X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2018, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tak patrzę na te Wasze słodziaki to nie mogę się doczekać, aż przytulę tego mojego małego człowieka :)

mąż się przyznał, że już kręcił do siostry jak mu napisałam i chciał jej coś powiedzieć,ale się powstrzymał :p

ibishka lubi tę wiadomość

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2018, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ibishka, ale ona ma piękne oczy! Zauroczyła mnie!
    A z tej maty to sama już nawiewa? Niedługo sie zacznie zabawa z ganianiem :)

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2018, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ibishka śliczności <3 a jaki uśmiech piękny :) i chce napisac, że jesteś cudowną córką i dajesz swojemu tacie mnóstwo wsparcia

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2018, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ibishka śliczna a jaki uśmiech piękny :)

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2018, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ibishka piękna jest Twoja córeczka! Spamuj nią częściej <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 16:17

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2018, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się pochwalę bo przyszedł do mnie dzisiaj śpiwór 2w1 z La Millou i jest super. Odpiełam przedłużenie i pasuje i do gondoli i spacerówki. Zostało jeszcze sprawdzić w spacerówce Stokke.
    Czeka na zmniejsze dni. Na razie dalej używam przejściowego. Ten jest puchowy i na teraz za ciepły. Zamówiłam też drugi żeby nie przekładać między wózkami ciągle bo w Cybexie trzeba rozpiąć wszystkie pasy żeby cokolwiek wsadzić.

Jeżeli ktoś szuka śpiworka na 2 lub 3 zimy, to wart tej kasy.

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/32c082c78d46.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/68015f91430b.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0bd208c7e8fc.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 16:11

Lunaris, Achia, Jeżowa, Nadzieja22, Anna Stesia lubią tę wiadomość

• ibishka Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2018, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika zwiewa co chwilę z maty poprzez turlanie Lub pelzanie :)

Dziękuję przekażę Gabi :)

Ania świetny materiał spiworka. I super że podpasowal:)

StaraczkaNika lubi tę wiadomość

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2018, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrowienia dla rodziców, których dzieci są fanami lemurka :P nie musimy rezygnować z deseru :D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d656883642ed.png

Achia, Ania1003, Lunaris, KateHawke, Aga9090, Yoselyn82, ibishka, JustynaG, Emiilka, Nadzieja22, malka, Anna Stesia lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2018, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drugi będzie taki tylko bez muffki ale dopiero przed świętami bo tyle zamówień mają...

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2d04fb6720e4.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 16:21

Achia, Lunaris, Jeżowa, KateHawke, Malwas, Aga9090, Yoselyn82, ibishka, Nadzieja22, pilik, Anna Stesia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2018, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my planujemy wykorzystać wolny poniedziałek na randkę i własnie kupiłam nam bilety do kina- i to na fotele VIP- coby mnie przede wszystkim było wygodniej :) rano badanie krwi i alergolog,a potem będą same przyjemności z mężem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 16:21

KateHawke, pilik, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2018, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania piękny ten śpiworek!

Ibishka, Luna, boskie dziewczyny macie <3

Ewelka i Ty i córeczka pięknie się prezentujecie.

Malwas -extra wyglądasz! brzuszek taki ładny że do reklamy można by dać! smarujesz czy taka uroda?

Achia nic więcej nie dodam niż to co już dziewczyny napisały. Odpuść sobie- lepiej ten czas przewalić na kanapie i tyć niż się wnerwiać na każdym kroku.
    Siostra ma zero taktu i wyczucia.

Byłam w mieście na czokokawie mmmmm! pychota! nie wiem czy na szczęście czy nie zabrakło mi czasu na zakupy :P pensja uratowana!

91Ewela09 lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2018, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania oba śpiworki cudne <3 my w sumie nie mamy żadnego, ale cały czas się waham czy kupować czy nie, bo jak dotąd zakładam, że damy radę z kombinezonem i kocem, ale patrząc na takie cudeńka to mam ochotę kupić od razu :D

Ania1003 lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2018, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie kombinezony darowalam bo nie chce się z nimi użerać. Młody nie lubi ubierania. Wolę go lżej ubrać i wsadzić w cieplejszy śpiwór. A takie cudeńka teraz robią że żal nie kupić ;D też odwlekalam aż kupiłam w końcu.

