Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajeczko, bardzo bym chciała pomóc ale nie znam sie na wynikach morfo maluszków
Jeżowa, pięknie wygladacie z Agatką
KateHawk, Nat jest cudowna
Jeszcze raz chcę napisać, że jestem pełna podziwu dla mam dzieci, które od początku kiepsko przesypiają noce i ogólnie są "hajnidkami", jesteście wielkie!
U nas dopiero kilka gorszych dni pod rząd, a już czuję, że organizm daje sygnały by odpocząć.
Blue, zawsze się zastanawiałam jak sie podchodzi przy kolejnych porodach, ale dla mnie to jesteś mistrzynią zen
Choc ze mnie też się śmiali, że cała noc ze skurczami w domu przesiedziałam..ale do Ciebie to mi bardzo dalekoKateHawke, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMinie ja ostatnio kupiłam kurtkę ciążową, używaną, ale dziś ją wyciągnęłam i się strasznie cieszę że się na nią zdecydowałam.
Ale ceny w sklepach zaporowe takich ubrań. Dobrze że z Małym ok:) i też myślę że lepiej sprawdzić 10razy za dużo niż raz za mało.
Byłam w h&m w celu zakupu stanika. Koszmar. Nie dam rady sama tego ogarnąć. Dziewczyny z 3city- gdzie u nas znajdę sklep z pomocną, znająca się na rzeczy panią? -
nick nieaktualnyZa chwilę cięcie,trzymajcie kciuki
Bajkaaa, Madzik34, JuicyB, KateHawke, Aga9090, Minnie89, Lunaris, Kaczorka, Rucola, Izape_91, veritaserum, JustynaG, Morusek, pilik, Nadzieja22, lamka, Achia, Sarna84, Jeżowa, Lusesita, Lena21, ibishka, Anna Stesia, malka, Patrycja20 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blue, czyli jednak cc... ale Ty jesteś już weteranką niejednego porodu! Pójdzie Ci koncertowo!
Achia, ja kupuję w Lingeria (Swiat bielizny d+) na Dmowskiego (naprzeciwko Manhattanu, tak jakbyś szła na dworzec we Wrzeszczu). Mają też filię na bodajże Żwirki i Wigury s Gdyni i tam jest większy wybór. W tych sklepach panie zawsze włażą ci do przymierzalni i pomagają dobrać. -
Blue
Wojtuś weekendowy chłopak
powodzenia!
-
nick nieaktualny
-
No ja też jestem zadowolona ze sprawdziłam. Przynajmniej weekend będziemy mieli spokojny.
Achia - a co jest nie tak że stanikami w HM? Bo właśnie planowałam się wybrać i kupić te do karmienia.
No a kurtkę właśnie może dorwę jakaś w lumpku, albo faktycznie będę owijać brzuch szalikiem
Blue, już tak blisko! -
nick nieaktualny
-
Bluue kciukamm mocno !
Monia co się dzieje ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 20:03
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
-Mamunia- wrote:Do reszty chwilowo sie nie odniose wydaje mi sie ze mam depresje, poki co nie potrafię sobie z nia poradzić...
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyBlue trzymam kciuki.
Jeżowa piękna Ty i piękna Agatka
Kate śliczna masz córeczkę i jaka zadowolona !!Jeszcze trochę i Natalka zacznie się interesować zabawkami. U nas było to samo dopiero od jakiegoś tygodnia jest duzo lepiej i mimo że Ania nie śpi to jestem w stanie ogarnąć obiad , nawet trochę posprzątać bo się interesuje nawet kwiatkiem na parapecie
U nas Ania zasnęła o 19.30 , mąż na męskim piwku a mi zostało pójście spaćJeżowa, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Blue, jednak zdążyłaś na porodówkę! Trzymam kciuki
Mamunia, mam nadzieję,że to nie depresja tylko gorsze dni. Jesteśmy z Tobą!
Achia, w esotiqach obsługa jest całkiem ok. Nie mają może tam takiego wyboru jak w sklepie polecanym przez Nikę ale może będziesz miala bliżej ??
Rucola, jak dziś się miewa nasz 11tygodniowy Lewko?
A ja wlaśnie wyszłam z kąpieli, jak miło... ale za to stresuje się weekendem. Przed nami 2,5-3h podróż autem i noc poza domem.