Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lusesita wrote:Kurcze ja też juz bym chciala z waga 4 z przodu zobaczyc.
Lena Franio przystojniak
A co do ocalania stworzeń, wczoraj jechslismy na zakupy. Patrzę, na środku ulicy leży kot. Serce zabolało, bo znów jakiś biedak stracil życie, ale patrzę on jakiś taki przycupniety. Mówię do męża, stój bo on żyje. Mąż oczywiście gadka, no co Ty, nie żyje itd, ale w końcu się zatrzymał. Pobieglismy. Kot się ruszał, był w szoku. Wydaje mi się że miał złamaną łapkę przednią. Mimo to zaczął uciekać. 2 razy go mieliśmy i 2 razy się wyrwał. Mało znów nie wpadł pod auto. Jakiś gość jeszcze przyszedł nam pomóc. W końcu kot po walce, przeskoczył przez płot, polezal chwilę w trawie i uciekł.
On musiał być z pobliskich bloków, bo potrącony był naprzeciwko dziury s tym płocie. Poza tym był duży i śliczny.
Mam nadzieję że ktoś zdołał mu udzielić pomocy.
Najgorsze jest To, że tyle osób przyjeżdżalo obok niego i nikt się nie zatrzymał.tacy własnie sa ludzie... dobrze, ze Wy macie serce:*
Lusesita lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Patrycja20 wrote:Ja jestem dosyć wysoka bo mam ponad 170 .. ale tez się boje, że po drugiej ciąży już nie będzie tak łatwo wrocic do formy ..
a przy dwójce dzieci masz szansę na 2 razy szybszy powrót do formy
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Wychodzimy dzisiaj do domku
mała ma lekka zoltaczka, ale neonatolog stwierdziła, że taki poziom 10 jest jeszcze fizjologiczny. Malutka jest Kochana, spi i je
póki co muszę ja dokarmiac mm, bo pokarmu mam malutki, ale staram się rozkręcić laktakcje laktatorem.
blue00, Lusesita, lamka, Yoselyn82, summer86, Aga9090, Achia, JuicyB, Minnie89, Patrycja20, Nadzieja22, Lunaris, Lena21, Karma88, Jeżowa, JustynaG, olik321, Morusek, Rucola, KateHawke, Kaczorka, Bajkaaa, Sarna84, pilik lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
Agulineczka super ze idziecie do domku
Jezowa ale Agatka sliczna
Lena ale Franus sliczny i super mataMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja po pierwszej moje 25kg które miałam na plusie szybko dosyć zgubiłam .. no nic zobaczymy jak to będzie
najważniejsze aby z mala było wszystko dobrze resztę jakoś się ogarnie
To już pierwsza prawie czas chyba wziąć się za obiad -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Agulineczka cieszę się, że dziś wychodzicie do domku.
Rucola gratuluję 5 z przodu i podobnie jak summer ostatni raz ją widziałam może w gimnazjum
Lena i AnnaStesiadziękuję bardzo, że podpytałyście swoich fizjo. My ostatecznie będziemy mieli łączoną terapię z większa ilością Vojty. Mały nie płacze na tych ćwiczeniach. Raczej złości się pod koniec.
Nie wiem skąd powszechna opinia, że Vojta boli... sama fizjo uczyła mnie dziś kilku ćwiczeń i naprawdę to nie może boleć od ucisków.. jedyne w co jestem wstanie uwierzyć to że dzieci sie męczą, są złe, że dany ruch muszą wykonać itd.
Lena całuski dla Frania na 5 miesiąc <o mamo jak ten czas leci>
Blue trzymam kciuki za Ciebie cały czas.
Dziewczyny przepraszam, że ostatnii mnie tak mało, ale cierpię na pernamentny brak czasu. Ostatnio dużó czytałam o rozwoju ruchowym dziecka, teraz zaczynam temat żywienia poza tym cały czas obowiazki domowe i emek idzie do szpitala na tydzień. Więc będziemy sami. KOSMOS dla mnie
Ale pewnie moja mama się zlituje i na trochę do nas przyjedzieAnna Stesia lubi tę wiadomość