X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2018, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie89 wrote:
    No ja też jestem zadowolona ze sprawdziłam. Przynajmniej weekend będziemy mieli spokojny.

Achia - a co jest nie tak że stanikami w HM? Bo właśnie planowałam się wybrać i kupić te do karmienia.
    No a kurtkę właśnie może dorwę jakaś w lumpku, albo faktycznie będę owijać brzuch szalikiem :P

Blue, już tak blisko! <3
    Ze stanikami jest wszystko ok, ale gorzej z moimi cyckami :p nie umiem sama dobrać teraz rozmiaru, no i tam są te zabezpieczenia, że ciężko przymierzyć. Potrzebuje fachowego doradztwa :)
    A kurtkę mam z takiego olx na fb- kupię, sprzedam . Więc pojechałam do pani,przymierzyłam i było ok więc wzięłam :) polecam :p

Blue- powodzenia!

Jesteśmy w IKEA. Kolejka masakra, więc siedzę na kanapie a mąż stoi.

Mamunia- pamiętaj, że jesteśmy tu jakbyś chciała się wyżalić czy cokolwiek innego! <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 20:26

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2018, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue kciuki! :)

Justyna i Rucola - to wy obie w ten weekend nocujecie ze swoimi dzieciaczkami poza domem po raz pierwszy, tak? Powodzenia dla Was obu :)

Justyna ach kąpiel <3 może po połogu znajdę 30 minut na wannę <3

Mamunia - oby to był tylko gorszy czas... trzymaj się, a jeśli chciałabyś wyrzucić z siebie trochę "ciemności" to wal śmiało!

Minnie dobrze, że po kontroli wszystko w porządku! Nigdy nie jesteś przewrażliwioną mamą, lepiej sprawdzić niż żałować, że się tego nie zrobiło.

Minnie89 lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2018, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    veritaserum wrote:
    Blue trzymam kciuki.

Jeżowa piękna Ty i piękna Agatka

Kate śliczna masz córeczkę i jaka zadowolona !! :) Jeszcze trochę i Natalka zacznie się interesować zabawkami. U nas było to samo dopiero od jakiegoś tygodnia jest duzo lepiej i mimo że Ania nie śpi to jestem w stanie ogarnąć obiad , nawet trochę posprzątać bo się interesuje nawet kwiatkiem na parapecie :)

U nas Ania zasnęła o 19.30 , mąż na męskim piwku a mi zostało pójście spać :)
    Dziękuję, to duże pocieszenie że jest nadzieja na zmianę. Bo nie wiem ile można tak pociągnąć. Ciężko teraz podjechać do sklepu na szybko nawet bo nawet z eMkiem jak jest to płacze. Może na święta już będzie lepiej :)

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2018, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na zimę, jak ktoś lubi i mu to pasuje, można też ponczo nosić :) wiem, że u nas dziewczyny się tak ratowały. Na kurtkę narzucały.

Veritaserum - śpij na zdrowie ;)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2018, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa i Jeżowa nie zdążyłam napisać: prześlicznie wyglądasz! Jeśli jesteś zmęczona to w ogóle nie widać. Promieniejesz! A Agatka wygląda przeeesłodko <3 <3 <3

f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
  • Minnie89 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2018, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    Na zimę, jak ktoś lubi i mu to pasuje, można też ponczo nosić :) wiem, że u nas dziewczyny się tak ratowały. Na kurtkę narzucały.

Natchnęłaś mnie! Bo nawet jedno mam takie ciepluchne. Dziękować ;*

Kaczorka lubi tę wiadomość

dqprhdge2q9dik3m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2018, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wojtuś,3880kg,57cm :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ef51f615bdec.jpg

olik321, Yoselyn82, Achia, KateHawke, StaraczkaNika, Rucola, Bajkaaa, Lusesita, summer86, Aga9090, Luna1993, Minnie89, pilik, Morusek, -Mamunia-, Sarna84, Karma88, Jeżowa, Anna Stesia, Izape_91, Bocianiątko, JustynaG, Kaczorka, Nadzieja22, Madzik34, Siwulec, Lena21, ibishka, JuicyB, Lunaris, malka, Patrycja20, Barbarka1984, Amal, Bobisia, KateKum lubią tę wiadomość

• olik321 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2018, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue serdeczne gratulacje!!!

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2018, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue- gratulacje!:)

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2018, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 WIELKIE GRATULACJE, zdrowka dla was. :) a maluszek sliczny :)

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2018, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue, kawał chłopa! Gratulacje!
    A że tak szybko do nas napisałaś to bardzo nam tu miło i zatyka z podziwu. Jesteś niesamowita :D

Jeju, jeju, Blue już tuli synka, a ja miałam termin na 2 tygodnie po niej. Wierzyć mi się nie chce że to się dzieje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 20:48

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2018, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue! Ogromne gratulacje! Wybuziaczkuj od nas Wojtusia <3 <3 <3

f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2018, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue gratulacje :-)

• Lusesita Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2018, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue gratulacje :-)

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2018, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue to był ekspres!!! Ogromne gratulacje!!!
    Jezowa tak tak, u nas pierwsza noc poza domem. jakoś tak sie zgralismy z Anią i Justyną :) a lewko miał niby spać już do rana, ale postanowił że rodzice jednak nie pooglądają dziś filmu i lezy z tatą w salonie i się patrzą na siebie :P
    Jeżowa jeszcze nie miałam okazji Ci napisać, ze pieknie wyglądasz i jako kobieta po prostu i jako mamusia. Do twarzy Ci ze sliczną Agatką :*
    Kate, Natalka przeurocza i ma słodkie włoski na czole :)

KateHawke, Jeżowa, Anna Stesia lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue❤❤❤❤❤ gratuluję i szybciutko poszło :D

• Minnie89 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje!! Wojtuś prześliczny, i jaki głodomorek przyssany <3

Anna Stesia lubi tę wiadomość

dqprhdge2q9dik3m.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2018, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chciałam Wam jeszcze serdecznie polecić na fb profil "Lekarz Dawid Ciemięga". bardzo mądry facet, pisze dużo między innymi o szczepionkach. warto go sobie polubic i czytać co wrzuca. jest pediatrą. bardzo bardzo polecam :)

Minnie89, Anna Stesia lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • pilik Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2018, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och Franio słodziaki <3
    Zazdroszczę Wam wagi, ja tam czekam na 6 z przodu... echh!
    Jeżowa Agatka jest cudowna. I chyba ma długie nogi? I ile włosów!
    Kaczorka Aluśka jak zawsze cudowna <3 a co do butów, może są jakieś lżejsze póki mrozów nie ma? A powiedz jeszcze jak Wam się joie sprawuje?
    Nat rozkoszna :) a co do zajmowania... jeszcze trochę i zacznie się interesować wszystkim. Rozumiem Cię bo mieliśmy tak samo i ratowałam się piersią...
    Blue gratulacje!!

KateHawke, Kaczorka, Jeżowa lubią tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2018, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mialam jakis kryzys przed chwila, poplakalam sie z bezsilnosci, bo mnie swedzi i mam krosty :( pare dni temu to samo mialam :(

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
‹‹ 2339 2340 2341 2342 2343 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