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2018, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, piękny śpiworek! Szkoda, że taka cena, ale ten jeleń to ze szczerego złota chyba :)

Rucola lubi tę wiadomość

• KateHawke Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2018, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ten drugi śpiworek jest przepiękny <3

Ibishka napiszę póki pamiętam i mam jak pisać : jestem pod wrażeniem tego ile czasu wytrzymałaś z KPI. Możesz być z siebie naprawdę dumna - ja jestem i bardzo podziwiam <3 bo sama karmię KP i planuję tylko do około 6 miesiąca. A u ciebie 7 miechów odciągania - to wielkie poświęcenie! Teraz odpocznij :)

Aaa! Wrzucę Wam zdjęcie z takiej amatorskiej sesji, która zrobiła moja przyszła szwagierka :)

[url][/url]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 12:53

Achia, Yoselyn82, Lunaris, Ania1003, blue00, Jeżowa, Kaczorka, Aga9090, Patrycja20, ibishka, StaraczkaNika, Lena21, lamka, olik321, JustynaG, Rucola, Morusek, Emiilka, -Mamunia-, JuicyB, Nadzieja22, pilik, malka, 91Ewela09, Anna Stesia lubią tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2018, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten drugi jest od by Maa z fb. Mają więcej cudeniek.

"Witam:)) z futrem 240zl, mozemy wykonac takie rozciecia, standard 110cm, mozemy wykonac dwa spody mniejszy 90cm i duzy 110cm koszt 340zl:)"

Gdyby ktoś był ciekawy cen. Wzięłam ten 110cm ale czuję że Oskar się w nim utopii patrząc na LA Millou i ich 115cm.

• KateHawke Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2018, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1003 wrote:
    Ten drugi jest od by Maa z fb. Mają więcej cudeniek.

"Witam:)) z futrem 240zl, mozemy wykonac takie rozciecia, standard 110cm, mozemy wykonac dwa spody mniejszy 90cm i duzy 110cm koszt 340zl:)"

Gdyby ktoś był ciekawy cen. Wzięłam ten 110cm ale czuję że Oskar się w nim utopii patrząc na LA Millou i ich 115cm.
    A właśnie szukałam ceny na FB. Przepiękny - cena duża ale widać że adekwatna do jakości i piękna wykonania. Nie stać mnie ale chociaż oczy nacieszę :D

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Malwas Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2018, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia – właśnie też planuję taki dzień prawdopodobnie ostatni w sobotę, żeby iść do kina na Bohemian rapsody, dobry pomysł z tymi fotelami VIP, myślę, że trzeba to ogarnąć :) i potem na jakąś kolację.
    ibishka, Luna, KateHawke – cudne dzieciaczki, do schrupania :)
    Lunaris – bardzo dziękuję :), smaruję co mi akurat za krem wpadnie w rękę z reguły na wieczór
    Ania1003 – ten śpiworek z jeleniem wygląda bardzo oryginalnie :)

KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość

3i49px9iphyqib5j.png
    7u22ugpjteqyoky0.png
    Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo;
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2018, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    a my planujemy wykorzystać wolny poniedziałek na randkę i własnie kupiłam nam bilety do kina- i to na fotele VIP- coby mnie przede wszystkim było wygodniej :) rano badanie krwi i alergolog,a potem będą same przyjemności z mężem :)
    Achia, w galerii Morena w kinie mają 2-osobowe kanapy na tyłach sal - też wygodne ;)

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Phnappy Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2018, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam Bohemian Rapsody :) W przyszłą środę znowu idziemy do kina, ostatni raz i później pewnie dłuższa przerwa :) i chyba pójdziemy na Kler :P

Achia ojjjj ja nie wiem czy bym nic złośliwego nie napisała siostrze... chociaż może rzeczywiście odpuść po prostu.

Dzisiaj byłam u ginka - pobrał GBS, jeszcze chce mnie raz zobaczyć w przyszłym tygodniu.

ckai43r8zmly7il4.png

staramy się już ponad 2 lata :( - udało się!!
    aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie <3
    Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane :(
‹‹ 2283 2284 2285 2286 2287 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