Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja się pochwalę bo przyszedł do mnie dzisiaj śpiwór 2w1 z La Millou i jest super. Odpiełam przedłużenie i pasuje i do gondoli i spacerówki. Zostało jeszcze sprawdzić w spacerówce Stokke.
Czeka na zmniejsze dni. Na razie dalej używam przejściowego. Ten jest puchowy i na teraz za ciepły. Zamówiłam też drugi żeby nie przekładać między wózkami ciągle bo w Cybexie trzeba rozpiąć wszystkie pasy żeby cokolwiek wsadzić.
Jeżeli ktoś szuka śpiworka na 2 lub 3 zimy, to wart tej kasy.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/32c082c78d46.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/68015f91430b.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0bd208c7e8fc.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 16:11
Lunaris, nick nieaktualny, Jeżowa, Nadzieja22, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Pozdrowienia dla rodziców, których dzieci są fanami lemurka
nie musimy rezygnować z deseru 
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d656883642ed.png
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lunaris, KateHawke, nick nieaktualny, Yoselyn82, ibishka, JustynaG, Emiilka, Nadzieja22, malka, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDrugi będzie taki tylko bez muffki ale dopiero przed świętami bo tyle zamówień mają...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2d04fb6720e4.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 16:21
nick nieaktualny, Lunaris, Jeżowa, KateHawke, Malwas, nick nieaktualny, Yoselyn82, ibishka, Nadzieja22, pilik, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya my planujemy wykorzystać wolny poniedziałek na randkę i własnie kupiłam nam bilety do kina- i to na fotele VIP- coby mnie przede wszystkim było wygodniej
rano badanie krwi i alergolog,a potem będą same przyjemności z mężem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 16:21
KateHawke, pilik, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Ania piękny ten śpiworek!
Ibishka, Luna, boskie dziewczyny macie
Ewelka i Ty i córeczka pięknie się prezentujecie.
Malwas -extra wyglądasz! brzuszek taki ładny że do reklamy można by dać! smarujesz czy taka uroda?
Achia nic więcej nie dodam niż to co już dziewczyny napisały. Odpuść sobie- lepiej ten czas przewalić na kanapie i tyć niż się wnerwiać na każdym kroku.
Siostra ma zero taktu i wyczucia.
Byłam w mieście na czokokawie mmmmm! pychota! nie wiem czy na szczęście czy nie zabrakło mi czasu na zakupy
pensja uratowana!
91Ewela09 lubi tę wiadomość
-
Ania oba śpiworki cudne
my w sumie nie mamy żadnego, ale cały czas się waham czy kupować czy nie, bo jak dotąd zakładam, że damy radę z kombinezonem i kocem, ale patrząc na takie cudeńka to mam ochotę kupić od razu
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania ten drugi śpiworek jest przepiękny

Ibishka napiszę póki pamiętam i mam jak pisać : jestem pod wrażeniem tego ile czasu wytrzymałaś z KPI. Możesz być z siebie naprawdę dumna - ja jestem i bardzo podziwiam
bo sama karmię KP i planuję tylko do około 6 miesiąca. A u ciebie 7 miechów odciągania - to wielkie poświęcenie! Teraz odpocznij 
Aaa! Wrzucę Wam zdjęcie z takiej amatorskiej sesji, która zrobiła moja przyszła szwagierka
[url][/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 12:53
nick nieaktualny, Yoselyn82, Lunaris, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Jeżowa, Kaczorka, nick nieaktualny, Patrycja20, ibishka, StaraczkaNika, Lena21, nick nieaktualny, olik321, JustynaG, Rucola, Morusek, Emiilka, nick nieaktualny, JuicyB, Nadzieja22, pilik, malka, 91Ewela09, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTen drugi jest od by Maa z fb. Mają więcej cudeniek.
"Witam:)) z futrem 240zl, mozemy wykonac takie rozciecia, standard 110cm, mozemy wykonac dwa spody mniejszy 90cm i duzy 110cm koszt 340zl:)"
Gdyby ktoś był ciekawy cen. Wzięłam ten 110cm ale czuję że Oskar się w nim utopii patrząc na LA Millou i ich 115cm. -
A właśnie szukałam ceny na FB. Przepiękny - cena duża ale widać że adekwatna do jakości i piękna wykonania. Nie stać mnie ale chociaż oczy nacieszęAnia1003 wrote:Ten drugi jest od by Maa z fb. Mają więcej cudeniek.
"Witam:)) z futrem 240zl, mozemy wykonac takie rozciecia, standard 110cm, mozemy wykonac dwa spody mniejszy 90cm i duzy 110cm koszt 340zl:)"
Gdyby ktoś był ciekawy cen. Wzięłam ten 110cm ale czuję że Oskar się w nim utopii patrząc na LA Millou i ich 115cm.
-
Achia – właśnie też planuję taki dzień prawdopodobnie ostatni w sobotę, żeby iść do kina na Bohemian rapsody, dobry pomysł z tymi fotelami VIP, myślę, że trzeba to ogarnąć
i potem na jakąś kolację.
ibishka, Luna, KateHawke – cudne dzieciaczki, do schrupania
Lunaris – bardzo dziękuję
, smaruję co mi akurat za krem wpadnie w rękę z reguły na wieczór
Ania1003 – ten śpiworek z jeleniem wygląda bardzo oryginalnie
KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość

Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Achia, w galerii Morena w kinie mają 2-osobowe kanapy na tyłach sal - też wygodneAchia wrote:a my planujemy wykorzystać wolny poniedziałek na randkę i własnie kupiłam nam bilety do kina- i to na fotele VIP- coby mnie przede wszystkim było wygodniej
rano badanie krwi i alergolog,a potem będą same przyjemności z mężem 
-
Ja polecam Bohemian Rapsody
W przyszłą środę znowu idziemy do kina, ostatni raz i później pewnie dłuższa przerwa
i chyba pójdziemy na Kler 
Achia ojjjj ja nie wiem czy bym nic złośliwego nie napisała siostrze... chociaż może rzeczywiście odpuść po prostu.
Dzisiaj byłam u ginka - pobrał GBS, jeszcze chce mnie raz zobaczyć w przyszłym tygodniu.
staramy się już ponad 2 lata
- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane

też odwlekalam aż kupiłam w końcu.