Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Apropo "Kleru" w moim rodzinnym mieście gdzieś 4 miesiące temu księża z okolicznych wsi kościelnych zorganizowali sobie orgię, zaprosili prostytutki i jeden z nich dostał zawału, wobec czego prostytutka zadzwoniła po karetkę, a oni ją za to pobili... Potem odpokutowywali to leżąc krzyżem w kościele. Przenieśli ich do domów dla emerytowanych księży. Jak to usłyszałam, nie mogłam w to uwierzyć, no ale Kler na żywo.
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Nika- za późno napisałaś, bo bilety już kupione :p
Malwas- poważnie,to jest prawdziwa historia? bo aż wierzyć się nie chce...i wierzyć się nie chce
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
nick nieaktualny
-
Piekne wszystkie dzieciaczki
KateHawke lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualnyMalwas przecudnie wyglądasz! Chyba jesteś wysoka, prawda?
a historia z księżmi szokująca!
Ewela na Twoje zdjęcie się niestety nie załapałam.
Achia Twoja siostra przechodzi samą siebie, ja bym jej na pewno coś niemiłego powiedziała.
Ibishka Gabi przeuroczaMalwas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malwas, ale historia! Naprawdę aż wierzyć się nie chce. Ale ja też się ostatnio dowiedziałam kilka ciekawych faktów o księżach z mojej rodzinnej parafii, więc w zasadzie to już mnie nic nie zdziwi...
Kate cudowna jest Twoja Nat! Jakie słodziutkie usteczkaKateHawke, Malwas lubią tę wiadomość
-
AnnaStesia popłakałam się, mistrz
.
Justyna no ja już czasem wymiękam przy moich 5kg :p
Co do usg - powinnaś dostać skierowanie. To czy znajdziesz kogoś kto na NFZ zrobi to już Twoja sprawa!
Co do banana - ja polecam polędwiczki wieprzowe usmażone na oliwie z majerankiem a do tego banan na maśle smażony i ryż. Mniam! Aż mi się zachciało.
Ibishka pół roku ponad kpi to piękny wynik!! Za tatę zaciskam kciuki. Gabi jest cudowna
Rucola pneumokoki są darmowe i obowiązkowe te podstawowe!
Kate - Nat jest taka piękna! Widać że jeszcze taki niemowlaczek, ochhh
Achia przykro mi że znowu takie historie z siostrą... niestety rozumiem sytuacje. Mi trochę przykro bo mam trzy siostry i dwóch braci i odkąd Ninka się urodziła byli u mnie raz, jeden brat dwa razy. A jedna siostra, mieszka wprawdzie we Francji, ale nie pracuje, w ogóle Ninki nie widziała jeszcze. I może by mi nie było tak przykro gdyby nie fakt że z ich wszystkimi dziećmi siedziałam bardzo dużo, byłam na każde zawołanie do pomocy... nawet u sióstr za granicą kilka razy byłam tylko po to żeby pomóc... a teraz mieszkam zawrotne 45km od większości rodziny i nikt nie ma dla nas czasu.
KateHawke, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Udało mi się załapać na wszystkie zdjęcia, ale coś nie mogłam polubić jak korzystałam z telefonu.
Dzieciaki prześliczne
Ewela piękne Wy
Malwas super wyglądasz!
Achia, przykro mi, że siostra znowu odwala dziwne akcje. Aż nie wiem co powiedzieć...
Mamy rezerwację na niedzielę wieczór na Bohemian Rhapsody, tym razem na pewno pójdziemy skoro w końcu jest miejsce. No i mąż obiecał coś dobrego do jedzenia, tylko muszę sprawdzić co będzie otwarte
O kurczę PilikTo pięknie rodzeństwo się zachowuje... To naprawdę przykre.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 20:03
Malwas lubi tę wiadomość
-
W końcu nadrobiłam!
Lena, summer gratuluję pierwszych ząbków!
AnnaStesia! Jesteś najlepsza! Naprawdę popłakałam się ze śmiechu. Ale zdradź nam co u Ciebie, bo nie napisałaś.
