Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lusesita, będzie dobrze
Też mam dziś wizytę u gina. -
Lucesita kciuki!
Ja wczoraj mialam usg. pierwsz raz widzielismy jak dzidzia sie rusza,ale widok!)) mamy juz 2,3cm i karte ciazy:) teraz pora na prenatakne i tu pytanie do Dziewczyn z Wrocka-gdzie robilyscie?Jadranka, summer86, KateHawke, malka, Lusesita, Flowwer, JuicyB, Kaczorka, Anna Stesia, Yoselyn82, Izolda90, Bocianiątko, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczynki, fajnie że poruszyłyście już temat butelek pozapisuje typy. Ja z córką używałam medeli ale w sumie później dużo próbowałyśmy bo moja refluksiara. Co do laktatora ja tylko ściągałam więc ja miałam taki na dwa cyce medeli (który wiadomo do okazyjnego ściągania się nie opłaca).
Amy gratuluje małego wielkiego człowieka, mnie też strasznie rozczuliło jak zobaczyłam jak się rusza na ekranie:)
Kciuki dziewczyny za wizyty dzisiaj.
Ja jestem na antybiotyku bo mi wyszła e-coli w posiewie. Już z nią niestety miałam doczynienia i franca wróciła ale lekarz nie kazał się stresować. Co do łożyska to też mówił że napewno się podniesie więc chyba za bardzo z tym wszystkim panikuje. Sam się śmiał że chyba żyć bez niego nie mogę bo co tydzień latamAmy333 lubi tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Hello wszystkim Czy ja mogę sie tak na razie nieśmiało przyłączyć, tak jedną nóżką? Wczorajsza beta natchnęła mnie trochę nadzieją, że jestem w ciąży i będzie dobrze. Wizyta 20-go lutego i wtedy powinno już być słychać serduszko. Wtedy drugą nóżkę bym przeniosła
malka, summer86, olik321, Lusesita, Amy333, Jadranka, Flowwer, JuicyB, Kaczorka, Ruth, Anna Stesia, JustynaG, Siwulec, Izolda90, Bocianiątko, pilik, Sarna84, mi88 lubią tę wiadomość
-
Kate witam
Ja po wizycie. Robiła mi tylko dopochwowe żeby szyjke sprawdzić i mówi że jest długa i ładna. Mam brać Luteine 1x100mg na noc i nospe.
Pod koniec lutego mam u niej wizytę prywatnie i wtedy dokladnie pomierzymy MalutkaKateHawke, Jadranka, Flowwer, malka, Kaczorka, Anna Stesia, staraczka1111, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Hello wszystkim Czy ja mogę sie tak na razie nieśmiało przyłączyć, tak jedną nóżką? Wczorajsza beta natchnęła mnie trochę nadzieją, że jestem w ciąży i będzie dobrze. Wizyta 20-go lutego i wtedy powinno już być słychać serduszko. Wtedy drugą nóżkę bym przeniosła
KateHawke lubi tę wiadomość
-
olik321 wrote:Kate zapraszamy!
Amy ja byłam w Ginmedice u Rubisz, polecam bardzo
Lusesita czekamy na wieści z zaciśniętymi kciukami -
Amy333 wrote:Kate jak ja sie ciesze!!!!!)))))
Ja jeszcze nie dowierzam Jeden jedyny dzielny Okruszek
Lusesita super, że cie ginka na wizycie uspokoiła. Malutka pięknie rośnieLusesita, Amy333 lubią tę wiadomość
-
robiłam i jedno i drugie,
za całość zapłaciłam 450 zł
mnie i eMkowi bardzo podobało się całe badanie, trwało dobre 40 minut, doktor kilka razy posprawdzał pomiary, mówił co widać, pokazywał każdą ze stópek, rączek, pęcherzyk, kości, które było widać
Jak nie umieliśmy czegoś dopatrzeć to zmienił z usg brzusznego na dopochwowe
Naprawdę polecamKateHawke, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Lusesita, to bardzo dobre wieści, cieszę się
Kate, jak dobrze Cię to widzieć Kochana zatem czekamy teraz z zaciśniętymi kciukami na USGLusesita, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Amy a gdzie zdjęcie ??????to już pokaźna fasolka Jak się czujesz ?
Lusesita teraz odliczanie do porodu bo w sumie za 4 tyg już można
Justya85 co tydzień ? jak masz taką potrzebe to dla czego nie...Lusesita lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Anna Stesia - pytałam o tę próbę glukozową. Panie mi powiedziały, że lekarz może wypisać skierowanie jeszcze raz na mniejszą ilość glukozy lub zgodzić się, abyś coś zjadła przed badaniem (lekarz powinien wskazać co najlepiej). Polecały też pić glukozę małymi łykami max do 5 minut.
KateHawke - dobrze Cię tu widziećKateHawke, Anna Stesia lubią tę wiadomość