy wyszedł na opak.
Hitem dzisiejszego dnia pozostaje Mieszko kangurujący na włochatej klatce malutkiego ChrobregoAgniechaaaa, Bajkaaa, Izolda90, Jadranka lubią tę wiadomość
-
Aguś - super brzuszek!! Jeszcze taki zgrabniutki
Bycie w ciąży uzależnia! Tęskni mi się za tym stanem. Mimo, że wcale tak lekko nie było
Bajka - pilnuj się z tym ciśnieniem, bo lubią na to do szpitala kłaść.
Przed ciążą też tak miałaś?Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Kaczorka przed ciąża to raczej miałam puls wysoki, ale patrzę na to że ja mam nadwagę i to nie mała i to może być przyczyna tego ciśnienia, dziś nie robi nic totalnie wczoraj zrobiłam obiad to na dziś jest, nawet nosa z domu nie wystawiam, a skierowanie do szpitala mam wypisane jakby się pogarszalo, ale liczę na to że będzie lepiej jak leki będą krążyć we krwi cały czas