Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja się pochwalę bo przyszedł do mnie dzisiaj śpiwór 2w1 z La Millou i jest super. Odpiełam przedłużenie i pasuje i do gondoli i spacerówki. Zostało jeszcze sprawdzić w spacerówce Stokke.
Czeka na zmniejsze dni. Na razie dalej używam przejściowego. Ten jest puchowy i na teraz za ciepły. Zamówiłam też drugi żeby nie przekładać między wózkami ciągle bo w Cybexie trzeba rozpiąć wszystkie pasy żeby cokolwiek wsadzić.
Jeżeli ktoś szuka śpiworka na 2 lub 3 zimy, to wart tej kasy.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/32c082c78d46.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/68015f91430b.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0bd208c7e8fc.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 16:11
Lunaris, Achia, Jeżowa, Nadzieja22, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Pozdrowienia dla rodziców, których dzieci są fanami lemurka
nie musimy rezygnować z deseru
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d656883642ed.pngAchia, Ania1003, Lunaris, KateHawke, Aga9090, Yoselyn82, ibishka, JustynaG, Emiilka, Nadzieja22, malka, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDrugi będzie taki tylko bez muffki ale dopiero przed świętami bo tyle zamówień mają...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2d04fb6720e4.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 16:21
Achia, Lunaris, Jeżowa, KateHawke, Malwas, Aga9090, Yoselyn82, ibishka, Nadzieja22, pilik, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya my planujemy wykorzystać wolny poniedziałek na randkę i własnie kupiłam nam bilety do kina- i to na fotele VIP- coby mnie przede wszystkim było wygodniej
rano badanie krwi i alergolog,a potem będą same przyjemności z mężem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 16:21
KateHawke, pilik, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Ania piękny ten śpiworek!
Ibishka, Luna, boskie dziewczyny macie
Ewelka i Ty i córeczka pięknie się prezentujecie.
Malwas -extra wyglądasz! brzuszek taki ładny że do reklamy można by dać! smarujesz czy taka uroda?
Achia nic więcej nie dodam niż to co już dziewczyny napisały. Odpuść sobie- lepiej ten czas przewalić na kanapie i tyć niż się wnerwiać na każdym kroku.
Siostra ma zero taktu i wyczucia.
Byłam w mieście na czokokawie mmmmm! pychota! nie wiem czy na szczęście czy nie zabrakło mi czasu na zakupypensja uratowana!
91Ewela09 lubi tę wiadomość
-
Ania oba śpiworki cudne
my w sumie nie mamy żadnego, ale cały czas się waham czy kupować czy nie, bo jak dotąd zakładam, że damy radę z kombinezonem i kocem, ale patrząc na takie cudeńka to mam ochotę kupić od razu
Ania1003 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania ten drugi śpiworek jest przepiękny
Ibishka napiszę póki pamiętam i mam jak pisać : jestem pod wrażeniem tego ile czasu wytrzymałaś z KPI. Możesz być z siebie naprawdę dumna - ja jestem i bardzo podziwiambo sama karmię KP i planuję tylko do około 6 miesiąca. A u ciebie 7 miechów odciągania - to wielkie poświęcenie! Teraz odpocznij
Aaa! Wrzucę Wam zdjęcie z takiej amatorskiej sesji, która zrobiła moja przyszła szwagierka
[url][/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 12:53
Achia, Yoselyn82, Lunaris, Ania1003, blue00, Jeżowa, Kaczorka, Aga9090, Patrycja20, ibishka, StaraczkaNika, Lena21, lamka, olik321, JustynaG, Rucola, Morusek, Emiilka, -Mamunia-, JuicyB, Nadzieja22, pilik, malka, 91Ewela09, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTen drugi jest od by Maa z fb. Mają więcej cudeniek.
"Witam:)) z futrem 240zl, mozemy wykonac takie rozciecia, standard 110cm, mozemy wykonac dwa spody mniejszy 90cm i duzy 110cm koszt 340zl:)"
Gdyby ktoś był ciekawy cen. Wzięłam ten 110cm ale czuję że Oskar się w nim utopii patrząc na LA Millou i ich 115cm. -
Ania1003 wrote:Ten drugi jest od by Maa z fb. Mają więcej cudeniek.
"Witam:)) z futrem 240zl, mozemy wykonac takie rozciecia, standard 110cm, mozemy wykonac dwa spody mniejszy 90cm i duzy 110cm koszt 340zl:)"
Gdyby ktoś był ciekawy cen. Wzięłam ten 110cm ale czuję że Oskar się w nim utopii patrząc na LA Millou i ich 115cm. -
Achia – właśnie też planuję taki dzień prawdopodobnie ostatni w sobotę, żeby iść do kina na Bohemian rapsody, dobry pomysł z tymi fotelami VIP, myślę, że trzeba to ogarnąć
i potem na jakąś kolację.
ibishka, Luna, KateHawke – cudne dzieciaczki, do schrupania
Lunaris – bardzo dziękuję, smaruję co mi akurat za krem wpadnie w rękę z reguły na wieczór
Ania1003 – ten śpiworek z jeleniem wygląda bardzo oryginalnie
KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Achia wrote:a my planujemy wykorzystać wolny poniedziałek na randkę i własnie kupiłam nam bilety do kina- i to na fotele VIP- coby mnie przede wszystkim było wygodniej
rano badanie krwi i alergolog,a potem będą same przyjemności z mężem
-
Ja polecam Bohemian Rapsody
W przyszłą środę znowu idziemy do kina, ostatni raz i później pewnie dłuższa przerwa
i chyba pójdziemy na Kler
Achia ojjjj ja nie wiem czy bym nic złośliwego nie napisała siostrze... chociaż może rzeczywiście odpuść po prostu.
Dzisiaj byłam u ginka - pobrał GBS, jeszcze chce mnie raz zobaczyć w przyszłym tygodniu.
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane