Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Yoselyn, tulę mocno! A jakieś okłady lub kąpiel w ogole nie łagodzą tego swędzenia?
Blue, gratulacje! Duży chłopak -
Blue gratuluję! Jaki piękny Wojtuś
Yoselyn ja ci współczuję z całego serca ja bym chyba oszalała jakby mnie tak swedzialoi to nie ma na to sposobu?
Pilik tez chciałam pytać o wózek bo coś czuję że ciężko mi będzie na wiosnę wybrać coś ciekawego i lekkiego!!! Tym razem musi być lekki wózek -
nick nieaktualny
-
Blue gratulacje, piękny Wojtuś
jaki ssak uroczy z niego
Kate przepraszam, że wcześniej nie napisałam - Natalka jest cudowna
Pilik wiesz co, na zdjęciu nogi Agatki faktycznie wyglądają na długie, ale w rzeczywistości wyglądają mi na standardowe
Yos współczuję swędzenia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 21:23
KateHawke, pilik lubią tę wiadomość
-
-Mamunia- wrote:Blue, waga i wzrost mojego pierworodnego.
Dziekuje dziewczyny za wsparcie, ale musze sie sama z tym uporać tym bardziej ze wiele z Was sie jeszcze stara.Aga9090 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Joie Mytrax - lekki nie jest. Coś koło 10-11kg. Mi zależało na pompowanych kołach, bo niestety w Szczecinie chodniki to porażka i inne koła średnio się nadają.
I pod tym względem Joie daje radędobrze mi się go prowadzi, rączka jest wysuwana teleskopowo, co pozwala na regulację wysokości. Buda bardzo duża - spokojnie można prawie całe dziecko zasłonić
siedzenie rozkłada się na płasko, więc do spania dobry. Przy mniejszym dziecku podnóżek można podnieść. Pasy dobrze trzymają (przy naszym wypadku autobusowym świetnie zabezpieczyły Aluśkę).
Nie nadaje się natomiast na większe zakupy. Można upchnąć trochę rzeczy, ale mniejszych gabarytowo. Paczka pieluch się nie wciśnie. A przy rozłożonym na płasko oparciu dostęp do kosza jest tylko od boku.
Bajka - z lżejszych spacerówek to ponoć Valco baby snap 4 polecają. Waży trochę ponad 6.5kg.Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Rucola wrote:Dziewczyny chciałam Wam jeszcze serdecznie polecić na fb profil "Lekarz Dawid Ciemięga". bardzo mądry facet, pisze dużo między innymi o szczepionkach. warto go sobie polubic i czytać co wrzuca. jest pediatrą. bardzo bardzo polecam
O właśnie czytałam w "Pani" artykuł o szczepionkach i pisali o nim. Miał sporo nieciekawych przejść z antyszczepionkowcami. Zaraz obczaje FB, dziękiRucola lubi tę wiadomość
-
Blue, gratulacje!!! Wojtusiu, witamy na świecie!
Justyna, Achia -
Rucola, uwielbiam Dawida Ciemięgę. Najbardziej lubiłam, gdy kiedyś wrzucił screen swojego gmaila, a na górze miał zakładki "jak ukryć przelew od BigPharmy" alno "Kursy walut - szekle na złotówki".Rucola lubi tę wiadomość
-
Blue gratulacje !! Super chłopak
Mamunia każda z nas inaczej przechodziła ciąże, ale większość z nas miewała gorsze chwile, kiedy było nam bardzo ciężko - pisz jeśli potrzebujesz
Bajeczko tak jak pisakam nie jestem lekarzem, mogę Ci jedynie napisać, że przy tym poziomie hemoglobiny dostaliśmy większa dawkę żelaza - czyli wtedy było dawkowanie Actiferol start 7mg + Actiferol 15mg. Teraz przy poziomie 12.5 mamy zmniejszoną. Kiedy macie wizytę ? Podejrzewam, że tak jak tłumaczyli nam lekarze w Zabrzu Zosia ma początki anemii fizjologicznej, która dotyczy podobno wielu dzieciaczków po 3 miesiącu życia - to jest taki moment, że (w dużym uproszczeniu) krwinki z zapasu po porodzie naturalnie obumierają a organizm dopiero zaczyna produkcję i jest chwilowy spadek - myślę, że nie powinnaś się martwić, pediatra zdecyduje czy należy włączyć suplementację żelaza
Yos współczuje tych Twoich dolegliwościczy jest szansa, że one po ciąży ustąpią ?
