Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem właśnie po badaniach prenatalnych i melduję, że wszystko u nas dobrze. Zarówno biochemia jak i pozostałe parametry ok. Serduszko bije prawidłowo, wielkość odpowiada tygodniowi ciąży.
Wszystko jest na swoim miejscu, także chyba mogę trochę odetchnąćAchia, Kaczorka, StaraczkaNika, Karma88, JuicyB, Jeżowa, reset, Morusek, -Mamunia-, Amal, summer86, Patrycja20, Aga9090, Malwas, Nat90, Nadzieja22, agulineczka, pilik, Bajkaaa, Yoselyn82, JustynaG, Phnappy, Meśka, KateHawke, blue00, Bobisia, Lena21, Siwulec, Ania1003, Lunaris, Lusesita, malka, veritaserum, Anna Stesia, Rucola, Madzik34 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kate super!!! Lepszych wiadomości nie mogłaś usłyszeć
wpadaj częściej do nas
Dziewczyny-mamusie, jak długo bolało Was, gdy dzieciaczki przyssawały się do piersi? Samo karmienie jest już dla mnie komfortowe, ale ten moment przyssania dalej wymaga ode mnie zagryzania ręcznika, żeby nie wszeszczeć z bólu... Boli jakieś 30 sekund, może nawet nie, ale kurcze myślałam, że po trzech tygodniach karmienie będzie już bezbolesneWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2018, 15:49
KateKum lubi tę wiadomość
-
Justyna, Aneczka cudnie mówi
Summer, w sumie przez te 3dni miała codziennie jedną taką drzemkę i dodatkowo dwie krótkie takie po 30min. Ale też codziennie musiałam ją z jakiegoś powodu budzić, więc może by miała więcej.
Ja się pospieszyłam z chwaleniem mojej córki. Tylko to napisałam to zaczął się ryk. Dopiero teraz przestała płakać i zasnęła. Chyba z brzuszkiem problem bo pomógł trochę espumisan. Na widok cycka płakała jeszcze bardziej. Zasnęła bez jedzenia wiec ciekawe ile będzie spała, bo już 3h minęły a zwykle je co 2.JustynaG lubi tę wiadomość
-
Dopiero piszę po wizycie, bo musiałam ochlonąć. Mała rośnie dalej szybko, waży juz lekko ponad 1800g. Termin usredniony przed świętami. Z szyjka względnie ok.
Pojawił się problem z jedną z zastawek i niemiarowa pracą serduszka. W środę mamy echo i się wszystko wyjaśni. -
Malka, u nas w dniu chrztu Ania nie jadła od 9 do 14:30.. to jej rekord w dzień, ale nic nie dalo sie poradzić, bo przed 12 za nic nie dała sie nakarmić a w kosciele butelki nie chciała.
Przykro mi, że Fela sie męczyła, dobrze że już sytuacja opanowana.
Kate, cudowne wieścimam nadzieję, źe teraz będziesz się już tylko cieszyć ciażą i częściej bywać tu u nas
Jeżowa, ja nadal odczuwam dyskomfort. Nie jest to mocny ból, ale jednak czuję się niekomfortowo przez kilkanascie sekund.KateKum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fozzie, wierzę, że Klara tylko chciała postraszyć a z serduszkiem wszystko będzie ok. U nas lekarz na echo mówił, że lekka niedomykalność zastawki u maluszków nie jest niczym groźnym. Mam nadzieję, że skończy się na strachu podobnie jak u Zuzinki Luny. Trzymam kciuki i jestem z Wami myślami!
-
nick nieaktualny
-
Fozzie Bear wrote:Dopiero piszę po wizycie, bo musiałam ochlonąć. Mała rośnie dalej szybko, waży juz lekko ponad 1800g. Termin usredniony przed świętami. Z szyjka względnie ok.
Pojawił się problem z jedną z zastawek i niemiarowa pracą serduszka. W środę mamy echo i się wszystko wyjaśni.
Fozie a u kogo robisz echo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2018, 16:49
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Achia wrote:Luna- nie tylko Reset tak uważa
a Zuzia jest przerozkoszna
Agulineczka- no to już ostatnie chwile w dwupaku! Jak się czujesz?
Fozzie- jak tam sytuacja?
Achia jak na ten etap ciąży czuje się naprawdę dobrze, ogolnie lepiej niż w pierwszej ciąży, choć wtedy też aż tak nie narzekalam.
Nie dociera wciąż do mnie że w przyszły wtorek zobaczę już córeczkę. Martwi mnie tylko rozstanie z synkiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2018, 16:52
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Kate bardzo się cieszę
Fozzie trzymam mocno kciuki za echo!KateKum lubi tę wiadomość
-
ACHIA, wyglądasz super!
FOZLE, kciuki za echo!
AGULINECZKA, to Tobie został już tylko tydzień - niesamowite
My dziś na 19.30 mamy wizytę i ktg, dam potem znać co słychać u TosiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2018, 17:03
Patrycja20, pilik, Karma88, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Fozzie dziewczyny już wszystko napisały! Wierze i trzymam kciuki ! Będzie dobrze!
Nadzieja toż to już koń hihi
Jezowa tak.. to cudowne uczucieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2018, 17:07
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Agulineczka przepraszam, że wcześniej się nie odniosłam, ale jakoś mi uciekło - super, że u Was wszystko w porządku
za tydzień w szpitalu, a przypomnisz mi zapominalskiej na którego masz zaplanowaną cesarkę?
Admiralka kciuki za wizytę! Wam zostało równie niewiele do poznania Tosicieszę się, że Wasza historia doczeka się happyendu, na który tak bardzo zasługujecie
admiralka lubi tę wiadomość
-
Kate fantastyczne wieści
Fozzie kciuki mocne za echo!KateKum lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Jeżowa wrote:Agulineczka przepraszam, że wcześniej się nie odniosłam, ale jakoś mi uciekło - super, że u Was wszystko w porządku
za tydzień w szpitalu, a przypomnisz mi zapominalskiej na którego masz zaplanowaną cesarkę?
Admiralka kciuki za wizytę! Wam zostało równie niewiele do poznania Tosicieszę się, że Wasza historia doczeka się happyendu, na który tak bardzo zasługujecie
Im bliżej porodu, tym jeszcze czasem pojawia mi się taka straszna myśl w głowie, że oby rzeczywiście Tosia była zdrowa. Wracają te wcześniejsze historie. Ale już musi być dobrze!
Chyba wciąż trochę boję się uwierzyć w ten happyend, czuję że będę płakać jak bóbr, jak już ją zobaczę. -
nick nieaktualnyKochane,tak na szybko.Mam już 2 cm rozwarcia,gbs pobrany.Jak się zacznie to nie wstrzymujemy.Ogólnie zadowolona jestem z wizyty.Nadrobię was jak wrócę.
Aga9090, KateHawke, Malwas, Phnappy, KateKum, Nadzieja22, -Mamunia-, Lunaris, Lusesita, malka, Izape_91, JuicyB, Kaczorka, Bajkaaa, Anna Stesia, Patrycja20, Rucola, Emiilka, ibishka, Madzik34 lubią tę wiadomość