Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Zeżarło mi całego posta wrrrrrrr nie cierpię tego
Anna Stesia rozbiłaś bank
Justyna dla mnie to dziwne, nie ma innej przychodni gdzie można zrealizować na NFZ ?
Nikuś cieszę się że jestescie pod dobrą opieką, a z tymi przyrostami to tak jak dziewcxyny pisały błąd pomiaru często to trochę zaburza
Któraś chętna na poród w niedzielę i darmową wyprawkę ? Padłam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e80a6ed60db4.png
Ja po dermatologu, udało się bez teściowej ogarnąćnie wiedziałam, że to mrożenie takie nieprzyjemne
Nadzieja22, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Boziu
Spędziłam właśnie 24 minuty na pisaniu posta i mi go usunęlo..
No to skrócona wersja..
Anna stesia - moja bogini!
Dzieciaki śliczne i super że wizyty ok.
Pilik u nas. Też z 0rzyrostami różnie ale tak jak modu Kaczorka niektóre dzieciaczki sq porostu drobne.
U nas np waga staje jak tylko pojawią się infekcja coli w posiewie moczu.
Byłam u neurologa w sprawie oczek. Wysyfaszyla mnie no powiedziała że niby ok ale trzeba wykluczyć napady padaczkowe więc musimy zrobić eeg we śnie. Końcem listopada do Krakowa jedziemy.
Tata ma. W. Przyszłym tyg scyntygrafię kości proszę o kciuki żeby nie znaleźli 0rzerzutow!
Justyna nie wiem czy to standard ale ja praktycznie co wizytę słyszę od lekarza "muszę pani zadać pytanie którego nie lubię zadawać rodzicom" i ja już wiem że zaraz usłyszę "czy jest Panią stać żeby zrobić badanie prywatnie bo np termin na NFZ za rok bo nie ma lekarza bo to bo tamto" także tego..
Summer z tego co słyszałam min odstepu to 4 tyg 2iec 6 wydaje się w sam. RazAnna Stesia lubi tę wiadomość
-
Summer co do odstępu to ja kojarzę, że między szczepionką „żywą” (np. BCG) a inna musi być minimum 4 tygidnie, szczepionki zabite można podawać w dowolnym odstępie, ale z zachowaniem wskazań producenta między dawkami, wiec chyba musiałabyś znać nazwę handlową tej, którą dostaliście i sprawdzić w ulotce czy na stronie producenta.
JustynaG lubi tę wiadomość
-
AnnaStesia, aż poruszyło się dzieciątko w mym łonie zbudzone gromkim rechotem
Też muszę skopiować i wracać do tego wpisu za każdym razem jak będę się martwić, że dziecko jakieś niemrawe!Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja lubię pieczony albo grillowany w plastrach boczku... mniam.
Ibishka, a ja myślę że 7 miesięcy to bardzo dobry wynik i powinnaś się teraz z dumą poklepać po cycach i powiedzieć im, że świetnie się spisały!ibishka, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia, popłakałam się ze smiechu
uwielbiam Cię!
Dziewczyny dzięki za odpowiedz w sprawie szczepienia. Bralismy Infarix Hexa, na ulotce jest mowa o minimum miesięcznym odstępie.
Lena, jak tam karmienie? U nas pierwsze ugryzienie zaliczone wczoraj wieczorem. Ale spodziewalam się tego, bo bezzębnymi dziąsłami też już to robiła, tylko aż tak nie bolało
Ja właśnie wrocilam z biegania.. szalone 4,2 km w 30 minut, ale udalo już się wyjśc 2 raz w tym tygodniu. Muszę w końcu zrzucić to co zostało po ciąży a na inną aktywność czasu brak i sił wieczorami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 11:06
Nadzieja22, lamka, Phnappy, Anna Stesia, Jeżowa, Emiilka, Aga9090, pilik lubią tę wiadomość
-
AnnaStesia...tak się zastanawiam czym Ty się zawodowo zajmujesz...
Piękny skrót dla banana:)
Dziewczyny co do przyrostów w ciąży, to mój lewcio cały czas wazył dużo, miał solidne przyrosty a na koncu bardzo zwolinił mimo bardzo dobrych przepływów. Mi to lekarz tłumaczył w ten sposób, ze to macica jest ograniczeniem. jedne rozciągają się bardziej inne mniej. Rozciągliwość macicy skorelowana jest z możliwością rozejscia się wszystkich struktur aktywnych przy porodzie... podsumowując, dziecko urosnie takie, jakie jesteś w stanie urodzić. Natura wie co robi
Dziewczyny my za 2 tygodnie w czwartek mamy dopiero pierwsze szczepienia... w związku z tym chciałabym Was o coś zapytac, bo na mojej rozpisce z przychodni jest to średnio wytłumaczone. Co do szczepień obowiązkowych to sprawa jasna, decydujemy sie na 6w1. Co do rota wirusów, to pani w przychodni powiedziała, ze pierwsza dawka maks do 12tyg życia dziecka, my będziemy na przełomie 11/12 więc się łapiemy i te 2 szczepionki chcemy na pierwszy rzut. Co do pneumokoków, to mamy tą szczepionke podaną jako zalecaną ale mamy tylko płatne opcje do wyboru, Wy pisałyście że jest opcja jakiejś refundowanej, czy ja źle coś zrozumiałam? i czy na pneumokoki szczepiłyście od razu na pierwszym szczepieniu czy w dalszym czasie??Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 11:14
Anna Stesia lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Patrycja, Lunaris, ale przystojniaki
Yos, świetna wiadomość!
Anna StesiaPatrycja20, Anna Stesia, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
agulineczka wrote:Anna Stasia brawo!
zdolniacha!
Nika pierwsze słyszę o bananie w plastrach boczku. Jestem ciekawa jak smakuje
Reset chyba polecała też śliwki suszone w boczusiu, ale śliwki małe, więc więcej zawijania i wewnętrzny leń opowiada się jednak za banankiem.
-
AnnaStesia - ale nie to, że mam spadać i stąd ten Saturn?
Ibishka - w okolicach roku i tak mleczko z cycków bardziej służy za picie niż jedzenie, więc spokojnie możesz być dumna z tych 7 miesięcydałaś córci to co najlepsze.
Za tatę trzymam kciuki!
Summer - wow, gratuluję biegania! Ja chciałam, ale tak tego nie lubię, że się nie zdecydowałam..Anna Stesia lubi tę wiadomość