Kaczorka Alusia i to jej spojrzenie rozbrajają system
Ja dziś zaszalałam - wzięłam kąpiel w wannie i nawet maseczkę sobie zrobiłam - szkoda, że producent nie napisał na opakowaniu, że jest w kolorze niemowlęcej kupy, bo wybrałabym innaKaczorka, JuicyB, Rucola, malka, Anna Stesia, Nadzieja22, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Ja biore masci, oklady, leki tzn ktore moge brac ale pomaga mi to na chwile. A potem znow. Jedni mowia ze ciaza nasila objawy, inni ze moze wina lekow ktore biore i bralam itpMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Blue gratuluję! Cudny chłopak
Jeżowa, Agatka jest super, a Ty wyglądasz rewelacyjnie.
Kate! Ale z Natury jest słodzinka
Lena! Franio z pieskiem boski!
Yos, tego typu sprawy mogą się w ciąży nasilać. A to masz na całym ciele czy jakieś obszary konkretne? Współczuję. Świąd jest czasem gorszy od bólu
A u nas pierwszy ząb! Odkryłam go przypadkiem. Wziął nas z zaskoczenia
Jako, że żyję ostatnio w lekkim "niedoczasie" źle opisałam zdjęcie
A na spacerze dzisiaj wymarzłam strasznie i chyba mnie coś zaczyna zbieraćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2018, 16:26
Lusesita, KateHawke, Anna Stesia, Patrycja20, Aga9090, Nadzieja22, Bajkaaa, Jeżowa, Lunaris, Morusek, Izape_91, Sarna84, lamka, JuicyB, Kaczorka, pilik, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Synek wspaniale zareagował na siostrzyczko. Nie może się na nią napatrzec,co chwilę przychodzi i mówi, że jest taka piękna i malutka. Całuje, glaszcze. Dzisiaj odciagnelam prawie 20ml (póki co podaje z butelki bo mam już poranione brodawki, a nie chce dopuścić do tego co było z synkiem, że na sama myśl zagryzalam zeby). Teraz wiem, że warto podleczyc i wtedy będziemy się przystawiac. W międzyczasie pobudzam laktacje laktatorem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 22:37
Rucola, Anna Stesia, Aga9090, Jeżowa, Izape_91, pilik, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Kaczorka wrote:Joie Mytrax - lekki nie jest. Coś koło 10-11kg. Mi zależało na pompowanych kołach, bo niestety w Szczecinie chodniki to porażka i inne koła średnio się nadają.
I pod tym względem Joie daje radędobrze mi się go prowadzi, rączka jest wysuwana teleskopowo, co pozwala na regulację wysokości. Buda bardzo duża - spokojnie można prawie całe dziecko zasłonić
siedzenie rozkłada się na płasko, więc do spania dobry. Przy mniejszym dziecku podnóżek można podnieść. Pasy dobrze trzymają (przy naszym wypadku autobusowym świetnie zabezpieczyły Aluśkę).
Nie nadaje się natomiast na większe zakupy. Można upchnąć trochę rzeczy, ale mniejszych gabarytowo. Paczka pieluch się nie wciśnie. A przy rozłożonym na płasko oparciu dostęp do kosza jest tylko od boku.
Bajka - z lżejszych spacerówek to ponoć Valco baby snap 4 polecają. Waży trochę ponad 6.5kg.wózek idealny wg mnie
Kaczorka lubi tę wiadomość