Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a ja mam nadzieję, że ta paskudna noc to efekt tej zmiennej pogody za oknem. Dzieci bardzo często odczuwają zmiany pogody mocniej niż my. U nas zawsze są gorsze noce jak pogoda w kratkę, czyli taka jak teraz. Wczoraj deszcze a dziś ma być piękna pogoda.
Co do alkoholu, to ja bardzo tęskniłam, aż w końcu przyszedł moment kiedy mogłam sobie pozwolić na piwo na wakacjach. Alkoholowe mleko szło do wanny, a na bieżąco zużywałam mrożonki, bo byłam pewna, że nie uda mi się ich dowieść do Warszawy z powrotem (co jednak się udało). Pierwsze piwko smakowało cudownie, ale potem jeszcze dwa takie dni luzu miałam i jakoś tak czar prysł. Teraz mam często ochotę, ale zazwyczaj jeden lekki browar wystarcza. -
-Mamunia- wrote:Hope odezwij sie, jak sytuacja u ciebie, plamienia juz przeszly?
wczoraj plamilam. Dziś jest czysto. Zobaczymy co będzie dalej
Oczywiście żebym za dużo nie leżała moja starszaczka się rozchorowala i siedzimy w domu razem. A miałam chirurgów oglądać-Mamunia-, pilik lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:KateKum wywołuję Cię do tablicy
co u Ciebie?
Nie wiem, czy Kate tu wpadnie przed wizytą, więc Wam zdradzę, że ma dziś usg i trzymajcie za nią kciuki :*
Jak nie wpadnie po wizycie to ją zmolestuję na fejsie, żeby wpadła się tu chwalić, bo wierzę, że będzie czym
edit: dzisiejszy dzień sponsoruje słowo "wpadnie"Tak to jest jak się pisze z auta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2018, 09:40
Lunaris, -Mamunia-, Emiilka, pilik, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset wrote:Nie wiem, czy Kate tu wpadnie przed wizytą, więc Wam zdradzę, że ma dziś usg i trzymajcie za nią kciuki :*
Jak nie wpadnie po wizycie to ją zmolestuję na fejsie, żeby wpadła się tu chwalić, bo wierzę, że będzie czym
Reset, dziękuję za info. W takim razie mocno zaciskam kciuki za USG! -
Reset dzięki za niusy
jak zawsze jesteś niezastąpiona
Fozzie ... idziemy po czerwone bransoletki ? -
nick nieaktualny
-
Współczuję kiepskich nocy.
U nas 4 poprzednie były takie, że już w google chciałam szukac najbliższego okna życia.
Na szczęście dzisiejsza była ok. Obie córki spały ze mną
Za to poranek.... Niech mi ktoś skróci męki.
Wczoraj dostałam @ a dziś od rana taki ból pleców i brzucha, aż na noge promieniowal. Lzy mi same leciały. Na szczęście tabletka już działa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2018, 10:22
-
nick nieaktualny
-
Cały czas uważam że trzeba się "oduroczyć" od masowego pecha
Dzieciom wiąże się czerwone kokardki a ja bardzo chętnie nabędę jakąś biżuterięjuż dawno nie wydałam pieniędzy to przyszła mi do głowy ta czerwona bransoletka. Kocham błyskotki!
A tak zdrowo rozsądkowo. Patrzcie jakie na allegro znalazłam :
https://allegro.pl/bransoletka-stopki-serce-pudelko-grawer-gratis-i7536230524.html
-
Mam coraz większy problem z łapami. Co rano budzę się z lekko zdrętwialymi (zwłaszcza lewą) opuchniętymi, obolałymi i jakimiś takimi nie moimi. Coraz dłużej mi schodzi zanim je rozruszam i wróci mi normalne czucie.
Ktoś coś?
Zdarzało się Wam na końcówce takie coś?
Macie pomysły co z tym zrobić? -
Amal , zgadzam się z Lunaris. Jeśli przed ciążą było słabo to dziecko raczej nie naprawi relacji. Postaraj się nie wypominać mężowi, że nie chciał Nadii. To tylko wprowadza między Was niepotrzebne napięcie.
Wiem, że to boli ale skoro postanowiłaś nadal z nim być to po prostu patrz na to co jest teraz a nie kiedyś.
Luna , jak tam Tosia? Zaakceptowała siostrzyczkę?
Lusesita , jak już znajdziesz to okno to daj znać gdzie. to info moze się przydać.no i jak duże dziecko się tam mieści
Dziewczyny, czy tylko ja jestem taka nieporadna? Nigdy bym nie pomyślała, że umycie dziecka będzie trudne. tyle zakamarków... a to za uszkiem/ szyjka/ między paluszkami u rąk i stóp. -
nick nieaktualny
-
Tesco zmienia szatę graficzną i nazwę pieluch marki wlasnej. Wczoraj eMek kupił 90szt w rozmiarze 3 za 20zł. Nie wiem czy ktoraś z Was używała, my wlaśnie testujemy
lamka lubi tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Mam coraz większy problem z łapami. Co rano budzę się z lekko zdrętwialymi (zwłaszcza lewą) opuchniętymi, obolałymi i jakimiś takimi nie moimi. Coraz dłużej mi schodzi zanim je rozruszam i wróci mi normalne czucie.
Ktoś coś?
Zdarzało się Wam na końcówce takie coś?
Macie pomysły co z tym zrobić?
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Nika od 2 tyg drętwieją mi ręce do łokci, nogi do kolan a wczoraj nawet twarz (aż mroczki przed oczami miałam). Moja gin nic na to nie powiedziała. Zwiększylam magnez ale niewiele pomogło. Dziecko pewnie uciska naczynia, kręgosłup. Byle przetrwać do grudnia!
-
JustynaG wrote:Dziewczyny, czy tylko ja jestem taka nieporadna? Nigdy bym nie pomyślała, że umycie dziecka będzie trudne. tyle zakamarków... a to za uszkiem/ szyjka/ między paluszkami u rąk i stóp.
Mój miał specjalne zakamarki w fałdkach szyjnych. Umyty dokładnie a po godzinie i tak znajdowałam jakieś zrolowane mleko sprzed kilku godzin. Teraz jakoś łatwiej, chyba się chłopak wyciągnął, bo coraz mniej fałdeczek ma.Bajkaaa lubi tę wiadomość