Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna1993 wrote:Też nie wiem kiedy mam minęło 19 miesięcy starań bety nie robię, siknęłam sobie na ostatniego bobo i nie zostawia mi złudzeń, kreska nie może być już ciemniejsza
Bajkaaa, no to spróbuj tym, że jeśli wejdzie z Tobą, to będzie wiedział co i jak o jakieś 40 minut wcześniej I będzie mógł usłyszeć wszystkie zalecenia lekarza z końcówki wizyty, bo to ważne, a Tobie będzie z emocji ciężko to spamiętać.Luna1993 lubi tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Hej dziewczyny,
W Trójmieście śnieg jest. Temperatura na niewielkim minusie więc skrobanie szyb obowiązkowe.
A mnie tak wzdęło... zaczęłam się martwić bo brzuch się taki twardawy zrobił.
Ale jak go masuje to wtedy czuje jakby przesuwały się te pęcherzyki powietrza.
Mam nadzieję, że z maluszkiem wszystko dobrze. -
Bajkaaa, jeśli dobrze zrozumiałam o co pytasz
Ja polecam kiwi i owsiankę, odkąd wdrożyłam regularnie do menu widzę dużą poprawę. No i picie odpowiedniej ilości wody jest bardzo ważne. -
nick nieaktualny
-
Siwulec nie znam sie na ciałku żółtym, ale na Twoim miejscu poszłabym podejrzeć do innego gina:-)
Luna witamy wśród mamusiek
Summer malka dziś pisała o owsiance na mleku z masłem orzechowym i malinami mniam..polecam!
Bajka duużo wody i sok pomarańczowy z miąszem ten z biedry mi pomagał ..zaczynam się martwić co będzie teraz, gdy zaczęłam wcinać żelazo:-/ masakra
Siwulec, Luna1993, malka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, mogę się przyłączyć? widzę tutaj kilka znajomych "twarzy", a i ja powoli zaczynam się przyzwyczajać do nowego stanu
summer86, Ruth, malka, Flowwer, Rucola, Lusesita, mi88, Sarna84, Jadranka, JuicyB, olik321, Izolda90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiwulec czytam o pęcherzyku żółtkowym i natknęłam się na odpowiedzi lekarzy, że faktycznie jest za duży, ale gdy widać ładnie zarodek i jest prawidłowa akcja serca to jest to kwestia drugorzędna, jak się rozwija prawidłowo to nic nie powinno się dziać to może rodzić problemy, ale nie jest powiedziane że musi. Spróbuj zrobić usg u kogoś z super sprzętem
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Gdyby nie pomagały Wam żadne domowe sposoby to można syropy z laktulozą. Ale trzeba tego pić sporo i najlepiej przez kilka dni, a niestety mają nieprzyjemny efekt uboczny. Straszne gazy i wzdęcia
Mi pomogło wdrożenie diety wysokobłonnikowej. Owsianki, owoce suszone, kasze, siemię lniane i obowiązkowo przynajmniej 2l płynów dziennie. Ale to na prawdę minimum, najlepiej nawet 3l.
-
Luna1993 wrote:Siwulec czytam o pęcherzyku żółtkowym i natknęłam się na odpowiedzi lekarzy, że faktycznie jest za duży, ale gdy widać ładnie zarodek i jest prawidłowa akcja serca to jest to kwestia drugorzędna, jak się rozwija prawidłowo to nic nie powinno się dziać to może rodzić problemy, ale nie jest powiedziane że musi. Spróbuj zrobić usg u kogoś z super sprzętem
A mi zakazylscie w internatach grzebać
Dziękuje Ci pięknie ze wynalazlas w sumie dobre informacje, staram się nie denerwować ale najgorsze jest to ze nie za bardzo rozumiem o co chodzi z tym pęcherzykiem
Jeśli dobrze zrozumiałam lekarza to Groszek pobiera z niego pokarm i się teraz dopiero zastanawiam czy ma za dużo tego pokarmu czy mam niejadka w sobie lekarz mówił tez ze to zwiększa ryzyko wad genetycznych (ani w mojej ani w męża rodzinie nikt żadnej wady nie miał) i ze za miesiąc podejmiemy dezycję jakie badani powinnam zrobić tzn czy poszerzać podstawowy pakiet prenatalnych i jeśli tak to o jakie
Delikatnie mi zasugerował ze są jakieś mega zajebiste badania które wykrywają wszystko ale kosztują coś Ok 2500 zł
Ciagle się zastanawiam jaki wpływ ma pęcherzyk który (jeśli dobrze zrozumiałam ) dostarcza pokarm ma wpływ na rozwój genetyczny.... za głupia jestem na to -
Buko wrote:Cześć dziewczyny, mogę się przyłączyć? widzę tutaj kilka znajomych "twarzy", a i ja powoli zaczynam się przyzwyczajać do nowego stanu
Witaj aż sama radość Ciebie z zafasolkowanym stanie tutaj zobaczyćBuko, summer86 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny ja jutro mam wizytę i jakoś tak byłam dośc pozytywnie nastawiona, ale przeczytałam na wrzesniówkach o poronieniu zatrzymanym Małgoni i po prostu ścięło mnie z nóg
Strasznie boję się jutra#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:Dziewczyny ja jutro mam wizytę i jakoś tak byłam dośc pozytywnie nastawiona, ale przeczytałam na wrzesniówkach o poronieniu zatrzymanym Małgoni i po prostu ścięło mnie z nóg
Strasznie boję się jutra
Nie możesz tym się zadręczać !!! Musisz spiąć poslady i wytrzymać do jutra z pozytywnym nastawieniem. Nie masz wpływu na to co się dzieje u innych a i nie do końca masz wpływ na to co dzieje się u Ciebie, dlatego zamartwianie nic tu nie da.
Ja wierze ze będzie dobrze i napiszesz nam same dobre informacje co u Twojego brzdąca słychać
Głowa do góry Kochana bo inaczej to wszystkie tutaj powiariujemy :* ściskam Ci mocnoRucola lubi tę wiadomość
-
dziewczyny ja mam wizyte dopiero na 20ta, pewnie będzie obsuwa wiec dopiero późnym wieczorem dam znać co i jak. Dziękuję za kciuki bo wiem, ze jesteście tak kochane, ze nawet nie musze o nie prosić :*
Siwulec, Jadranka, JustynaG lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021