Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dziś ja będę jojac.. od wczoraj boli mnie pierś, lewa. Nie ma zastoju, zaczerwienienia skóry, jest luźna, dobrze się karmi a boli wewnętrzna i górna część. Zastanawiam się czy mnie nie przewiało ( ale nie widzę opcji) albo od pozycji noszenia... Ale to wykluczam bo pierś boli ciągle ale najmocniej gdy Mały się przydaje i zaczynają pracować gruczoły... Nie wiem czy brać coś przeciwzapalnego bo ból jest do zniesienia tylko boję się co później ..#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Admiralka gratulacje!! Cieszę się, że macie już Tosię obok
Kumulacja była 13ego z 80tymi urodzinami mojej babci
Rucola nie bardzo potrafię doradzić, ale jedno wiem na pewno - piersi nie da się przewiac. Więc szukaj innej przyczyny. Ja się dzisiaj obudziłam z zastojem. Jezowa mam nadzieje że przynajmniej Twój minął i go przejęłam...
U nas noc ciężka, brzuszek bardzo męczył i się zastanawiam czy możliwe że przez moje antybiotyki? Już nie wiem co jest grane
Summer nie chce Cię martwić, ale to typowe objawy skoku który zaczęła Ania chyba właśnie. U nas na czerwcowkach co drugie dziecko nagle nie śpi i są tragedie nocne... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kolejna dzidzia, gratulacje ADMIRAŁKA!!
Lunaris - podziwiam Cię, że wstajesz o takiej 4 i możesz funkcjonować. Ja dopóki jest ciemno za oknem, jestem humorzasta i nie do życia. Dobrze że mój organizm chce spać do 6...
Jeżowa - daj znać jak tam Cycuś! -
nick nieaktualnyAdmirałka gratuluję
Nim dotarło do mnie,że to ty,to myślałam,że chodzi o Luny Tosię
.O matko,to teraz kolej już na mnie???Powiem wam,że nad ranem poczułam delikatne bóle @,a kiedy mój eMek wrócił z nocnej zmiany,to o szóstej pobaraszkowaliśmy heh.On też już chciałby zobaczyć synka
KateHawke, Aga9090, Lunaris, malka lubią tę wiadomość
-
Admirałka - gratuluję!! Dużo zdrówka i sił życzę
Ale wysyp był tego 13-go!! Czwórka dzieciaczków z tego dnia
Summer - może Ania jakis skok ma? Albo kolejne zęby się pchają..
Współczuję tych pobudek.
Lusesita - a Dominice gratuluję pierwszego ząbkaLusesita lubi tę wiadomość
-
Admiralka gratuluję!
Summer współczuję nocy
Ja za to miałam jedna z najlepszych nocy od porodu... Fakt że obudziła się Zosia o 22... Ale dosłownie na 10 min bo dałam smoczka i się uspila i wstała o 3 a potem kilka min po 6... Także naprawdę ten skok i regres snu już za moment nas dopadnie bo jest za fajnie w nocy -
Dziękujemy za wszystkie gratulacje!
Dopiero widzę jaki bum był trzynastegogratulacje dziewczyny!
Ja się czuję już naprawdę dobrze, ale do soboty mają nas niestety trzymać w szpitalu. -
Admiralka gratulacje! Super niespodzianka z rana
Summer mi też na myśl przychodzą zęby, ale to dlatego, że to u nas numer 1 wszystkich złych dolegliwości. Maly ma dopiero 2 dolne jedynki, dwie górne już mocno zarysowane pod dziąsłami, a ja mam wrażenie, że ząbkujemy już 3 lata
Anna Stesia jak ja Cię rozumiem z tą pracą. Mnie to czeka za kika miesięcy, a już przeżywam jak stonka pierwsze wykopki. U mnie miało być pięknie - moja mama, którą Hub uwielbia miała się nim zajmować, ale niestety z uwagi na komplikacje rodzinne może to sie nie udać. A za samą pracą tęsknię i z jednej strony nie mogę się doczekać powrotu. Najbardziej bym chciała popracować w domu przez pierwsze 2 miesiące, gdy ktoś by już się małym zajmował. Mogłabym wpadać z domowego biura na całunki i tulaski w każdej chwiliAnna Stesia lubi tę wiadomość
-
Dobra, więc znam już uczucie jak to jest stracić pisany kilkanaście minut post!
A ponieważ nie mam niestety teraz czasu smarować ponownie, to w telegraficznym skrócie:
Admiralka serdecznie Ci gratulujęszczęśliwa 13
Pilik strasznie współczuję zastoju
Rucola ja tak kiedyś miałam, że bolało tak jakby od środka, też macałam, szukałam, nic nie znalazłam, przeszło samo do rana (bo bolało w nocy).
U nas chyba po zastoju, co prawda też pierś niby pobolewa, ale jak macam to nigdzie nie boli, także w miejscu po zastoju. Wyczuwam tam nieco jeszcze zgrubienia, ale moja bratowa mówi (3x1,5 roku karmienia piersią, ufam kobiecie), że to te gruczoły, które były poblokowane i że one też potrzebują czasy, by dojść do siebie. Tak więc kapusta wciąż w cyckach. W nocy karmiłam już tradycyjnie, czyli jedna pierś na jedno karmienie i Agatka zdawała się być bardzo szczęśliwa z tego powodu i grzecznie ssała z obu piersi (bo jak zaczynałam zawsze od chorej to się strasznie denerwowała).
Nika dzisiaj masz KTG prawda? Powodzenia kochana!
Miłego dnia
Edit: Lusesita gratuluję ząbka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2018, 09:17
Jadranka, pilik, Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Ja boję się powrotu do pracy. Niby jeszcze pół roku, ale wiem że to zleci.
Chciałam wrócić na 3/4 etatu, ale pewnie będzie problem. W dodatku moja mama, która pierwotnie miał zostać z mała, coraz częściej daje mi do zrozumienia, że może nie podołaćSzybko do tego doszła
A jak się okaże że muszę wrócić na caly etat (jestem niemal pewna, że tak właśnie będzie) to co wtedy???
Maz ma stale godziny pracy, ja niestety zmianowo.
W momencie kiedy mam ranna zmianę, mama musiałaby zostać z mała 7 godzin.
Dołuje się myśląc o powrocie to pracy. -
nick nieaktualny