KateHawke, Nat jest cudna
Ibishka, widzę, że Gabi wyrusza na podbój mieszkania! Piękna
Malwas piękna historia! Jak niestety tak sobie wyobrażam ten nasz kler... szkoda gadaćWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 20:05
Anna Stesia, KateHawke, Malwas lubią tę wiadomość
-
Ja jestem dzisiaj padnięta. Fela do południa marudziła jak tylko ją odkładałam, więc cały czas na rękach
a popołudniu byliśmy na obiedzie urodzinowym mojej mamy w knajpie. Teraz chciałam sobie rozmrozić ćwiartkę chleba w piekarniku i w moim geniuszu stwierdziłam, że ustawie sobie 200stopni to się szybciej rozmrozić. Wyszła mi wielka grzanka
Mam pytanie dla mam dzieciaków z problemami skórnymi. Lunsris? Lunka? Co na taką plmę na twarzy. Wygląda na taką atopową zmianę, Łe na razie jest tylko jedna, już od dłuższego czasu. Czym to smarować?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/48e70a3a2c14.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 20:12
-
nick nieaktualnyAnnaStesia poprawiłas mi humor i bardzo Ci dziękuję bo dzień dzisiaj mam okropniy ! Nie mam czasu na nadrabianie bo mała znowu daje czadu ale czytając Twój wpis uśmiechnęłam się
I jakoś mi się spodobało że ktoś wie skąd taki pseudonim na forum hehe
Do nikogo się nie odniose, przepraszam , padam za przeproszeniem na pysk, mąż chory a Ania spala w dzień dwa razy po 30 minut. Teraz tarmosi się w łóżeczku i chyba dalej nie śpi...we wtorek idziemy do fizjoterapeuty jednak , trochę sie martwię ma już znieksZtacona główkę przez to spanie tylko na prawo. Już wszyatko przestawiliśmy , łóżeczko, przewijak żeby z drugiej strony do niej podchodzić ale nic to poki co nie daje jest tak uparta że za nic tej głowy nie odwróci albo odwróci tylko na chwilkę, w trakcie zabawy . Musimy to sprawdzić
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Malka, pardąsik, faktycznie zapomniałam o sobie. Ja sypiam z Bradem Pittem. Niestety tylko sypiam, zamiast dokazywać, bo stary dziad się z niego zrobił
Pilik, z rodzeństwem tak już chyba bywa. Moja siostra jest bardzo zapracowana, ale wiem, że gdybym ją poprosiła to chętnie by mi pomogła. A brat mojego męża temat zupełnie olewa, mimo że gdy rodziły się jego dzieci to z mężem często bralismy je na spacery czy odwiedzaliśmy (choć po prawdzie po jakimś czasie przestaliśmy, bo okazało się, że ciągle im było mało naszej pomocy i zamiast wdzięczności dostawaliśmy narzekania).malka, pilik, Emiilka, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucola ja szczepilam pneumokoki te płatne. Tak jak AnnaStesia napisała działa na więcej szczepów bo 13 a nie 10 i to są akurat te szczepy które najczęściej zakazaja. Z drugiej strony realne ryzyko zakażenia mimo wszystko jest chyba niskie ale ja po przeanalizowaniu wszystkiego i rozmowie z dwoma lekarzami tak zdecydowałam.
6w1 ma mieć minimum 4 tyg odstęp , my mamy szczepić po 6 tyg.
Szczepi któraś z Was na meningokoki ?? Nie mam pojęcia co robić w tej kwestii ale chyba odpuszcze.
Jeśli chodzi o przyrosty na końcu ciąży Ania bardzo zwolniła. Już od 37 tyg przybrała raptem 100 g chyba mimo że przepływu były dobre.
Co do wagi aktualnej dzisiaj mamy 2 miesiące i równo przytyła 2 kg od najniższej wagidziś na wadze 5080 g
pilik, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Malwas wrote:Apropo "Kleru" w moim rodzinnym mieście gdzieś 4 miesiące temu księża z okolicznych wsi kościelnych zorganizowali sobie orgię, zaprosili prostytutki i jeden z nich dostał zawału, wobec czego prostytutka zadzwoniła po karetkę, a oni ją za to pobili... Potem odpokutowywali to leżąc krzyżem w kościele. Przenieśli ich do domów dla emerytowanych księży. Jak to usłyszałam, nie mogłam w to uwierzyć, no ale Kler na żywo.
pilik, Malwas lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyAnnaStesia mój mąż właśnie przyczytał Twój wpis z rana i a) zdrowo się uśmiał b) pyta czy zawodowo zajmujesz się pisaniem, bo jak nie to powinnyście wejść w spółkę z Reset i pisać,pisać i jeszcze raz pisać,bo szkoda takich talentów
a pisarz ćwiczy pisząc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 20:41
Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Veritaserum ja szczepie na meningokoki. Wyszłam z takie założenia jak kiedyś sanka tu chyba napisała, że wolalabym zaszczepić na meningokoki niż na rota, bo na to się umiera albo są okropne powikłania, a rota to jednak tylko sraczka.
Tzn. i tak zaszczepiłam i na meningokoki i na rota.veritaserum, Jeżowa, summer86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malka chyba lepiej potwierdzić co to za zmiana z dermatologiem dziecięcym. U nas wszyscy podejrzewali atopowe zapalenie skóry, a dermatolog wskazała coś przeciwnego, czyli łojotokowe zapalenie skóry. To pierwsze się odpowiednio nawilża, a to drugie wysusza. Póki co kąpiele w krochmalu i zero kosmetyków - tak bym zrobiła na start, a potem lekarz.