Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMinnie89 wrote:No ja też jestem zadowolona ze sprawdziłam. Przynajmniej weekend będziemy mieli spokojny.
Achia - a co jest nie tak że stanikami w HM? Bo właśnie planowałam się wybrać i kupić te do karmienia.
No a kurtkę właśnie może dorwę jakaś w lumpku, albo faktycznie będę owijać brzuch szalikiem
Blue, już tak blisko!
A kurtkę mam z takiego olx na fb- kupię, sprzedam . Więc pojechałam do pani,przymierzyłam i było ok więc wzięłampolecam :p
Blue- powodzenia!
Jesteśmy w IKEA. Kolejka masakra, więc siedzę na kanapie a mąż stoi.
Mamunia- pamiętaj, że jesteśmy tu jakbyś chciała się wyżalić czy cokolwiek innego!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 20:26
-
Blue kciuki!
Justyna i Rucola - to wy obie w ten weekend nocujecie ze swoimi dzieciaczkami poza domem po raz pierwszy, tak? Powodzenia dla Was obu
Justyna ach kąpielmoże po połogu znajdę 30 minut na wannę
Mamunia - oby to był tylko gorszy czas... trzymaj się, a jeśli chciałabyś wyrzucić z siebie trochę "ciemności" to wal śmiało!
Minnie dobrze, że po kontroli wszystko w porządku! Nigdy nie jesteś przewrażliwioną mamą, lepiej sprawdzić niż żałować, że się tego nie zrobiło.
Minnie89 lubi tę wiadomość
-
veritaserum wrote:Blue trzymam kciuki.
Jeżowa piękna Ty i piękna Agatka
Kate śliczna masz córeczkę i jaka zadowolona !!Jeszcze trochę i Natalka zacznie się interesować zabawkami. U nas było to samo dopiero od jakiegoś tygodnia jest duzo lepiej i mimo że Ania nie śpi to jestem w stanie ogarnąć obiad , nawet trochę posprzątać bo się interesuje nawet kwiatkiem na parapecie
U nas Ania zasnęła o 19.30 , mąż na męskim piwku a mi zostało pójście spać -
nick nieaktualnyWojtuś,3880kg,57cm
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ef51f615bdec.jpgolik321, Yoselyn82, Achia, KateHawke, StaraczkaNika, Rucola, Bajkaaa, Lusesita, summer86, Aga9090, Luna1993, Minnie89, pilik, Morusek, -Mamunia-, Sarna84, Karma88, Jeżowa, Anna Stesia, Izape_91, Bocianiątko, JustynaG, Kaczorka, Nadzieja22, Madzik34, Siwulec, Lena21, ibishka, JuicyB, Lunaris, malka, Patrycja20, Barbarka1984, Amal, Bobisia, KateKum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
blue00 WIELKIE GRATULACJE, zdrowka dla was.
a maluszek sliczny
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Blue, kawał chłopa! Gratulacje!
A że tak szybko do nas napisałaś to bardzo nam tu miło i zatyka z podziwu. Jesteś niesamowita
Jeju, jeju, Blue już tuli synka, a ja miałam termin na 2 tygodnie po niej. Wierzyć mi się nie chce że to się dziejeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 20:48
-
nick nieaktualny
-
Blue to był ekspres!!! Ogromne gratulacje!!!
Jezowa tak tak, u nas pierwsza noc poza domem. jakoś tak sie zgralismy z Anią i Justynąa lewko miał niby spać już do rana, ale postanowił że rodzice jednak nie pooglądają dziś filmu i lezy z tatą w salonie i się patrzą na siebie
Jeżowa jeszcze nie miałam okazji Ci napisać, ze pieknie wyglądasz i jako kobieta po prostu i jako mamusia. Do twarzy Ci ze sliczną Agatką :*
Kate, Natalka przeurocza i ma słodkie włoski na czoleKateHawke, Jeżowa, Anna Stesia lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny chciałam Wam jeszcze serdecznie polecić na fb profil "Lekarz Dawid Ciemięga". bardzo mądry facet, pisze dużo między innymi o szczepionkach. warto go sobie polubic i czytać co wrzuca. jest pediatrą. bardzo bardzo polecam
Minnie89, Anna Stesia lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Och Franio słodziaki
Zazdroszczę Wam wagi, ja tam czekam na 6 z przodu... echh!
Jeżowa Agatka jest cudowna. I chyba ma długie nogi? I ile włosów!
Kaczorka Aluśka jak zawsze cudownaa co do butów, może są jakieś lżejsze póki mrozów nie ma? A powiedz jeszcze jak Wam się joie sprawuje?
Nat rozkosznaa co do zajmowania... jeszcze trochę i zacznie się interesować wszystkim. Rozumiem Cię bo mieliśmy tak samo i ratowałam się piersią...
Blue gratulacje!!KateHawke, Kaczorka, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
A ja mialam jakis kryzys przed chwila, poplakalam sie z bezsilnosci, bo mnie swedzi i mam krosty
pare dni temu to samo mialam
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️