Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena, ja stosuję Vitapil Mama, szampon Seboradin i wcierkę i jak włosy leciały tak lecą.. chyba rzeczywiście po prostu to co nie wypadło w ciąży musi teraz wypaść
ale też jestem załamana po każdym czesaniu.
Justyna, tak, oficjalnie starzeję się o rokJustynaG, Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Summer wszystkiego najlepszego!
summer86 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena, jak jest u Was dostępny Pentaxim, to brałabym Pentaxim, chyba że zależy Wam na mniejszej ilości ukłuć to wtedy Infarix. Pentaxim nie zawiera WZW B, ale przez to przy Inarixie dziecko dostaje więcej dawek WZW B.
Ale wybór należy do Was. U nas nie było dostępnego Pentaximu. -
Summer sto lat kochana!
Mam pytanko - czy to możliwe, żeby moją Agatka już się nie najadała jedną piersią na jedno karmienie? Bo dotychczas tak karmiłam, ale teraz mam wątpliwości czy nie powinnam już tego zmienić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2018, 14:24
-
Jeżowa, u nas jak u Olik, nie pamietam kiedy z dwoch karmiłam. Czasem proponuje małej drugą, gdy długo wisi, ale z reguły po jednej nie jest już zainteresowana i wtedy wiem, że wiszenie to potrzeba pociumkania a ja robię za smoczek
Rucola lubi tę wiadomość
-
Jeżowa to taki okres, dziecko teraz może częściej i dłużej jeść, bo w ten sposób zglasza Twojemu organizmowi zapotrzebowanie na większą ilość mleczka w bliskiej przyszłości
Ania kończy jutro 5 m-cy a jest znów średnio co godzinę przy piersi, nie walczę z tym, widocznie takie ma aktualnie potrzeby.Rucola, JustynaG, pilik, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny na szybko po wizycie. Staszek ma się świetnie, waży 3600!!! Ale zero skurczy, szyjka długa zamknięta nic nie zapowiada porodu... A ilość wód plodowtch skrajna. W piątek mam się zgłosić do Dr na dyżur w szpitalu. Podejrzymy i zdecydujemy co dalej. Lecę po dziecko i do domu.
Summer wszystkiego spełnionego!Yoselyn82, summer86, JustynaG, Achia, Minnie89, Patrycja20, Bajkaaa, lamka, blue00, JuicyB, Aga9090, KateHawke, Nadzieja22, Karma88, Kaczorka, veritaserum, -Mamunia-, KateKum, olik321, Izape_91, Anna Stesia, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Lunaris, lubię za piękną wagę Staszka. A odnośnie wód, dobrze że będziecie to kontrolować. Coś czuję, że za tydzien będziesz go już tulić
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Summer, czyli jednak dobrze pamiętałam
wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
Spełnienia marzeń, czasu tylko dla siebie, odpowiedniej ilości snu...