Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWzięłam sobie dłuuugą kąpiel,gdzieś po 15-20 minutach wylegiwania się pojawiły się skurcze już boleśniejsze,zwłaszcza krzyżowe.Kurcze,poczułam co to grawitacja jak wyszłam z tej wanny hehehe.Dziś na pewno zaliczę szpital i jestem pewna,że z niego mnie już nie wypuszczą bez dziecka.
Rucola, KateHawke, Aga9090, summer86, Yoselyn82, Karma88, Lusesita, JuicyB, olik321, Jeżowa, Patrycja20, Morusek, Lunaris, Minnie89, Sarna84, Bocianiątko, Malwas, Madzik34, pilik, malka, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Blue,a może Ty już jedź na porodówkę? Bo rzeczywiscie urodzisz w domu...
-
nick nieaktualny
-
Blue - jak urodzisz dzisiaj, to Wojtuś dołączy do grona dzieci urodzonych 16-go
U nas dziś była pogoda, więc skorzystałyśmy z Aluśką
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5d408a89e20.jpg
Niestety odkryłam wadę rodzenia dzieci na jesień.. uczą się chodzić na przełomie jesieni i zimy i od razu muszą poginać w sztywnych zimowych butach.
I o ile bez butów Aluśka sobie radzi dobrze, tak w tych zimowych po kilku krokach poleciała na twarz..blue00, Yoselyn82, Lusesita, Aga9090, Patrycja20, Achia, Lunaris, Rucola, Jeżowa, KateHawke, pilik, malka, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przepraszam ze tak o sobie. My po lekarzu. Osłuchowo czysto, gardło czyste. Może być alergia. Pokarmowa mogła zacząć, ale w głównej mierze zgnilizna zza okna. Od spacerów nie stronilysmy. Mam nadzieje ze przejdzie.
Olik spokojnie, wiemy jak jest. Z czasem bywa ciężko .
Yoselin jak samopoczucie? Wysypka dalej Ci dokucza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 15:58
-
A ja się pochwalę cudeńkami od Izuni!
jestem zakochana i cieszę się bo wzięłam duży komplet pościeli- starczy na kilka lat a potem będzie robić za kocyk książkowo, herbatkowo, jesienny
Polecam Izę z każdej strony!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3e1256ad653a.jpgLena21, Lusesita, Yoselyn82, Jeżowa, blue00, Patrycja20, Kaczorka, Aga9090, Rucola, Morusek, Achia, KateHawke, lamka, Sarna84, Nadzieja22, StaraczkaNika, pilik, Izape_91, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Olik tydzień bez eMka na pewno będzie ciężki, ale Ty jesteś tak zaradna i obrotna, że wierzę, że świetnie dasz sobie radę. Oby mama wpadła, jeśli tylko tego chcesz
Blue trzymam kciuki!
Kaczorka oj biedna Alusiaale zdjęcie prześliczne
ekstra kurtka i czapencja!
Agulineczka cieszę się, że wychodzicie do domkuciekawe, jak synek zareaguje na młodszą siostrzyczkę
powodzenia
Lunaris cudeńka od Izy
Lusesita trzymam kciuki, by przeszło szybko.
A tu jeszcze ja i mój niemowlak kochanypo mnie już widać zmęczenie i trochę słabo przespanych nocy, ale staram się jakoś trzymać!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f663a5fffe19.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 16:27
Morusek, Lusesita, Lunaris, olik321, KateHawke, Karma88, Nadzieja22, JustynaG, lamka, Aga9090, Patrycja20, Bajkaaa, Minnie89, pilik, malka, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Bajka - na wynikach to się nie znam. Okiem laika nie wyglądają jednak jakoś źle.
Ale powiedz jak Zosieńka zniosła pobranie krwi?
Zawsze mi szkoda tych maluszków..
Lusesita - dobrze, że osłuchowo czystozdrówka dla Dominisi
Jeżowa - no taka bidula moja ze spuchniętą wargą teraz jest..
Kurtka z PEPCO kupiona za całe 20zł
A co do Ciebie - czepiasz się! Przecież pięknie się prezentujeszWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 16:34
-
nick nieaktualnyOd 16.20 skurcze co 5 min,trwające ok minuty.Pora ruszyć w końcu
Yoselyn82, lamka, KateHawke, olik321, Aga9090, Karma88, ibishka, Achia, Kaczorka, Rucola, Patrycja20, Morusek, Bocianiątko, Jeżowa, Lusesita, Bajkaaa, JustynaG, Nadzieja22, Minnie89, Lunaris, Madzik34, Sarna84, malka, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Jeżowa u nas w miarę ok. Jak widzisz odpisuję dopiero po tylu godzinach bo tak to co najwyżej daję radę wcisnąć "lubię to" a napisać już nie daję rady. Nat śpi w nocy ładnie - jak o 23:00 ją nakarmię to budzi się tylko o 3:00-4:00 nad ranem i potem około 7:00. Tylko że od tej 7:00-23:00 to śpi łącznie czasem tylko 3 godzinki... jak dostanie cycka to zaśnie na 10 minut i pobudka. przebiorę ją, chwila spokoju i potem zaczyna marudzić, i tak marudzi godzinę aż znowu jej nie dam cycka. i znowu zasypia i jak mam szczęście to pośpi max godzinę. Kurde ja już czasem co godzinę jej daję piersi... czasem nawet obranie ziemniaków to wyzwanie. Nic jej nie interesuje : bujaczek, pozytywki, nasze zajmowanie jej, noszenie, wózek - niczego nie chce tylko cycka. Mam nadzieję, że jakoś się to niedługo zmieni.
A tak poza tym w czwartek była położna i Nat ma już 5kg!w piersiątkach mleko w końcu zanika (jeszcze trochę jest w jednej) ale pojawił się trądzik niemowlęcy (też wynik moich hormonów). No i zaczęła się ładnie uśmiechać czasem jak do niej gadamy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2e97ea9478d.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/26df611d49d7.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 17:03
Yoselyn82, olik321, olik321, lamka, Aga9090, Karma88, ibishka, Achia, Patrycja20, Kaczorka, Rucola, Jeżowa, Bajkaaa, JustynaG, Nadzieja22, Morusek, JuicyB, Lusesita, Minnie89, Lunaris, veritaserum, Sarna84, Izape_91, Lena21, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Jezowa ale z Ciebie łaska !!! Laska oczywiście !
WsZystkie dzieci cudne
Blue no to powodzenia kochana !
A ja dzisiaj wychodzę na imprezę babskakuzwa pół roku nigdzie nie wychodziłam
Edit. Kate Natalka ma zabójczy uśmiechWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 17:39
KateHawke, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/39eb8bd12298.jpg
Lena takie są wyniki...
Kaczorka ogólnie to gorzej było na szczepieniu więc tragedii nie ma i już boję się poniedziałku bo kolejne szczepienie będzie.
Dziewczyny które mało śpią... Kiedyś to się zmieni moja też tak wstawala a teraz ładnie śpi i czekamy na kolejny skok bo już jest za fajnie by tak zostalo -
My już po kontroli, maluch ma się dobrze, a ja wyszłam na przewrażliwioną matkę. A teraz oczywiście zaczął kopać! Nadrabia wczorajszy dzień, a ja się mogę zrelaksować i czekać na wiesci od BLUE! Mam nadzieję że szybko pójdzie
Wyjęłam dziś zimową kurtkę po raz pierwszy, przekonana że tam jeszcze dużo miejsca na mój brzuch. A zostały może z 3cm... Upsczy ktoś już wymyślił zimowe ubranka na brzuszek ciążowy?
Achia, Aga9090, ibishka, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Minnie89 wrote:My już po kontroli, maluch ma się dobrze, a ja wyszłam na przewrażliwioną matkę. A teraz oczywiście zaczął kopać! Nadrabia wczorajszy dzień, a ja się mogę zrelaksować i czekać na wiesci od BLUE! Mam nadzieję że szybko pójdzie
Wyjęłam dziś zimową kurtkę po raz pierwszy, przekonana że tam jeszcze dużo miejsca na mój brzuch. A zostały może z 3cm... Upsczy ktoś już wymyślił zimowe ubranka na brzuszek ciążowy?
A zimowe ciążowe rzeczy są oczywiście odpowiednio drogie niestetyMinnie89 lubi tę wiadomość